Zašto ste na forumu?

Postao sam deo ovog foruma na preporuku forumasa sa drugog foruma, bukvalno istog momenta.
Ovde mnoge stvari prvi put vidim i pročitam. Ovde se i nasmejem ali i olakšam :D Neke prijateljice i forumasi me s vremena na vreme prijatno iznenađenje nekom lepom slikom na zidu, ili komentarom uz reputaciju

Ovaj forum je idealan za plivanje u lošem, ako naučiš da se boriš sa ovolikom količinom frustracije, očaja, lošeg raspoloženja ovde na forumu, moći ćeš bilo gde. Jer nikad uživo nisam upoznao frustrirane i očajne ljude kao ovde, i kad ih ima okolo uživo ne smeju ovako kivno da sikću na druge, zato im ovo i posluži odlično.

:) ..da

Počela sam za oglasom za automobile a vidi dokle sam dogurala, sebe ne prepoznam! :zcepanje:

Svašta ima. :lol:
A ja sa sličicama Ž.Carstvo, zamisli :)

ponekad se i sam to zapitam kad procitam nebuloze koje se ovde pisu

To me je asociralo da otvorim ovu temu. :D

g4IxZey.jpg

Malo humora nije na odmet :) A sigurno je da ima i onih koji su sa ovakvim stavom dosli na forum.

Овде се опуштам уз дивне сличице и драге пријатеље, поједини форуми су сувише стресни, па сам отишла са њих.
Довољно је стреса у стварном животу...

ЗБОГ СКИДАЊА МУЗИКЕ...:huh:..... :lol::lol::lol:
Да бих скинуо музику која ме интересује...морао сам да се " учланим " на један форум...:(

А...после се ...ПРИМИШ...:aha2::aha:

-----------------------------​

Пре " тога " ...нисам ни знао да постоје форуми..:confused:...нису постојали у мојој опсервацији...;)

Back