S1MCRO
Elita
- Poruka
- 22.851
Da. Moraćemo da redefinišemo te zakone nakon oslobođenja.kazu da je onaj milos bio primljen na medicinski po zakonu o stranim drzavljanima![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Moraćemo da redefinišemo te zakone nakon oslobođenja.kazu da je onaj milos bio primljen na medicinski po zakonu o stranim drzavljanima![]()
Potpuno razumem takav stav.Какав болан дијалог са људима који аминују гажење људи, пребијање дјевојки палицама и који користе звучно оружје против мирних демонстраната?
Ja nisam stranac.Stranci.
ili evo recimo drugi primer.
podrzavam studentske zahteve i hocu da se pohapse svi odgvorni ali ne podrzavam blokade fakulteta.. sta o takvom stavu mislis?
Turista?Ja nisam stranac.
Ok.Sve si u pravu za vlast.Pa ne znam ljudi kako da vam kažem.... kada vidite da neko očigledno vrši nepravdu, abolira kriminalce, organizuje kriminalce, laže svaki čas, neodgovoran je, troši zajednične pare kako ne treba, rasprodaje zajendičku imovinu, radi ružne stvari, preti konstantno, preti otkazima, vodi zemlju strahom, ne da zajedničkoj televiziji ništa da izveštava šta se dešava, potpuni je nedemokrata, postavili sijaset balvana da vode javna preduzeća, milion takvih stvari... Ako vama sve to nije dovoljno da se toga gnušate, onda zaista ne znam - mi smo onda u moralnom smislu DVA SVETA. Ja ne znam ni jednu moralnu osobu i finu i plemenitu u realnom životu koja može imati i 5% razumevanja i podrške zan ovu vlast. bukvalno ne znam NIKOG, ni privatno ni na poslu. Jedino srećem ovde na forumu.
ali ti upravo sad pokazujes iskljucivost, ne pada ti na pamet da covek zaista to misli jer je to mozda i moguc scenario.. ti iskljucivo gledas iz jedne perspektive.Како ја могу да некоме забраним или дозволим да мисли?
Могу само да изнесем своје мишљење... Тај или је под утицајем режимских медија па не размишља својом главом, или директно ради за власт због личног интереса. Свесно или несвесно, саучествује у злу које нас је снашло.
I opet, Limundo, u Srbiji vlada diktatura mafijaskih ubica.Imam recimo svoje misljenje o jednoj pojavi koje je pozitivno.
A o drugoj pojavi nije.
A obje pojave su proizvod istih osoba.
I sad ja ne smijem reci objektivno misljenje jer odmah ispada da nisam ili jesam ba strani tih osoba.
osecas se tako...kao kad je neno otvorio temu o mojoj srbiji...bilo bi isto kao kada bi ja otvorio temu o mojoj usa jer sam tamo ziveo, sa tematskim pitanjem pa moja usa kada ce nam biti bolje... kontas, jedno je osecanje, drugo zakonska realnost?Ja nisam stranac.
izvini nisam razumeo..ko je nepomenik?Тај није у линији са непомеником.
Nije sada vrijeme za to. Dobro došla je cifra za dodatak studentima.Ok.Sve si u pravu za vlast.
Ali ista takva je i opozicija,zasto i nju ne kritikujes?
Prvo, kritikovali smo opoziciju 100 puta; a drugo, opozicija diktatorskoj vlasti ima 1000 puta manje moci i bitnosti u Srbiji.Ok.Sve si u pravu za vlast.
Ali ista takva je i opozicija,zasto i nju ne kritikujes?
Kao i ti oblik zemlje.ali ti upravo sad pokazujes iskljucivost, ne pada ti na pamet da covek zaista to misli jer je to mozda i moguc scenario.. ti iskljucivo gledas iz jedne perspektive.
joooj ti si ono bese ravnozemljasicaKao i ti oblik zemlje.
Ha.
Nejasna je ta linija.I opet, Limundo, u Srbiji vlada diktatura mafijaskih ubica.
Hoces da ti nacrtam sta oni rade gradjanima Srbije, i sta bi radili recimo 1941-e, da je ovo drugi drustveni kontekst, i da nije 2025-a, u kakvoj-takvoj Evropi.
Postoji linija, ili si za njih, ili si na strani naroda koji je okupiran od strane te bande.
I toliko.
izvini nisam razumeo..ko je nepomenik?
Има и нешто искрених легалиста који полако прилазе студентима чак из дијаспоре до којих другачије вести долазе.Ne postoji niko, osim indoktriniranih penzionera koji samo gledaju Pink, Informer i Happy, koji je za ovu vlast a da nema direktni licni interes.
Bukvalno niko, 0 ljudi u Srbiji ih podrzava bez direktnog licnog interesa.
Ili si za ili si protiv.
citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.
zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?
zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?
da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.
Ok je to misljenje.Ali sta ako postoji i neko drugi zeli da dodje na vlast i podmece klipove,a u stvari je isti ili gori od te aktuelne vlasti?Сад је власт одговорна за корупцију и људске жртве које су проистекле уз тога.
Нека следећа власт ће исто тако бити одговорна за своје грешке.
ali ti upravo sad pokazujes iskljucivost, ne pada ti na pamet da covek zaista to misli jer je to mozda i moguc scenario.. ti iskljucivo gledas iz jedne perspektive.
од овога не ттреба ићи даље. ово је разлог свега што је наступило после пада надстрешнице.да се други дан после надстрешнице ухапсио весић, вучевић, зорана, мали, тома мона, архитекте, извођачи подизвођачи ништа од овога не би било!
баш ништа.
СОВЈАТАЊЕ ИНСТИТУЦИЈА штити корупцију која је довела до убиства 15 људи.
када посматраш ту ствар, ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ И ПРАВДА не постоји НЕУТРАЛНА СТРАНА
тако да ти је тема обично бла бла бла...
Сад је власт одговорна за корупцију и људске жртве које су проистекле уз тога.
Нека следећа власт ће исто тако бити одговорна за своје грешке.
Na ovom forumu ne smijem.Naravno da smeš.
ako os u politiku ostavi sve po strani i ocvrsni.Tako je. Ovde kod nas ljudi ne znaju elementarnu stvar: da razlikuju REČI od DELA.
Njima su svi isti na osnovu nekakve retorike
Ovde se radi o tome da je društvo ogrezlo u korupciji. To su oni napravili d atako bude. Što znači da ćemo svi dobiti po glavi kad tad. Druga stvar, namerno propada sve što je društveno: bolnice, škole. Stavili su šapu na sve, kontrolišu sve od zapošljavanja pa do toga šta ćeš da misliš i govoriš. Lepo je samo onima koji su u njihovom zlom kartelu. Ko ima stomak da tu pripada i bude. Koga nije sramota svih tih lažnih diploma, laganja, prevara, neodgovornosti i nemara za ljudske živote, za bilo šta. Jedno elementarno osećanje ODGOVORNOSTI koje traže studenti. Otvorio si železničku stanicu ? Rekao si vučiću da je to naše delo. Jel jesi? Jel ste gurali sve to, jel ste doprineli išta svemu tome? Kako nemaju stida da posle toga pametuju, da se vade, to su ljudi bez elementarne ljudske i svake druge pristojnosti. Koliko samo podmetanja na ovim protestima, laž za onog policajca ko ga je udario, nikome se nije izvinio i ide dalje i dalje, bez STIDA.. Fuj zaista.