Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.759
Pa moraš da kreneš od nečega.
Ti bi mig-dva, podizanje obrva i odmah veza? Pa ne može tako bajo.
Па објасни му Бајице...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moraš da kreneš od nečega.
Ti bi mig-dva, podizanje obrva i odmah veza? Pa ne može tako bajo.
Pa mora veza da krene iz necega
ne mozes je opaliti toljagom po glavi i kad se ona probudi (ako se probudi) budete u vezi
Ајде докажи да се спрдам. Шта није јасно са оним што нећу ни са ким ћаскање, кога то вређа то је његов проблем, и мене вређа кад нико са мном неће вођење љубави, зашто мора само да се нешто ћаска из куртоазије.Sprdaš sprdaš švalerčino
Ајде докажи да се спрдам. Шта није јасно са оним што нећу ни са ким ћаскање, кога то вређа то је његов проблем, и мене вређа кад нико са мном неће вођење љубави, зашто мора само да се нешто ћаска из куртоазије.
Само пишеш неке безвезарије, кад те питам да нешто образложиш онда само ћутиш.
Kažu da jesamOMG..danik, ziva li si..![]()
SVratim ponekad, procitam ponešto...pa neb valjalo da nisi..nema te 100 god..
netoćno!Само пишеш неке безвезарије, кад те питам да нешто образложиш онда само ћутиш.
Zasto su devojke same danas?
Zato sto je internet komunikacija najzad razotkrila vase prave osecaje prema zenama...ne postujete zene,
pljuckate i ismevate ljubav, banalizujete i seks i odnos bilo koje vrste sa zenom, seksizam na max kad je i najobicniji
razgovor sa zenom u pitanju itd itd...![]()
Pre interneta jos ste se i uspesno skrivali, nismo mogle lako da vas provalimo dok se ne upecamo...![]()
gledaj to sa vedrije strane, zamisli da je zena plen a da si ti sta znam lav, vuk, ajkula, lovac nebutno, ne ulovis li plen ostaces gladanЗато код нас мушкараца кад смо сами кривица углавном није у нама.
eto, luda nasta umjesto mene odgovorila..ne pitaj me kako zna..Da li ti znas kuhati, sleeper? Da li si postao zenstveniji?