Zasto su devojkama dobri momci neprivlacni?

I? Ako postoji znacajna opasnost od velikog gubitka ne treba se plasiti (biti oprezan), nego: ne brini draga, sve cu ja to resiti, nek samo odnose namestaj.
То је сад нека друга тема која нема везе с мојим одговором.

Али укратко и поједностављено.

Кукавица је неко ко не уме, не жели и неће да се потруди да научи да пређе опасан пут.

Безобзиран је онај ко не уме али ко је вољан да покуша да пређе опасан пут.

Храбар је онај ко уме и ко је вољан да покуша да пређе опасан пут.

То је сад нека друга тема која нема везе с мојим одговором.

Али укратко и поједностављено.

Кукавица је неко ко не уме, не жели и неће да се потруди да научи да пређе опасан пут.

Безобзиран је онај ко не уме али ко је вољан да покуша да пређе опасан пут.

Храбар је онај ко уме и ко је вољан да покуша да пређе опасан пут.
a opasan put je na pr?

a opasan put je na pr?
Мушки-женски односи . . . постоји могућност да будеш изигран, преварен, искоришћен, понижен, итд. И за то је потребан неки вид храбрости.

Оно што си ти поменуо раније, а о чему се није причало, а то је удварање, и за то је потребан неки вид храбрости јер постоји опасност да супротна страна формира лошије мишљење о теби него што је претходно имала, да исприча твоју срамоту другима, да ти се подсмева, да ти падне самопоуздање, итд.

А опасности знају бити и преувеличане.

Ти као мушкрац би требао да знаш каква жена ти одговора, како да је препознаш и где можеш да је нађеш; и да такву онда тражиш а да остале занемариш.

Могуће је да већина девојака греши и бира безобзирне и арогантне зато што мисле да су храбри и позитивно самоуверени. Ако је тако, онда треба узети у обзир да је то њихова ствар која не би смела да те омета приликом тражења партнера који теби одговара. Мада многима утисак да су већини жена непривлачни, било исправан или неисправан, негативно утиче на самопоуздање због чега бивају спутани.

Ако већ мораш да циљаш на те девојке, зар није боље да покушаш да се докажеш уместо што да се претвараш?

На другу страну, можда и ти поседујеш мане, а због којих ниси пожељан, само што их ниси свестан. То што ниси безобзиран не значи да си храбар. Можда имаш превише страха у себи. То што ниси арогантан не значи да си позитивно самоуверен. Можда имаш превише ниско самопоуздање о себи.

Лепо ми је рекао један господин овде у на форуму али ја нисам одмах схватио - ради на себи, а жене нек раде на теби, не трчи за њима саме ће доћи ако себе изградиш како треба. Није дословце тако рекао али то је поента

Мушки-женски односи . . . постоји могућност да будеш изигран, преварен, искоришћен, понижен, итд. И за то је потребан неки вид храбрости.

Оно што си ти поменуо раније, а о чему се није причало, а то је удварање, и за то је потребан неки вид храбрости јер постоји опасност да супротна страна формира лошије мишљење о теби него што је претходно имала, да исприча твоју срамоту другима, да ти се подсмева, да ти падне самопоуздање, итд.

А опасности знају бити и преувеличане.
Ma daj brate, ja reko ti pricas o nekom skakanju u vatru, neka hajducija.

Zaboravih on ovaj komentar sa druge platforme:

"Izašao sam sa drugarom pre par dana, ima dva metra, simpatičan, nema nikakvog respekta prema ženama,
čak ih malo i ponižava. Za veće je mogao da obrne nekoliko komada,
odlučio je da jednu izvaćari u wc-u, a drugoj ponudi da mu popushi na šta je ova pristala
"
Sve same uzorne i idealne kandidatkinje za domaćice, majke, pedagoge. Pa, koji muškarac ih ne bi poželeo?

jeste, samo radi na sebi i one same dolaze gole, bacaju se u narucje, trce ko lude progone te dan i noc...
Па ако резултат рада на себи буде добар аутомобил, јака лова, јаке егзибиције....онда ће стварно саме да наскачу....у супротном јбг мораће мало труда да се уложи....што слабији ауто, што мање пара, што лошији изглед - више труда мора....и обрнуто......

Back