- Poruka
- 907
Jednostavno rečeno, zato što je zabavno!
Na forumu sam i da bi se dopisivala!
Logično!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korisnik sam jer ima veliki broj forumasa, tema, informacija. Moram da primetim i da je rad foruma do pre koju godinu bio daleko bolji i da stepen tolerancije prema raznim budalama koje miniraju teme, provociraju sa ciljem skretanja toka tema nije postojao, sada to nije slucaj sto znacajno doprinosi rasterivanju kvalitetnijih i inteligentnijih forumasa .
Ja sam se danas registrovao.
Ovde sam zato što ovde ima dosta pametnih i zrelih ljudi, pa bih voleo da čujem razne stavove i mišljenja drugih ljudi o svemu, pa čak nešto novo i da naučim.![]()
Ja sam ovde dosao jer mogu da iznesem stav na neki dogadjaj bez da cekam da mi odobri moderator nekih online novina, ne samo da tamo moram da cekam vec mi 70% komentara ne odobre. Onda ako mi odobre odma mi daju etiketu bota neke politicke partije.
Korisnik sam jer ima veliki broj forumasa, tema, informacija. Moram da primetim i da je rad foruma do pre koju godinu bio daleko bolji i da stepen tolerancije prema raznim budalama koje miniraju teme, provociraju sa ciljem skretanja toka tema nije postojao, sada to nije slucaj sto znacajno doprinosi rasterivanju kvalitetnijih i inteligentnijih forumasa .
Ja sam ovde dosao jer mogu da iznesem stav na neki dogadjaj bez da cekam da mi odobri moderator nekih online novina, ne samo da tamo moram da cekam vec mi 70% komentara ne odobre. Onda ako mi odobre odma mi daju etiketu bota neke politicke partije.
Ja bih rekao da je ovde oduvek bilo budala. Samo su sada promenili imena pošto su ih banovali.
@Tema
Moja misija je ovde vrlo zla.To znaju mnogi forumaši.![]()
![]()
Ovde će te pustiti da objaviš komentar, ali će ti onda ući u računar i pratiti kretanje.
Da, ja inace kad idem napolje ponesem sa sobom racunar.Ovde će te pustiti da objaviš komentar, ali će ti onda ući u računar i pratiti kretanje.