Zasto su devojke same danas?

Којој дами?
Bilo kojoj. Nema te koja neće pasti na to a da vredi pišljiva boba roka. Veruj mi. Svako dobro.
Лепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.
Pa ne može jedno brez drugog,prvo veza pa ćaskanje
Ili obrnuto

Лепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.
Pa mora veza da krene iz necega
ne mozes je opaliti toljagom po glavi i kad se ona probudi (ako se probudi) budete u vezi

Pa moraš da kreneš od nečega.

Ti bi mig-dva, podizanje obrva i odmah veza? Pa ne može tako bajo.
Имао сам пар пута таквих ствари док ми већ није било до таквих губљења времена него до везе, и ништа нисам имао од тога осим што сам се несрећно заљубљивао. Шта се ми хиљадито несрећно заљубљивање у животу? Немам времена и живаца за такве глупости, хоћу одмах, имам 35 година, закаснио сам 15-20 година за прву везу и први секс.

Имао сам пар пута таквих ствари док ми већ није било до таквих губљења времена него до везе, и ништа нисам имао од тога осим што сам се несрећно заљубљивао. Шта се ми хиљадито несрећно заљубљивање у животу? Немам времена и живаца за такве глупости, хоћу одмах, имам 35 година, закаснио сам 15-20 година за прву везу и први секс.
Ti si fakticki na granici da postanes ludjak i da svoje vrednosti prevedes u mane.
Iskljucivost ti nece pomoci. Ali iskrenost hoce. Ja bi na tvom mestu dao brdo oglasa na sajtovima za upoznavanje jer ima brdo zena slicnih tebi.
А жене дају само телесне шупљине, не дају уопште додир, мажење, пажњу?
Pa daju, al smorice te to brzo.
Realno ako si muskarac mazanje ti je totalno sekundarna stvar jer ti nije u prirodi da ceznes za mazenjem vec za validacijom i postovanjem.
Mazenje ti je kao nekakvo uzivanje u vazduhu posle oluje, lepo je al mozes i bez toga

E pa ne može preko reda.

Šta fali zaljubljivanju? Najlepše je kada si zaljubljen. Te gluposti i jesu deo svega toga što ti želiš na kraju. Moraš malo da daš i neizdržu šansu. Dan po dan bezimeni, dan po dan... ili će da bude dža ili bu i nema ništa odmah i nije kasno. Čuj njega! Odmah sve. Nema toga nigde.

Ti si fakticki na granici da postanes ludjak i da svoje vrednosti prevedes u mane.
Iskljucivost ti nece pomoci. Ali iskrenost hoce. Ja bi na tvom mestu dao brdo oglasa na sajtovima za upoznavanje jer ima brdo zena slicnih tebi.
То сам већ радио пуно пута и трпео сам разноразна вређања, осуде, сатанизовања, оптужбе.

Pa daju, al smorice te to brzo.
Realno ako si muskarac mazanje ti je totalno sekundarna stvar jer ti nije u prirodi da ceznes za mazenjem vec za validacijom i postovanjem.
Mazenje ti je kao nekakvo uzivanje u vazduhu posle oluje, lepo je al mozes i bez toga
Дај шта даш. Мени и то пуно значи, никад се нисам мазио са разголићеном девојком, готово да нисам ни са обученом девојком, нека ме то смори можда ми више неће ни требати девојка, девојке су за мене ванземаљци, не знам ни какав имају додир.

Ако сам дебил што хоћу само мажење онда може и секс, а ако сам кретен што хоћу секс онда не мора секс, мени није јасно зашто није у реду да не тражим секс ако тражење секса већ није у реду. Ја свакако не знам ни да је*ем јер сам невин и не желим ризик од њене нежељене трудноће.

Pa ako nema hemije odakle ce biti vodjenja ljubavi ili da kazemo slikovitije karanja?
Ако нема њене хемије неће бити ни ћаскања с моје стране. Ако она има бар неку хемију можемо да комуницирамо, оне без хемије за мене не постоје чак ни за "добар дан", нећу да губим време на такве.

Back