Zasto toliko mrzite Ruse?

Ova opsesija Rusima gde sa jedne strane se grebu ispred trafike za pivom i govore o pravoslavnom spasiteljskom ubernarodu a sa druge strane ispred hipsterskih kafića serendaju o mongoloidnim KGBovcima je stvarno nenormalna
Balkanski narodi su u tolikom problemu da bi radije da diskutuju Putina nego da očiste svoju kuću
Putin, EU, Amerika... Sve ista priča i sve strane to rade, krivci za sve i spasitelji/rešenje za sve.

zvucis kao sns bot, licis na sns bota, pa sta si onda? ja mislim sns bot., oni tvrde da sns ima vecinsku podrsku

putina podrzava pola sveta plus rusija 88%
Па подржавам и ја Путина, јер знам да његови пајтоси не могу да дођу у Србију и да извше насилну мобилизацију и да пошаљу Србе у неку украјинску вуко%ебину, што би се десило да смо руска губернија.

2057. година Путин АИ киборг и Срби
Али друже Путине, је л можеш прво шипце да пошаљеш на источни фронт, па тек онда Србе ?
А Путин одговара ''па њих сам већ послао, ено Чечени им деру кожу са леђа, јер су непослушни и никакви борци, а ни ви нисте много бољи, од када је почео рат, дошло само десетак Срба и то све ратни профитери, које смо морали да преваспитамо''.

Ne bih rekao da si u pravu. Pogledaj samo koje su države deo EU i NATO, sve su suverene, uređene, sa jakim institucijama i visokim standardom. Nijedna nije ničija kolonija niti plen za eksploataciju. Naprotiv, to su zemlje koje odlučuju same o sebi jer imaju sistem, pravila i odgovornost.

Problem sa Rusijom je upravo u tome što nikada nije razvila institucije već neguje kult ličnosti. Kad se sve svodi na jednog čoveka, onda logično i postoji strah da će "sve pasti" ako car padne. To nije stabilna država, to je personalni režim.

Okretanje zapadu nije pitanje pokoravanja nego izgradnje uređenog društva gde se vlast kontroliše, a ne obožava. Nisu zapadne zemlje idealne, ali imaju temelj: institucije, sudove, slobodne medije. A dokle god se oslanjamo na "vođu" umesto na sistem, i mi i Rusi ćemo tapkati u mestu.
Ima jos ljudi koji pricaju o slobodnim medijima na zapadu...
Pa pogledaj samo u UK koliko je ljudi uhapseno zbog objava na internetu izmedju ostalog.

Back