Neno
Elita
- Poruka
- 22.093
Ajde.. ne možeš da se snadješ na običnom kružnom.. šta da si u Kini.Bosanski mentalitet valjda?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde.. ne možeš da se snadješ na običnom kružnom.. šta da si u Kini.Bosanski mentalitet valjda?
Čitati sa razumijevanjem.. nigdje ne piše "Vaš".Знаш ли ти да је то неистина.?!?
који Ваш менталитет ?
Али неким људима није стало до Напретка и Развоја њихове Државе!
Čitati sa razumijevanjem.. nigdje ne piše "Vaš".
Па ја нзм где ти живиш, али Србија данас није исто што и Србија некад.У мојој држави,
Čitati sa razumijevanjem.. nigdje ne piše "Vaš".
То је наратив Елите. А ти ако си Елита имаш користи, па наговарај како сви имају користи, напретка, развоја од тебе и теби сличнима.Па ја нзм где ти живиш, али Србија данас није исто што и Србија некад.
Само слеп и политички острашћен човек (а то је па исто) то не види.
Обичан човек баш види сав тај напредак, види путеве, види мостове, види асфалтиране улице, види улагање које Држава даје, види подстицаје, баш управо Обичан Човек највише види и осећа Напредак.Обичан човек не види напредак за обичне грађане ни појединачно ни колективно !
Обичан човек баш види сав тај напредак, види путеве, види мостове, види асфалтиране улице, види улагање које Држава даје, види подстицаје, баш управо Обичан Човек највише види и осећа Напредак.
Ne postoji moja ili njihova, nego samo naša.. pošteno.Како ти читаш са разумевањем "За нашу децу"
За твоју, за њихову, за нашу ???
Где је ту суштина, ту је и оног чије је
Nisi dobro prepisivao.. uništeno i rasprodato je za vrijeme žutih. Nije lijepo učiti djecu da lažu.Adolf vučić kada ode neće ostati ništa jer je sve rasprodao i uništio. Ostaće zapamćen kao najveći zlikovac srpskog naroda! U školama će se učiti kako je iskorenio i utamanio srbe!
Ne postoji moja ili njihova, nego samo naša.. pošteno.
Ne mislim ni na jednu stranku u ovoj temi, već genrealno nas kao narod.Мислиш да СНС када каже "за нашу децу", мисле за сву децу или само за своју ?!?
Ne mislim ni na jednu stranku u ovoj temi, već genrealno nas kao narod.
Jeste, žuti su i tenkove topili.Nisi dobro prepisivao.. uništeno i rasprodato je za vrijeme žutih. Nije lijepo učiti djecu da lažu.
Zabole ga za most, bitni su kvadrati oko mosta koji ce da niknu. Zagreb je kolko puta manji pa ima 7 mostova, ovi su bolesnici i sadisti i svrsavaju na narodne muke i nedace jer samo ih briga za kintu.meni nije jasno da cela ta obala zavisi od tog jednog mosta i da za sve ove godine od rata pa naovamo niko nije napravio jos jedan most jer onaj za zemun ne odgovara onima koji idu ka gradu.
Ovi su ti danas jos veci zuti ostvarili su ono sto zuti ne bi da su 30 god na vlasti. Sve sto ste sanjali, dosanjali ste sa Vucicem.... Kosovo, Nato, odjebaus Putinu, vredjanje 0/24 glupaka....Jeste, žuti su i tenkove topili.
Srbin!коме Вама.?
ко сте то Ви?
Вучић је Народни Човек, који се дружи са Народом и служи Народу:
Pogledajte prilog 1604740
Елитисти сте ви, изгубили сте сваку везу са Народом, зато Народ и не гласа за вас!
Vi možda jeste takvi, ali mi nismo !
Dakle, ne možete Vi drugosrbijaneri sa ove teme mene u to da uvlačite kakvi ste Vi.
Ja sam Vas sve odavno precrtao.
Ako već VI volite da se odvajate elitistički, onda ćemo se Mi odvojiti od Vas !!!
Не, немам потребе. Али, ако бих морао, зашто да не ? Нема ту ничег лошег или понижавајућег.Pravis li ti palacinke Dule?