Zašto ste na forumu?

Korisnik sam jer ima veliki broj forumasa, tema, informacija. Moram da primetim i da je rad foruma do pre koju godinu bio daleko bolji i da stepen tolerancije prema raznim budalama koje miniraju teme, provociraju sa ciljem skretanja toka tema nije postojao, sada to nije slucaj sto znacajno doprinosi rasterivanju kvalitetnijih i inteligentnijih forumasa .

Korisnik sam jer ima veliki broj forumasa, tema, informacija. Moram da primetim i da je rad foruma do pre koju godinu bio daleko bolji i da stepen tolerancije prema raznim budalama koje miniraju teme, provociraju sa ciljem skretanja toka tema nije postojao, sada to nije slucaj sto znacajno doprinosi rasterivanju kvalitetnijih i inteligentnijih forumasa .

Ovo je svakako bitno za dalji opstanak foruma, moje vrlo vrlo skromno mišljenje.

Ja sam se danas registrovao. :P
Ovde sam zato što ovde ima dosta pametnih i zrelih ljudi, pa bih voleo da čujem razne stavove i mišljenja drugih ljudi o svemu, pa čak nešto novo i da naučim. :)

Ja sam ovde dosao jer mogu da iznesem stav na neki dogadjaj bez da cekam da mi odobri moderator nekih online novina, ne samo da tamo moram da cekam vec mi 70% komentara ne odobre. Onda ako mi odobre odma mi daju etiketu bota neke politicke partije.

Obojici vam iskreno želim sreću ... :)

Ja bih rekao da je ovde oduvek bilo budala. Samo su sada promenili imena pošto su ih banovali.

@Tema

Moja misija je ovde vrlo zla.
getsmiley%20%282%29.gif
To znaju mnogi forumaši.:smeker:

Ovaj forum je idealan za plivanje u lošem, ako naučiš da se boriš sa ovolikom količinom frustracije, očaja, lošeg raspoloženja ovde na forumu, moći ćeš bilo gde. Jer nikad uživo nisam upoznao frustrirane i očajne ljude kao ovde, i kad ih ima okolo uživo ne smeju ovako kivno da sikću na druge, zato im ovo i posluži odlično.

Back