Zasto smo ovakav narod?

Tako je.
U stvari, sad će tab da nam objasni zašto neće.
naravno da hoce..zato i prave ove kruzne tokove da koliko toliko ubrzaju saobracaj kad krene rusenje..
ali realno taj most se i sad slabo korsiti.. ja sam preko njega isao jedanput dvaput u poslednjih godinu dana, uvek je poluprazan jer je u ocajnom stanju i malo ljudi vozi preko njega.

naravno ali ce i to proci za godinu dana.. veci problem ce biti pravljenje pristupnica... valjda ce biti dovoljno pametni da rade paralelno sa mostom.
Neće, sigurno.
A sledeće godine ide i zatvaranje dve trake na Pančevcu, radovi će trajati tri godine, ruše se pristupnice i grade nove. Plus neće biti tramvajskog. Moje saučešće svima koji žive preko Save.

naravno da hoce..zato i prave ove kruzne tokove da koliko toliko ubrzaju saobracaj kad krene rusenje..
ali realno taj most se i sad slabo korsiti.. ja sam preko njega isao jedanput dvaput u poslednjih godinu dana, uvek je poluprazan jer je u ocajnom stanju i malo ljudi vozi preko njega.
Čudno, u špicu je uvek bio kolaps na tramvajskom, kao i na celoj štajgi.

Neće, sigurno.
A sledeće godine ide i zatvaranje dve trake na Pančevcu, radovi će trajati tri godine, ruše se pristupnice i grade nove. Plus neće biti tramvajskog. Moje saučešće svima koji žive preko Save.
meni nije jasno da cela ta obala zavisi od tog jednog mosta i da za sve ove godine od rata pa naovamo niko nije napravio jos jedan most jer onaj za zemun ne odgovara onima koji idu ka gradu.

Poboljšanje tamo gde ima prostora za to, plus uzmi broj vozača u Beogradu koji realno ne zna da vozi, ogroman je.

Lično mislim da ovo kod ušća može biti pakao, ali nisam još prolazio da znam. Pogotovo što se kod nas u kružnom toku prolazi samo na bahato, ako čekaš da te neko pusti... Lično niti jednom nisam ušao ili izašao iz kružnog toka po pravilu, redovno je to gas i pravo jačeg, bržeg.
Za one koji idu na pravcu Bulevar Mihajla Pupina i Brankovog je ok ali ko se uključuje iz pravca Bulevara Nikoole Tesle biće pakao.

Pola ovih glupih jadnika je prao sa sela i srednjeg veka je otišla u inostranstvo, jer su ih poterali postavljeni plaćenici iz države i sad su oni kao svetski gradjani, pa i ne znaju da je srbija bila naučna i industrijska velesila u svetu...

Јесте, али те темеље је Краљевина успоставила. Универзитет у БГ-у је био 4. по јачини у Европи по донацијама, легата и некретнина из ког су се стипендирали ђаци и студенти по иностранству. Зато смо до 1941. имали 5 фабрика авиона, Ви сиротиња сада немате ништа.

Дакле, одговор на тему је логичан след овога што сам изложио, а то је да елита производи народ у квалитативном смислу. Добра, јака и способна елита производи такав народ, а олош-елита производи олош-сиротињу.

"Зашто смо овакав народ" - Зато што је елита олош

Они су такви , а ми који нисмо такви, ми нисмо народ.

Има ту неких другосрбијанских дискриминишућих квази-норми. Болештину треба добро изучити !

Тај наратив треба проучити - одакле он долази ? Могуће из титоизма - антисрпски и антинародни

Ja razumem podelu po politickim opcijama ali da nekad dobre stvari ljudi pljuju samo zato sto ih je napravio neko sa cijom politikom se ne slazu samo govori koliko su gloopi i ostrasceni.
Ђилас је крив за то стање у народу. Увео је у политички живот острашћеност, говор мржње, нахушкао људе једне проти других, а све зарад власти!
И пошто нема прођу код већинског Народа, јер Народ види ко ради и стварно се бори за Народне Интересе, он мисли да помоћу острашћених људи, нахушкамих мржњом, дође до власти.

Е зато све позитивно што уради власт, што је на општу корист свих, они пљују, нападају, оспоравају, блокирају, руше. Како опасна политика која нас може одвести у тоталну пропаст.
Зато јој се морамо свим силама супротставити!

Poboljšanje tamo gde ima prostora za to, plus uzmi broj vozača u Beogradu koji realno ne zna da vozi, ogroman je.

Важи... :kafa:

То је као неки елитистички наратив "људи не знају да возе, да раде, да живе,..." ... каже Вучић када је дошао на место Премијера, причао је најгоре о народу, да је лењ, неинтелигентан, неписмен, итд... ко се не сећа нека погледа на јутјуб.

После када је укапирао да му треба "овакав народ", променио је наратив у популистички.

Важи... :kafa:

То је као неки елитистички наратив "људи не знају да возе, да раде, да живе,..." ... каже Вучић када је дошао на место Премијера, причао је најгоре о народу, да је лењ, неинтелигентан, неписмен, итд... ко се не сећа нека погледа на јутјуб.

После када је укапирао да му треба "овакав народ", променио је наратив у популистички.
Вучић је Народни Човек, који се дружи са Народом и служи Народу:

IMG_20240905_111705.jpg

Елитисти сте ви, изгубили сте сваку везу са Народом, зато Народ и не гласа за вас!

Pamet, bogatstvo, uspjeh.. se ovdje ne "oprašta" tek tako. Ako se neko obogatio na težak, pošten način - on je lopov, ako neka ženska dobije dobar posao - ku*va, ako je pametniji, mudriji, uispješniji - djubre hvalisavo, izdajnik..
Naš mentalitet ne shvata da ne možemo u svemu biti isti, da su vremena socijalizma davno prošla i da se moramo prilagoditi kapitalnim vrijednostima, shvatanjima.. postoje milijarderi ali i beskućnici, magistri, filozofi, naučnici ali i teški primitivci.
Sve ima svoje mjesto i vrijednost, a za tako nešto pokazivati zavist, ljubomoru, više govori o kakvim se ljudima radi i da su u suštini ništa drugo nego gubitnici i zle osobe, pune mržnje, za koje nečiji uspjeh, znači nekakav kriminal i lopovluk.

Знаш ли ти да је то неистина.?!?

који Ваш менталитет ?

Ово би свако нормалан поздравио и похвалио, брз обзира дал подржава или не подржава ову власт:

Али неким људима није стало до Напретка и Развоја њихове Државе!

Back