Redmond
Elita
- Poruka
- 17.992
jeste, moraš biti poprilični retard da imaš toliko loše procene... ili to ili su joj moral i filteri praktično nepostojećiI?
Jel to problem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, moraš biti poprilični retard da imaš toliko loše procene... ili to ili su joj moral i filteri praktično nepostojećiI?
Jel to problem?
I dalje ne vidim problemjeste, moraš biti poprilični retard da imaš toliko loše procene... ili to ili su joj moral i filteri praktično nepostojeći
Nas kakoA neznam tko im pravi lose brakove ali istina je da je sve to reda radi u braku...
jeste, moraš biti poprilični retard da imaš toliko loše procene... ili to ili su joj moral i filteri praktično nepostojeći
Ma znam da nisamTebi je problem samo fakt da ti nisi u tih top 20
Moral je jedna kategorija koja ti se nece otkriti dok ne skines tu paucinu sa ociju koju ti pletu pauci zavisti, egoizma i uverenosti u vlastitu visu vrednost normalno neopravdanu..I dalje ne vidim problem
Šta je to moral?
Jesam zavidan i egoistaMoral je jedna kategorija koja ti se nece otkriti dok ne skines tu paucinu sa ociju koju ti pletu pauci zavisti, egoizma i uverenosti u vlastitu visu vrednost normalno neopravdanu..
Ja volim da te ne volim i tako ce biti dok ne postanes volastJesam zavidan i egoista
Ali ovo treće nisam
Tako da...
Pauci su off
Ja volim da me ne volišJa volim da te ne volim i tako ce biti dok ne postanes volast
Radikalni feminizam na deluzatvorise mi temu o krljanju crnkinja i najlepsim zeljama 200 grama sa lesnikom
Loše vaspitani i vrlo lenji pojedinci koji nisu sposobni da se posvete nečemu i nekome. Lenjost je najgora bolest. Kod nas uglavnom kreće u porodici kroz mantru neka sine/kćeri mama će, tata će, baba će itd. Apsolutno si u pravu. Brakovi takvih pojedinaca prežive više od par godina jedino ako se cela okolina i familija oko njih angažuje da ih titra i pomaže stalno.Nas kako
Ja mislim da je to rezultat problema koji datira jos od pre braka i nerealnih ocekivanja pojedinaca koji na brak gledaju kao na neku kasu iz koje se samo uzima a ne daje nista i nesto sto se samo po sebi stara o sebi..
Ljudi liseni inteligencije kapiraju brak kao obecano mesto u kojem ce liseni svakog truda brati neke imaginarne plodove nekih ideala koje reziraju svojim ocekivanjima.
I onda logicno da zanju to sto sade i da se naiedu gomvana ostavljajuci kao nasledje neke buduce propale ljude koji nastavljaju da ponavljaju takve cirkuse.
Znas zasto su nekad brakovi trajali ? Kazace neuki bila druga vremena vako nako vo no leo desno itd..
Jok more! Zato sto su deca bila spremana za brak, dakle ucena, da kazemo modernim jezikom strucno osposobljavana...
Dakle devojcica ucila da sije da plete da muze da siri itd
decak ucio da kosi, da plasti da kolje itd
I izmedju ostalog uceni su kako se ophodi zena prema muzu i muz prema zeni
I u takvom braku dvoje strucno osposobljenih mladih ljudi nije moglo da ne stima jer nije imalo sta da ne stima posto su bili ustimovani za sve
A danas ti imas zenu koja ne zna da skuva jaje i coveka koji ne zna da ukuca ekser i logicno da je to katastrofa u najavi.
Bio sam na brdo svadbi gde sam bukvalno sazaljivo cestitao jer je bilo jasno da to nece da izgura ni 2 3 god
E to ti je baki moi prava istina
Ово.Bio sam na brdo svadbi gde sam bukvalno sazaljivo cestitao jer je bilo jasno da to nece da izgura ni 2 3 god
Такве, које мисле да је довољно да постоје, неће наћи парнтере или одговарајуће пертенре.
Следствено томе,
мушкарци који мисле да је довољно да постоје, и да тиме заслужују птичку у животу, такође ће остати сами,
јер мисле да је довољно да постоје, а да их жена служи и кува им, пере, пуши и чисти,
а они замишљају да седе на каучу и грицкају чипс, критикују жене што траже паре, а они не би да раде и зараде (и немају), критикују жене што нађу рацку са стране, јер они не ебу довољно добро.
Видиш, то је двосмерна улица. Обе стране траже од друге да их воле онакве какви јесу, својим постојањем,
уместо да обе стране дају свој максимум, и сразамерно том максимуму да имају очекивања.
Najveći Red Flag je kad bilo koja žena krene da upoređuje svog muža/partnera/dečka. Bukvalno kada krene tu rečenicu "kako može muž/dečko te i te" treba je odmah prekinuti i reći joj da je slobodna odmah. To su toksične osobe kojima je uvek "u tudjega tatka pogolema patka" i sa takvim osobama se samo gubi vreme i živci bez potrebe.Ahaa, fazon "kako je mogao Dragičin muž a ti ne možeš". Pa možda zato što i biraju te dokone lelemude što samo grickaju čips, imaju takvu sliku o prosečnom muškarci. Jer jedino baš dokoni lelemud ima i vremena i živaca da se nosi sa njihovim umišljenim dramama i kuknjavama bez kojih ne mogu da žive.
Jer, kada radiš puno, onda je "on me zapostavlja i nikad nema vremena za mene". Rešenje za to je da je najbolje da ona naskoči na komšiju, priča kako si nikakav i kako je zapostavljaš i još ti pride odvede decu iz kuće. Ne valja nikako. Kao i ono njihovo "ne prilazi mi niko" i "prilaze mi samo budale". Ma daaaa
zato cemo mi da krljamo crnkinje iz gane u cmrlju a one neka samujuNisu same
Samo nisu sa nama
Ovo me sad tera da otvorim jednu temuОво.
Гледаш слике неко се опусти и по фаци му видиш да исто мисли.![]()
Probaj ti jednom da je uporediš sa ženom nekog svog druga i oprosti se sa životnim mirom do kraja života. A one to stalno rade.Najveći Red Flag je kad bilo koja žena krene da upoređuje svog muža/partnera/dečka. Bukvalno kada krene tu rečenicu "kako može muž/dečko te i te" treba je odmah prekinuti i reći joj da je slobodna odmah. To su toksične osobe kojima je uvek "u tudjega tatka pogolema patka" i sa takvim osobama se samo gubi vreme i živci bez potrebe.
Ako su tast i tašta ok mala je verovatnoća da će žena biti loša. Gde je otac naučio da u kući nema nepotrebnih razglabanja i tračaraja ta je kuća imala mir i neku slogu. Čim se u kući razglaba previše o tračevima i o drugima to samo znači da u toj porodici nikad nema nikakvog plana niti kakve sloge. Nesložna porodica stvara problematične ljude.treba gledati da uzimaš devojku koja ima strogog oca domaćina i majku domaćicu
ta zna reda
znači, gledaj tasta biraj ženu.
ove što su im roditelji raspad imaju upravo takvu sliku kako stvar treba da funkcioniše
Ma meni kad sam bio mlađi jedna rekla nešto u tom fazonu kako eto drugi ovo, ono. Ja sam joj rekao da druge mnogo bolje puše od nje i kvalitetno mešaju pa bi za mene bilo bolje da ja i ona prekinemo i da može da se javi tek kad nauči nešto. Takvim guskama treba na prvu skresati ego i dati nogu u dupe. Zato što će za svaku jebenu situaciju da se vode time kako ovaj, kako onaj. To su ih besposlene majke tračare naučile a očevi sve neke mlakonje koji nemaju pravo glasa. To idi nabijaj ocu na nos nešto a ne meni.Probaj ti jednom da je uporediš sa ženom nekog svog druga i oprosti se sa životnim mirom do kraja života. A one to stalno rade.