Donnie Darko
Domaćin
- Poruka
- 3.539
vidis,upadas u folder dosadnih.
a ti definitivno ne spadas u grupu dobrih zena
zato ti i smetaju i upitne su za tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis,upadas u folder dosadnih.
kad sam to napisala?a ti definitivno ne spadas u grupu dobrih zena
zato ti i smetaju i upitne su za tebe
vrlo bezdusno..trpas sve zene u isti kos..Иначе, из искуства се да видети да жене немају много проблема ако си према њима џубре, само то треба презентовати за њих прихватљив начин.
kad sam to napisala?
dobar nije isto što i dosadan, moze i naivan, dobar je dobar, a to je kvalitetZene zaobilaze dosadne,a dosadni se povezuju sa dobrim jer osim te dobrote nemaju nista drugo da ponude.
cccc, strašno, koliko površnoИначе, из искуства се да видети да жене немају много проблема ако си према њима џубре, само то треба презентовати за њих прихватљив начин.
vrlo bezdusno..trpas sve zene u isti kos..
A sebe stavljaš u iste?Мушко увек треба да буде бараба, у потребном проценту. Некад је та мера већа, нејад мања, а и начини испољавања су различити. Код жена успешан мушкарац зна да потрефи однос.![]()
Jos od ranih skolskih dana su im uvek zanimljiviji problematicni tipovi. Koje je objasnjenje za ovo? Zasto svesno odabiru one koji nisu pametan izbor?
Ti po tintari, tašnicom u prolazu, i stiklom ako mi se otkači kad te vidim tako pametnogДобићеш по гузи.![]()
a nekad se i udaju za prvog navedenog tu ...Zene se bore izmedju erotskih fantazija i moralno prihvatljivog.
Kod njih je erotska fantazija agresija:
Zloca, jak muskarac, zver, onaj koji ce je osvojiti, probiti
Ili beskrupulozan, a ona fantazira da ga pripitomi ili mozda i ne
Ali takav u civilizovanom svetu nije pogodan za porodicu, vezu.
Tako da sustinski je: tucaju se s takvim a udaju za moralno prihvatljivog.
Dodose ne tucaju se sve, neke prosto svoju seksualnost ogranice i to je to.
...a sto moras da napises, valjda se nesto cita izmedju redova
Ti po tintari, tašnicom u prolazu, i stiklom ako mi se otkači kad te vidim tako pametnog
sva sreca pa se ne poznamo 
A sebe stavljaš u iste?
dobar je uglavnom dosadan,barem meni.dobar nije isto što i dosadan, moze i naivan, dobar je dobar, a to je kvalitet
Ti po tintari, tašnicom u prolazu, i stiklom ako mi se otkači kad te vidim tako pametnog

Tebe treba da izmrcvari jedna baraba, a onda da ti uleti neki zanimljivdobar je uglavnom dosadan,barem meni.
dobar je uglavnom dosadan,barem meni.
Ako je to ljubov, ihajЈој, волиш ме.![]()
Da, to su oni brakovi gde pobegne s decom i kaze: ne znam sta mu je, odjednom je postao balkanska svinja agresivac, a bio je divan covek samo ga ljudi ne znaju.a nekad se i udaju za prvog navedenog tu ...
moguceTebe treba da izmrcvari jedna baraba, a onda da ti uleti neki zanimljiv