Ili si za ili si protiv.
citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.
zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?
zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?
da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.
Па то је управо урадио овај режим ако ниси за њих онда си нато плаћеник , усташа ,Сорош , рептилијанац и тд..
Њих 20 је права Србија , патриотизам , Српство , Косовски завет ,Свети Сава ,Немањићи , Обреновићи ,Карађорђевићи ,антибољшевизам , антизапад , русофили..
Сви остали су све супротно од тога заправо неолиберали а у тој свој маси можда има 10% упитних неолиберала најчешће необразованих људи који не знају историју типа Стефан Немања је био геноцидан према Богумилима ,порушио је све градове који су постојали за његово време и до данас Свети Сава је био Грк и националиста и слично.
То би били ти отприлике полуобразовани и кад би научили своју историју а не интерпретацију историје Ненада Чанка , Милојка Пантића , Веселинова и слично вероватно то не би били.
Онда имаш заокрет спина попут Владимира Савића који се вукао по Ћациленду и представљао да их Србија мрзи јер мисле другачије.
Заправо власт је представио као мањину која мисли другачије и угрожена је од већине и та мањина је Права Србија.
Ја немам против ништа да неко мисли другачије и изнесе свој став али имам против ових овде који папагајски понављају Вучићеве речи и режимске медије немају свој став нити могу да га објасне сем прећутном чињеницом ја сам позиција мени је добро добио сам посао и привилегије живим боље и то што ја живим боље у ери Вучића је добро и патриотски за Србију и наравно ако би остатак грађана нешто имао не би било добро јер ја више не бих био привилегован
СНС је много више интересна група него странка и за то је сам Вучић крив јер је тако формирао.
Међугим већ виђен сценарио кад брод почне да тоне пацови га први напуштају.