Zasto se zene danas udaju?

pa znam da ti kapiras, al' ne kapira svako :)
sama sam jer razmisljam da predjem u kinu i da tamo radim par godina a bzvz mi je da pocinjem nesto neozbiljno, ne prijaju mi plitki odnosi sa ljudima. eto posto ne znam sta cu sa sobom, mislim da nije fer da uvlacim nekog normalnog u svoju pricu, al' to stvarno nema veze sa peglama i usisivacima.
i da izjavim za krstaricu da me muvaju tipovi iako necu da cistim za njima, tako da necu da ostanem sama kad se smislim sta cu i gde cu :lol:

nemoj u juznu nikako da ides... ako mozes pichi u sangaj...svaki dan proveden u njemu ce ti ostati u secanju.

pa znam da ti kapiras, al' ne kapira svako :)
sama sam jer razmisljam da predjem u kinu i da tamo radim par godina a bzvz mi je da pocinjem nesto neozbiljno, ne prijaju mi plitki odnosi sa ljudima. eto posto ne znam sta cu sa sobom, mislim da nije fer da uvlacim nekog normalnog u svoju pricu, al' to stvarno nema veze sa peglama i usisivacima.
i da izjavim za krstaricu da me muvaju tipovi iako necu da cistim za njima, tako da necu da ostanem sama kad se smislim sta cu i gde cu :lol:

Vidiš? Sve ti je jasno.

u poslovnom smislu ne znam sta cu sa sobom - biram zemlju u kojoj cu da zivim narednih nekoliko godina, nije to mala stvar. nisam sigurna da je to dobar izbor i zato ne znam dal' da ostanem ovde ili da idem dalje.
znam da nemaju svi te dileme, a i kad ih imaju ne bi da priznaju, al' to nema veze sa musko-zenskim odnosima i metkama i cetkama.

u poslovnom smislu ne znam sta cu sa sobom - biram zemlju u kojoj cu da zivim narednih nekoliko godina, nije to mala stvar. nisam sigurna da je to dobar izbor i zato ne znam dal' da ostanem ovde ili da idem dalje.
znam da nemaju svi te dileme, a i kad ih imaju ne bi da priznaju, al' to nema veze sa musko-zenskim odnosima i metkama i cetkama.

Pa to i ja pričam, bitno je da dete zna šta će sa sobom, pa još u Kini... ih.
Ali, zaboga, ipak je bitnije da se nekome ne pegla... nego da dete ima nekoga ko će mu pomoći u odrastanju.
Jer, majka je ipak zauzeta, poslovna žena, sa odličnim prihodima...

Pa to i ja pričam, bitno je da dete zna šta će sa sobom, pa još u Kini... ih.
Ali, zaboga, ipak je bitnije da se nekome ne pegla... nego da dete ima nekoga ko će mu pomoći u odrastanju.
Jer, majka je ipak zauzeta, poslovna žena, sa odličnim prihodima...

naravno, bice mu super u internacionalnom okruzenju
mogu ja i u kini da nadjem nekog, nije to problem meni :) ali hvala, opet, sto brines.
jeste, mama je zauzeta zena koja hoce da zaradi i da ima, hoce tipa koji je kao ona a ne nekog ko je drugaciji i to je to.

naravno, bice mu super u internacionalnom okruzenju
mogu ja i u kini da nadjem nekog, nije to problem meni :) ali hvala, opet, sto brines.
jeste, mama je zauzeta zena koja hoce da zaradi i da ima, hoce tipa koji je kao ona a ne nekog ko je drugaciji i to je to.

Nema na čemu, volim kad sretnem samosvesne i odgovorne majke. Naravno, mama najbolje zna šta je dobro za njeno dete, i uvek pri donošenju odluka misli i na to.
Nego.. mama našla tipa kakav joj odgovara. U tom slučaju će vas biti dvoje što ne peglate. Kako ćete izgužvani na posao?

pa i ne bas, sto tebi onda nije zadovoljstvo da sve radis sam po kuci ako je ona ona prava :neutral: ?

solidno zaradjujem, podizem dete, radim puno - sto bi meni kog djavola trebalo da bude zadovoljstvo da kuvam i peglam za nekog drugog kad dodjem kuci? i to za nekog ko moze da radi isto toliko, jer ne pricamo o nuklearnoj fizici nego o masini za ves, usisivacu, masini za sudove i pegli, ali on to nece jer... nije sebican i hoce mi prepusti radosti odrzavanja kuce :lol: ?
na kapiram mjk mi kako neko misli da zena treba da radi za njega sve ono sto je radila mama, kad nije primoran.

Ma ne preterujte ,ako vec peres dva tanjira za tebe i za dete sto nebi i tri , ili kao ukljucujes masinu za tebe i dete sto nebi dodala jos jedne farmerke a sto se tice higijene usisavas i peres prozore bez obzira dal imas coveka ili ne .Ne trazi niko od tebe da nista specijalnije sto vec ne radis .Razlika je u tome sto imas kod koga da ostavis dete , ili imas na kog da se oslonis u teskim situcijama Da ne govorimo u kakvim vremenima zivimo i sta za prosecnu porodicu znaci jos jedna plata ..Zamisli nedaj boze da ti se nesto desi ko bi prvi potrcao .Covek moze i da pegla i da usisava ali to onda nebi bio muskarac vec zena u paltalonama .A to nijedna zena ne zeli zenu.Ma koliko se tu femkale svaka zeli pravog muskarcinu a ne jos jednu sekapersu da ne duzim dalje...
I najtvrdji krevet je meksi ako si u njemu sa voljenom osobom.

Ma ne preterujte ,ako vec peres dva tanjira za tebe i za dete sto nebi i tri , ili kao ukljucujes masinu za tebe i dete sto nebi dodala jos jedne farmerke a sto se tice higijene usisavas i peres prozore bez obzira dal imas coveka ili ne .Ne trazi niko od tebe da nista specijalnije sto vec ne radis .Razlika je u tome sto imas kod koga da ostavis dete , ili imas na kog da se oslonis u teskim situcijama Da ne govorimo u kakvim vremenima zivimo i sta za prosecnu porodicu znaci jos jedna plata ..Zamisli nedaj boze da ti se nesto desi ko bi prvi potrcao .Covek moze i da pegla i da usisava ali to onda nebi bio muskarac vec zena u paltalonama .A to nijedna zena ne zeli zenu.Ma koliko se tu femkale svaka zeli pravog muskarcinu a ne jos jednu sekapersu da ne duzim dalje...

Jeste, ali posle nekog vremena prestaneš da voliš osobu koja te je (svojom lenjošću) pretvorila - ili pokušava da te pretvori - u kućnu pomoćnicu i služavku. I to besplatnu.

Covjek je sve rekao.

Obrazovana žena koja ima veliko radno i životno iskustvo i govori nekoliko stranih jezika vrlo dobro zna šta će sa sobom.
Nema načina da nas ubediš da je peglanje bitno za bilo čije zdravo odrastanje ili zajednički život. Pošto nije.

Ona reče da ne zna šta će sa sobom. A Gđici Mojrae sam se obraćao.

U pravu si, peglanje nije bitno.
Čemu onda larma oko toga, i decidirano-feministički 'NE' toj nebitnoj sitnici?

Back