Zasto smo ovakav narod?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
120.858
Ja razumem podelu po politickim opcijama ali da nekad dobre stvari ljudi pljuju samo zato sto ih je napravio neko sa cijom politikom se ne slazu samo govori koliko su gloopi i ostrasceni.

Secam se koliko su pljuvali onaj dijagonani pesacki prelaz kod doma omladine koji se kroz praksu od vec par godina pokazao kao odlicno resenje.

Sad pljuju kruzni tok kod usca.

Pokazuju slike u spicu i kao..vidi zapusenje..naravno da je zapusenje u spicu jer se zato taj deo dana i zove spic iz tog razloga..ista ako ne i veca guzva je bila i sa semaforima samo sto je tad guzva kretala nekad jos i od dve..tri raskrsnice ranije.

Ali zato kad nije spic tu se prolazi daleko daleko brze..jos i kad naprave kruzni tok ispred samog usca mesta gde se nekad vecito stajalo na semaforima sad postaju prohodna i bez zadrzavnja.

Zasto imamo potrebu da pljujemo i ono sta je dobro samo zato sto je ro uradio neko ko nam se ne dopada?

Kružni tok je po meni korak unazad što se tiče regulacije. Praktično ti sklone semafore i onda po principu "snalazi se". Pa moraš da se laktaš, da se ubacuješ na bezobrazluk, neko te iseče, nekoga ti isečeš i tako, u prevodu - divljina. Meni lično smeta što mi remeti harmoniju vožnje 😉. Dok vozim, gledam da budem opušten, nije mi problem sa sačekam semafor, to je samo čekanje i nastaviš dalje. Ovako kad naiđe kružni tok, onda moram da se prešaltam u borbeni mod, dakle adrenalin i stres, jer je neregulisana raskrsnica. Naravno, slažem se da može da dovede do boljeg protoka, ali kao što znamo, nema besplatnog ručka. Bolji protok je "plaćen" većim stresom. Imaš slabije vozače koji čak i izbegavaju veće kružne tokove jer im je prosto previše. E sad, da li se isplati prikupljati stres tokom vožnje da bi se dobilo malo na protoku, za mene ne, ali stručnjaci kažu da je to bolje 😉.

Ja razumem podelu po politickim opcijama ali da nekad dobre stvari ljudi pljuju samo zato sto ih je napravio neko sa cijom politikom se ne slazu samo govori koliko su gloopi i ostrasceni.

Secam se koliko su pljuvali onaj dijagonani pesacki prelaz kod doma omladine koji se kroz praksu od vec par godina pokazao kao odlicno resenje.

Sad pljuju kruzni tok kod usca.

Pokazuju slike u spicu i kao..vidi zapusenje..naravno da je zapusenje u spicu jer se zato taj deo dana i zove spic iz tog razloga..ista ako ne i veca guzva je bila i sa semaforima samo sto je tad guzva kretala nekad jos i od dve..tri raskrsnice ranije.

Ali zato kad nije spic tu se prolazi daleko daleko brze..jos i kad naprave kruzni tok ispred samog usca mesta gde se nekad vecito stajalo na semaforima sad postaju prohodna i bez zadrzavnja.

Zasto imamo potrebu da pljujemo i ono sta je dobro samo zato sto je ro uradio neko ko nam se ne dopada?
Pa pljuvanje nam je najomiljeniji sport.

Kružni tok je po meni korak unazad što se tiče regulacije. Praktično ti sklone semafore i onda po principu "snalazi se". Pa moraš da se laktaš, da se ubacuješ na bezobrazluk, neko te iseče, nekoga ti isečeš i tako, u prevodu - divljina. Meni lično smeta što mi remeti harmoniju vožnje 😉. Dok vozim, gledam da budem opušten, nije mi problem sa sačekam semafor, to je samo čekanje i nastaviš dalje. Ovako kad naiđe kružni tok, onda moram da se prešaltam u borbeni mod, dakle adrenalin i stres, jer je neregulisana raskrsnica. Naravno, slažem se da može da dovede do boljeg protoka, ali kao što znamo, nema besplatnog ručka. Bolji protok je "plaćen" većim stresom. Imaš slabije vozače koji čak i izbegavaju veće kružne tokove jer im je prosto previše. E sad, da li se isplati prikupljati stres tokom vožnje da bi se dobilo malo na protoku, za mene ne, ali stručnjaci kažu da je to bolje 😉.
Evo kod mene ruše dva kružna toka, vraćaju semafore.. :mrgreen: Tak ti je to kad smo pametniji i bolje znamo čak i od saobraćajnih inženjera.
Dok se vozi, vozač "ne može biti opušten", već oprezan i da poštuje saobraćajne propise i pravila.

U Srbiji kružni tok, na tom mestu, je toliko rizična stvar da to nije realno... Znalo se da postoje dve pogibene tačke, slavija i komanda, sad je ovo treća.

Naročito što se zna da je za brankov katastrofa doslovno i sa semaforima, sad ovako nisam siguran da će biti bolje.

38-ица је хтео да стекне предност у пљувању на народ, што дуже и што даље, али оде тема у саобраћај...

Политичка филозофија форумаша 0 бодова

Zato što smo narod, pa se suprotstavljamo uticaju fašista inače bi sve teklo fino i glatko i srbija bi bila debilna ržava ko ostale evropske države....

Ниси ти Народ

Ја сам мислио да су сви Срби антифашисти и четници и партизани !?!?... :kafa:

или мислиш на либерални фашизам

Ја сам мислио да су сви Срби антифашисти и четници и партизани !?!?... :kafa:

или мислиш на либерални фашизам
Da, mislim da su englezi fašisti, a da idioti misle da je monarhija demokratska država...zamalo, demokratija srednjeg veka....ko nije primetio da je srbija vraćena dva veka unazad od kada demokrate vladaju silom?

U Srbiji kružni tok, na tom mestu, je toliko rizična stvar da to nije realno... Znalo se da postoje dve pogibene tačke, slavija i komanda, sad je ovo treća.

Naročito što se zna da je za brankov katastrofa doslovno i sa semaforima, sad ovako nisam siguran da će biti bolje.
realno kruzni tokovi su poboljsanje u saobracaju i daleko do toga da su crne tacke.

to sto neko ne zna da vozi ne znaci da treba ukinuti nesto dobro nego on treba da nauci da vozi.

slazem se sa autokomandom..to je lose uradjen kruzni tok jer tramvaj prolazi kroz sredinu i moze vozacu naleteti sa strane iz koje ne ocekuje saobreracaj jer vodi racuna o drugoj strani.. zato tamo obicno i stoji policajac koji pomaze u regulisanju saobracaja.

realno kruzni tokovi su poboljsanje u saobracaju i daleko do toga da su crne tacke.

to sto neko ne zna da vozi ne znaci da treba ukinuti nesto dobro nego on treba da nauci da vozi.

slazem se sa autokomandom..to je lose uradjen kruzni tok jer tramvaj prolazi kroz sredinu i moze vozacu naleteti sa strane iz koje ne ocekuje saobreracaj jer vodi racuna o drugoj strani.. zato tamo obicno i stoji policajac koji pomaze u regulisanju saobracaja.

Poboljšanje tamo gde ima prostora za to, plus uzmi broj vozača u Beogradu koji realno ne zna da vozi, ogroman je.

Lično mislim da ovo kod ušća može biti pakao, ali nisam još prolazio da znam. Pogotovo što se kod nas u kružnom toku prolazi samo na bahato, ako čekaš da te neko pusti... Lično niti jednom nisam ušao ili izašao iz kružnog toka po pravilu, redovno je to gas i pravo jačeg, bržeg.

Pola ovih glupih jadnika je prao sa sela i srednjeg veka je otišla u inostranstvo, jer su ih poterali postavljeni plaćenici iz države i sad su oni kao svetski gradjani, pa i ne znaju da je srbija bila naučna i industrijska velesila u svetu...

Pamet, bogatstvo, uspjeh.. se ovdje ne "oprašta" tek tako. Ako se neko obogatio na težak, pošten način - on je lopov, ako neka ženska dobije dobar posao - ku*va, ako je pametniji, mudriji, uispješniji - djubre hvalisavo, izdajnik..
Naš mentalitet ne shvata da ne možemo u svemu biti isti, da su vremena socijalizma davno prošla i da se moramo prilagoditi kapitalnim vrijednostima, shvatanjima.. postoje milijarderi ali i beskućnici, magistri, filozofi, naučnici ali i teški primitivci.
Sve ima svoje mjesto i vrijednost, a za tako nešto pokazivati zavist, ljubomoru, više govori o kakvim se ljudima radi i da su u suštini ništa drugo nego gubitnici i zle osobe, pune mržnje, za koje nečiji uspjeh, znači nekakav kriminal i lopovluk.

Back