Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Ja ga sad volim iz inata više da im napakostim.

Isto :D

Toliko me neki gadaluci nekad inspirišu da zinat počnem da branim nekoga/nešto što sam do malopre pljuvala :D

A, sad drugari lepo priznajte ko mi je danas nešto izbajao, bocnuo neku vudu lutkicu čim sam ovde napisala poslednji post :twisted:

Sedela sam u jednoj bašti i kako mi se onaj malecki Bic gasio priđe konobar da mi upali cigaretu, vetar dunuo, meni kosa pala preko lica i zapali mi se dobar pramen.

Konobarče me pljusnuo i rukom ugasio, sreća pa mi je duga kosa pa nije gorelo skroz do glave, srediće frizer već nekako ali više mi je bilo žao momčića jer se ozbiljno potresao da sam na kraju ja njega tešila umesto on mene.
A, baš sam danas bila u finom, miroljubivom modu :andjeo:

Mi smo se bar držali 4 godine,vi ni 3 mjeseca.
Jedina vojska na svijetu koja je izgubila rat bombardovanjem iz zraka.
Baš tako. Rat u Bosni skoro 4 godine trajao. Imali smo oko 30 000 mrtvih a ranjenih možda i oko 40 000. Preko 600 000 izbjeglih unutar Srpske i evo opet stali na noge skućili se. Oni 3 mjeseca bombardovani,ma nema svisnuli. Potpisuj Slobo makar ko avlija :D.
Tokom rata u Bosni priskočili Arkanovci i još jedna padobranska iz Niša i njima kapa do pada... a ostatak je komentarisao ; nije to u mojoj avliji. Pa dobro nije u njihovoj avliji a nije ni njihova humanitarna koju su opljačkali.

Baš tako. Rat u Bosni skoro 4 godine trajao. Imali smo oko 30 000 mrtvih a ranjenih možda i oko 40 000. Preko 600 000 izbjeglih unutar Srpske i evo opet stali na noge skućili se. Oni 3 mjeseca bombardovani,ma nema svisnuli. Potpisuj Slobo makar ko avlija :D.
Tokom rata u Bosni priskočili Arkanovci i još jedna padobranska iz Niša i njima kapa do pada... a ostatak je komentarisao ; nije to u mojoj avliji. Pa dobro nije u njihovoj avliji a nije ni njihova humanitarna koju su opljačkali.
Nemoj da nasjedas na provokacije!

ako zele dobro srpskom narodu, gospoda iz rs ne treba zarad 50 e jabuke i sendvica da ulaze u torove , autobuse i idu u srbiju
Isto tako i gospoda iz Šumadije. Nije valjda da u Šumadiji nikog nema ko za 50 evra ulazi u autobus i ide gde Vučiću treba?

Podrška i nepodrška Vučiću nije pitanje da li živiš u RS ili u Srbiji!

Muslimani i drugi antisrbi žele da naprave uverenje da je baš tako. A onaj ko je Srbin i ko pristane da ga muslimani, ej muslimani ( :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: ) zajebu, taj je glupson kakvog svet video nije.

Isto tako i gospoda iz Šumadije. Nije valjda da u Šumadiji nikog nema ko za 50 evra ulazi u autobus i ide gde Vučiću treba?

Muslimani i drugi antisrbi žele da naprave uverenje da je baš tako. A onaj ko je Srbin i ko pristane da ga muslimani, ej muslimani ( :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: ) zajebu, taj je glupson kakvog svet video nije.
Ma kakvih 50 ? Za 20 će ići.

Da sumiramo, ima sirotinje, prevarenih i placenika sa obe strane Drine, koji ce za 20 EU i sendvic ici na proteste i glasanja za bilo koju vlast.
Takve treba zaliti, prije nego osudjivati. Sto je vlast korumpirania i nedemokratska, ovakvih je sve vise, a time i podjela. Zalosno!

Da sumiramo, ima sirotinje, prevarenih i placenika sa obe strane Drine, koji ce za 20 EU i sendvic ici na proteste i glasanja za bilo koju vlast.
Takve treba zaliti, prije nego osudjivati. Sto je vlast korumpirania i nedemokratska, ovakvih je sve vise, a time i podjela. Zalosno!
I sve to ne treba da bude razlog za bacanje sjemena mrznje izmedju Srba iz Srbije i RS, jer je ta pojava daleko manje zlo od ove druge.

Naravno da nije.Ali je to iskoristeno i uvelicano da bi se izazvao raskol medju Srbima.
Ti autobusi su dovedeni do nivoa mitova i legendi.
Njihov broj i uticaj se enormno povecavao,a broj Srba iz RS koji su bili u njima je premasivao broj stanovnika RS.
Jos samo da su proglaseni za letece bajka bi bila kompletna.
Osim toga,su demokratskoj drzavi,svako ima pravo da udje u autobus u koji zeli bez da pita ikoga za odobrenje.
Vi gledajte svako za sebe u koji vi ulazite,a ne drugi... i gdje taj autobus vozi.
I da li vozaci imaju povez preko ociju.I da li su ispravne kocnice.
Bojim se da ovde ima mnogo onih koji su promasili i autobus i stanicu.

Mi smo se bar držali 4 godine,vi ni 3 mjeseca.
Jedina vojska na svijetu koja je izgubila rat bombardovanjem iz zraka.
da ali Srbi u RS su za protivnika imali slabo naoružanu Armiju BiH a Srbija ovamo protiv sebe 19 vojnih sila
to je kao da se tučeš sa nekom devojčicom i kažeš: izdržao sam dva sata a ja sa Krokopom i kažem: izdržao sam pola sata..
I šta ste krac dobili? opet vam komanduje Švaba, lične karte na kojima piše BiH, pasoši BiH.. skida vam predsednika itd..
molite Boga da ne krene rat misliš da bi ovaj izdajnik ovde krcem mrdnuo za vas? teško..

Kako da se ratuje kad se pokvarilo meso u zamrzivačima ?

da ali Srbi u RS su za protivnika imali slabo naoružanu Armiju BiH a Srbija ovamo protiv sebe 19 vojnih sila
to je kao da se tučeš sa nekom devojčicom i kažeš: izdržao sam dva sata a ja sa Krokopom i kažem: izdržao sam pola sata..
I šta ste krac dobili? opet vam komanduje Švaba, lične karte na kojima piše BiH, pasoši BiH.. skida vam predsednika itd..
molite Boga da ne krene rat misliš da bi ovaj izdajnik ovde krcem mrdnuo za vas? teško..
Netačno.Srbi iz Republike Srpske nisu imali samo slabo naoružanu tzv.abih za protivnika,nego i HV i HVO.
1995.su napali na zapadni dio Republike Srpske sa svih strana i muslimani i Hrvati+ NATO je krajem avgusta 1995.bombardovao Republiku Srpsku 14 dana,uništivši pritom repetitore, vezu,mostove itd.pa Republika Srpska nije kapitulirala.
Da bi danas postojala Republika Srpska poginulo je 29 500 Srba od toga 17 500 vojnika i 12 000 civila.

Netačno.Srbi iz Republike Srpske nisu imali samo slabo naoružanu tzv.abih za protivnika,nego i HV i HVO.
1995.su napali na zapadni dio Republike Srpske sa svih strana i muslimani i Hrvati+ NATO je krajem avgusta 1995.bombardovao Republiku Srpsku 14 dana,uništivši pritom repetitore, vezu,mostove itd.pa Republika Srpska nije kapitulirala.
Da bi danas postojala Republika Srpska poginulo je 29 500 Srba od toga 17 500 vojnika i 12 000 civila.
Nije kapitulirala iz čisto jednog razloga:
https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1995-09-20-mn-47992-story.html?utm_source=chatgpt.com

3k vojnika je krenulo nas vas, big deal..
Sve ti lijepo piše u članku, samo istina boli, a to je da ste spašeni od mrskog vam zapada :D
Nismo spašeni od mrskog zapada,nego hrabrosti i požrtvovanjem boraca VRS koji su odbacili hrvatskog agresora tuđmanove soldatetske nazad preko rijeke Une,a muslimane od Novog Grada nazad do Otoke.

Haha, jao..
Vidjeli smo tebe i tvoje kako ste se požrtvovano borili za Knin svega 3h.
Preksutra 18.9. slavimo pobjedu i odbranu Republike Srpske u Kozarskoj Dubici,Novom Gradu i Kostajnici.Pozvan si da dođeš da kažeš sve što ovde pišeš. :mrgreen:
Biće veličanstveno proslavit 30 godina od pobjede nad hrvatskim agresorom i odbrane Republike Srpske.

Back