Лепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.Kako bre nemas kontakt sa devojkama, moras ga imati hteo ili ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.Kako bre nemas kontakt sa devojkama, moras ga imati hteo ili ne.
Pa moraš da kreneš od nečega.Лепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.
Bilo kojoj. Nema te koja neće pasti na to a da vredi pišljiva boba roka. Veruj mi. Svako dobro.Којој дами?
Pa ne može jedno brez drugog,prvo veza pa ćaskanjeЛепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.
Pa mora veza da krene iz necegaЛепо, немам. Немам познанице уопште, немам никога за ћаскање а то ме и не занима јер је губљење времена, ја хоћу везу а не ћаскање.
Имао сам пар пута таквих ствари док ми већ није било до таквих губљења времена него до везе, и ништа нисам имао од тога осим што сам се несрећно заљубљивао. Шта се ми хиљадито несрећно заљубљивање у животу? Немам времена и живаца за такве глупости, хоћу одмах, имам 35 година, закаснио сам 15-20 година за прву везу и први секс.Pa moraš da kreneš od nečega.
Ti bi mig-dva, podizanje obrva i odmah veza? Pa ne može tako bajo.
А жене дају само телесне шупљине, не дају уопште додир, мажење, пажњу? Јел ја њој не дајем ништа?Moras je intelektom privesti zelji da ti da na koriscenje njene telesne supljine
da se izrazim strucno
Ti si fakticki na granici da postanes ludjak i da svoje vrednosti prevedes u mane.Имао сам пар пута таквих ствари док ми већ није било до таквих губљења времена него до везе, и ништа нисам имао од тога осим што сам се несрећно заљубљивао. Шта се ми хиљадито несрећно заљубљивање у животу? Немам времена и живаца за такве глупости, хоћу одмах, имам 35 година, закаснио сам 15-20 година за прву везу и први секс.
Pa daju, al smorice te to brzo.А жене дају само телесне шупљине, не дају уопште додир, мажење, пажњу?
E pa ne može preko reda.Имао сам пар пута таквих ствари док ми већ није било до таквих губљења времена него до везе, и ништа нисам имао од тога осим што сам се несрећно заљубљивао. Шта се ми хиљадито несрећно заљубљивање у животу? Немам времена и живаца за такве глупости, хоћу одмах, имам 35 година, закаснио сам 15-20 година за прву везу и први секс.
То сам већ радио пуно пута и трпео сам разноразна вређања, осуде, сатанизовања, оптужбе.Ti si fakticki na granici da postanes ludjak i da svoje vrednosti prevedes u mane.
Iskljucivost ti nece pomoci. Ali iskrenost hoce. Ja bi na tvom mestu dao brdo oglasa na sajtovima za upoznavanje jer ima brdo zena slicnih tebi.
Дај шта даш. Мени и то пуно значи, никад се нисам мазио са разголићеном девојком, готово да нисам ни са обученом девојком, нека ме то смори можда ми више неће ни требати девојка, девојке су за мене ванземаљци, не знам ни какав имају додир.Pa daju, al smorice te to brzo.
Realno ako si muskarac mazanje ti je totalno sekundarna stvar jer ti nije u prirodi da ceznes za mazenjem vec za validacijom i postovanjem.
Mazenje ti je kao nekakvo uzivanje u vazduhu posle oluje, lepo je al mozes i bez toga
Ја не желим ни дејт, од дејта немам ништа, ту су само неке испразне приче.Nznm, ja bi na tvom mestu dao oglase na sajtovima za upoznavanje i proveo bi se kao nikad u zivotu na tim dejtovima.
Pa sta ti zapravo zelis dete drago i covece dragi?Ја не желим ни дејт, од дејта немам ништа, ту су само неке испразне приче.
Вођење љубави макар и кроз мажење, и пажњу и бар неку обострану минималну хемију, а не површна ћаскања, лажне приче или заједницу.Pa sta ti zapravo zelis dete drago i covece dragi?
Pa ako nema hemije odakle ce biti vodjenja ljubavi ili da kazemo slikovitije karanja?Вођење љубави макар и кроз мажење, и пажњу и бар неку обострану минималну хемију, а не површна ћаскања, лажне приче или заједницу.
Ако нема њене хемије неће бити ни ћаскања с моје стране. Ако она има бар неку хемију можемо да комуницирамо, оне без хемије за мене не постоје чак ни за "добар дан", нећу да губим време на такве.Pa ako nema hemije odakle ce biti vodjenja ljubavi ili da kazemo slikovitije karanja?
Не спрдам се уопште.Sprda se lik neložite se
Ako. Volimo mi da teoretišemo i bez povoda.Sprda se lik neložite se
Sprdaš sprdaš švalerčinoНе спрдам се уопште.
TužnoAko. Volimo mi da teoretišemo i bez povoda.
Zašto? Vidiš da se dobro provodimo.
NevidimZašto? Vidiš da se dobro provodimo.
Eno ih na Politici raspredaju ali nešto nisam sigurna da je bilo ko video Skupštinu iznutra, a tek učestvovao u istoj.
Којој дами?