Povrće sve iz albanije po pijacama i svi preprodaju. Niko ne laže više od pijačara.
Ovde ce da stane svaka prica sa tobom, pa ti znas odakle je povrce, odakle su jagode, odakle luk, odakle krompir, odakle krastavci , tikvice...
Sto radis stoku ako ne umes nego se mucis...?
Moj deda je sigurno mogao da nadje 30 poljoprivrednih poslova da se muci 10x vise od tebe....verovatno je zato batalio ovce cim je skupljeno dovoljno vune, jer je racunica pokazala da se ovca ne isplati , a svinja se isplati svakom seljaku, to znam...
Ne znam sta da ti kazem, ti imas tradiciju i time si opterecen, pa i frustriran, pa je onda sve sto ucini vlast negativno po tebe, mnogo te vise pogadja nego onog siromaha od 1ha....koji intezivno obradjuje svoje parcice zemlje, nema cak ni u jednom komadu , nego malo u basti , malo na brdu , malo iza kuce...
Sirotinja, ali drzi zivot i ne oskudeva , ali nema za diskoteku , nema za , nemam pojma za sta ti trosis tolike pare kad ti malo...ja se ne trudim da preslikavam jednu proizvodnju i potrebe na drugu proizvodnju..
Nesto morate da menjate vi sa preko 20 ha, kad vam sve na nos izlazi ....
Ja gledam amera , ima 10ha, i kaze ovako , ne mogu da stignem sve, izdavacu kao pasnjake ono zemlje sto ne mogu da stignem, a ostalo cu da obradjujem za svoje potrebe, ali amer bogat, ima svu mehanizaciju , i bira sta moze da stigne, sta ne moze....