Navike koje su dokaz da ste izgubili dusu i da ste oboljeli

Koje su navike koje vam dusu razaraju

• Ne vozite se vozom vec glupim autobusima i avionima

glasova: 0 0,0%
  • Ne jedete Plazmu vec glupi Oreo

• Ne igrate fudbal i ne pjesacite nogama nego ste stalno u autu sa nekom povrsnom zenom

• Odricete se svoje prirode da bi vas zena poljubila

• Dodjete sa posla zelite fudbal da gledate dok jedete hranu iz djetinjstva a ne mozete zbog neke zene

• Cura vam je sponzorusa ili materijalista i nemate petlje da je ostavite a sem dupeta nista ne nudi

• Zbog zavisnosti od seksa odricete se svojih potreba dusevnih

• Odricete se potreba dusevnih da bi vam neka zena rekla da ste zreli i muskarac pravi odvratno

• Ukupno glasova
    3
Saće dođe @Jugoslav Čvarak
Ima sve "u crevca" da ti objasni
:malav:
Југославе, помагај!
Pa nisu mi jasni ljudi koji se na WC-u zadržavaju duže nego što je to nužno potrebno.
Pogotovo oni koji sve zasmrde i još u tom smradu čuče.
Ja dok se poserem iste sekunde puštam vodu da ne smrdi, pa sve ostalo, a nekima ne smeta tamo pola sata sjediti i razmišljati o prolaznosti života.

@Alter_Ego_
Reko' ti ja....

Pa nisu mi jasni ljudi koji se na WC-u zadržavaju duže nego što je to nužno potrebno.
Pogotovo oni koji sve zasmrde i još u tom smradu čuče.
Ja dok se poserem iste sekunde puštam vodu da ne smrdi, pa sve ostalo, a nekima ne smeta tamo pola sata sjediti i razmišljati o prolaznosti života.

Ako ove navike imate onda treba da se gadite samima sebi
Ja mislim da treba da se gadi sam sebi onaj ko je za ovakvu temu od ponuđenih 10, u 6 pomenuo žene u lošem kontekstu.

Da ne analiziram posebno svaki odgovor, doći ću do zaključka da te je neka žena baš ubila u pojam.

A da se ne desi da mi se obriše post, evo odgovora : Jedem plazmu ;)

Back