Izgubili smo! Poraz srpskog naroda i Republike Srpske!

Dodik neće biti de jure vladar Srpske, ali biće de facto. Njegov kandidat će pobediti na izborima i biće kao Medvedev za Putina.

Što se tiče Srpske ona je danas u mnogo boljoj situaciji nego pre 20 godina, ali ne zaslugama Dodika ili bilo koga drugog nego iz razloga što globalni zapad propada.
Ma nece, Bih lagano ide prema Eu, danas je uz pomoc EU usvojena " reformska agenda",a to znaci i stvaranje u stvarnom smislu pravne drzave, u kojoj ce ljudi poput Dodika ili morati da bjeze u Rusiju ili da idu iza resetaka ;)

A i biologija je protiv Dodika.

Poslednja izmena:
Ma nece, Bih lagano ide prema Eu, danas je uz pomoc EU usvojena " reformska agenda",a to znaci i stvaranje u stvarnom smislu pravne drzave, u kojoj ce ljudi poput Dodika ili morati da bjeze u Rusiju ili da idu iza resetaka ;)

Radi biologija i protiv EU. Dolaze nove vrste iz pustinje, koje prave probleme u nju. :D

Nema veze, BiH svakako nikad neće ući u EU (veće su šanse da se Rusi i zapad pomire i Rusija uđe u EU, a šanse za to su 0.001%), a Srpska će čak i da kojim čudom tzv BiH uđe u EU nastaviti da postoji kao što postoje Flandrija i Valonija u Belgiji.

Meni je dala upozorenje što sam crnom gavranu napisao da je protiv Srba iz Republike Srpske vijerovatno zato što mu neki iz Republike Srpske preoteo curu.
Šta tu ima uvredljivo? Al naravno provokacije muslimana i de istija neće izbrisat.
Ja sam protiv Dodika komunjare.
Prema osobama iz srpske nisam nesto naklonjen, ali nisam ni naklonjen velikom broju Srbendi što botuju i podrzavaju Vučića.
Vama treba da se crta. :kafa:

Back