Oda Nobunaga Primećen član Poruka 998 pre 8 minuta - Zasto toliko mrzite Ruse? #126 Tom Riddle: Danas šuriš. Kliknite za proširenje... Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo".
Tom Riddle: Danas šuriš. Kliknite za proširenje... Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo".
Pešadinac Ističe se Poruka 2.842 pre 7 minuta - Zasto toliko mrzite Ruse? #127 Oda Nobunaga: Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo". Kliknite za proširenje... Opet ti, pa koliko to života imaś bre? Posle nas ubedjuju da reinkarnacija ne postoji.
Oda Nobunaga: Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo". Kliknite za proširenje... Opet ti, pa koliko to života imaś bre? Posle nas ubedjuju da reinkarnacija ne postoji.
Tom Riddle Elita Poruka 20.641 pre 4 minuta - Zasto toliko mrzite Ruse? #128 Oda Nobunaga: Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo". Kliknite za proširenje... Jbg, kad svaki peti ne liči na
Oda Nobunaga: Deki Berić je onomad plakao kako njegove dobrovoljce u ruskoj vojsci šutiraju i nazivaju ciganima Ja se samo pitam na čemu se temelji to "bratstvo". Kliknite za proširenje... Jbg, kad svaki peti ne liči na
Oda Nobunaga Primećen član Poruka 998 pre 4 minuta - Zasto toliko mrzite Ruse? #129 Tom Riddle: Jbg, kad svaki peti ne liči na Pogledajte prilog 1800759 Kliknite za proširenje... Jezivo.
Tom Riddle: Jbg, kad svaki peti ne liči na Pogledajte prilog 1800759 Kliknite za proširenje... Jezivo.
Oda Nobunaga Primećen član Poruka 998 pre 2 minuta - Zasto toliko mrzite Ruse? #130 Pešadinac: Opet ti, pa koliko to života imaś bre? Posle nas ubedjuju da reinkarnacija ne postoji. Kliknite za proširenje... Nemam pojma o čemu pišeš. Mislim na ovo:
Pešadinac: Opet ti, pa koliko to života imaś bre? Posle nas ubedjuju da reinkarnacija ne postoji. Kliknite za proširenje... Nemam pojma o čemu pišeš. Mislim na ovo:
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 65.470 malopre - Zasto toliko mrzite Ruse? #131 Oda Nobunaga: A po čemu su Rusi i Srbi bratja? Kliknite za proširenje... Po tome što delimo zajedničko poreklo.
Oda Nobunaga: A po čemu su Rusi i Srbi bratja? Kliknite za proširenje... Po tome što delimo zajedničko poreklo.
Pešadinac Ističe se Poruka 2.842 malopre - Zasto toliko mrzite Ruse? #132 Oda Nobunaga: Nemam pojma o čemu pišeš. Kliknite za proširenje... Znaś, znaś, al nema veze. Samo nastavi .
Oda Nobunaga: Nemam pojma o čemu pišeš. Kliknite za proširenje... Znaś, znaś, al nema veze. Samo nastavi .