Onda budi jaka i ne vraćaj se na nju ....bez obzira tko i što posao.Ok.Ali ova tema je zaista prezvakana...nema se tu vise nista novo reci,sto vec nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda budi jaka i ne vraćaj se na nju ....bez obzira tko i što posao.Ok.Ali ova tema je zaista prezvakana...nema se tu vise nista novo reci,sto vec nije.
Наравно. Званична историја је пуна неистина и то није усамљени пример. Многи људи, које су касније величали и славили, нису били угледни и нормални. Власт је то радила, како би могла да смири народ и да некако прикрије оно што се заиста дешавало.Da.Ali to je tako i u zivotu.I mi da smo malo pazljivije slusali nase bake i djedove o drugom svjetskom ratu,znali bi i istine kojih nema u udzbenicima.
Sjecam se kako je moja baba za jednog narodnog heroja,cije ime je nosila jedna fabrika,a koji je bio iz susjednog sela,tvrdila da je bio lupez i propalica kog niko u selu nije cijenio.
A mi u skolu o njemu ucili hvalospjeve.
Ko zna koliko je bilo takvih,sto ne znaci da nije bilo i ovih drugih,istinskih heroja.
Ко је то?Mingos-Mungos stari clan
Zasto da se ne vracam?Onda budi jaka i ne vraćaj se na nju ....bez obzira tko i što posao.
Tema je rekla mnogo više nego zbog čega je i otvorena ali je korisno da se zna.Zasto da se ne vracam?
Dok je god otkljucana,mogu pisati ako imam sta,jer ovde se odavno odlutalo od teme.
Druga je stvar sto ja mislim da bi trebala biti zatvorena.Tako ne misle moderatori,ocigledno.
Pusti moderatore...ako si ti sve rekla što si imala za reći ne razbacuj vrijeme i energiju.Zasto da se ne vracam?
Dok je god otkljucana,mogu pisati ako imam sta,jer ovde se odavno odlutalo od teme.
Druga je stvar sto ja mislim da bi trebala biti zatvorena.Tako ne misle moderatori,ocigledno.
Pusti ti mene,brini o sebi.Pusti moderatore...ako si ti sve rekla što si imala za reći ne razbacuj vrijeme i energiju.
Liku je nik @Istina je a laže nenormalno.Pusti ti mene,brini o sebi.
O temi sam rekla sve...ali o vantematskim aktivnostima,nisam.![]()
Pa dobro,i meni je limunada,a nisam kisela.Liku je nik @Istina je a laže nenormalno.
Pa dobro,i meni je limunada,a nisam kisela.![]()
A ulice Draze i druzine, hajde molim te.Skole su,cini mi se,dobile ime mnogo prije studentskog doma,pa je pitanje ko se na koga tu ugledao.
Ma interesuje me gdje su to snajperi radiliRazumi,da necu ovde javno da kazem odakle sam.Ne kazu ni drugi.A nije ni bitno,sustinski.
Bitno je da nisam izmislila i da je to moj licni dozivljaj.Ko hoce da vjeruje neka vjeruje,ko nece ne mora.
Da da, u kojem svemiru paralelnom su bile zauzete Bijeljina i Zvornik od strane formacija odanih vladi u Sarajevu. Pricas nesto samo tebi poznatoМоже бити Бјељина или Зворник оба града су нападнута и заузета од стране СДА паравојних формација
Мада би рекао да се ради о Бјељини јер спомиње инцидент у кафићу када је Муслиман на коњу покушао да баци ручну бомбу у пун кафић Србија а Мирко Благојевић га примјетио и пуцао на њега
О овом догађају се доста причало и у хашком суду приликом суђењу Шешељу
Свједочио је и Муслиман бомбаш
Шешељево суђење је било комедија , шпрдао са лажним свједоцима и олако их хватао у лажима али свједочење овог свједока је било урнебесно
Можеш на јутубу да нађеш бројна сведочења из хага српска и муслиманскаDa da, u kojem svemiru paralelnom su bile zauzete Bijeljina i Zvornik od strane formacija odanih vladi u Sarajevu. Pricas nesto samo tebi poznato
Živi u goozici.Ти никако да саопштиш одакле си.
Mene interesuje koliko ti imas godina?Ma interesuje me gdje su to snajperi radili
Prica istinu.Jesu bili zauzeli,ali ne zadugo.Da da, u kojem svemiru paralelnom su bile zauzete Bijeljina i Zvornik od strane formacija odanih vladi u Sarajevu. Pricas nesto samo tebi poznato

O sukobima i početku sukoba najbolje govori svjedočenje sa suđenja Vojislavu Šešelju kada je ispitivao retarda Gušalića koji je sam otkrio da je pokušao baciti bombu na srpski kafić.Prica istinu.Jesu bili zauzeli,ali ne zadugo.
Arkan ih je sprijecio.To je opstepoznata cinjenica.
Kakve veze ima saopštenje nekih bolesnika na izdisaju , ljudi koji više nemaju nikakavu podršku ni u vlastitoj zemlji.Evropski komitet nemačkog Bundestaga održao je danas raspravu o parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji, na koju su bili pozvani i posmatrači izbora, a zaključak je da događaji u Srbiji ide u pogrešnom pravcu, a da izbore u Beogradu treba ponoviti.
Evropski komitet nemačkog Bundestaga održao je danas raspravu o parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji, na koju su bili pozvani i posmatrači izbora, a zaključak je da događaji u Srbiji ide u pogrešnom pravcu, a da izbore u Beogradu treba ponoviti.
Očekujemo da zemlja koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji od 2014. godine održi slobodne i poštene izbore. Umesto toga, čini se da su nedavni izbori u Srbiji sistematski izmanipulisani od države, navodi se u saopštenju koje su potpisali portparoli za evropsku politiku poslaničke grupe SDP kancelara Olafa Šolca, Alijanse 90/Zeleni i FDP.
Krajnje je vreme, dodaje se, da i Komisija EU imenuje nedostatke demokratije u Srbiji i preispita kako se nosi sa tamošnjim političkim liderima.
Očekujemo nezavisnu istragu i razjašnjenje svih navoda, prenosi N1 saopštenje iz Bundstaga.
U saopštenju se podseća da su posmatrači na izborima prijavili zastrašivanje državnih službenika, kupovinu glasova, jednostrano medijsko izveštavanje u korist vladajuće stranke i ciljanu zloupotrebu javnih sredstava u svrhe izborne kampanje.
Kada su u pitanju izbori u Beogradu, nemački parlamentarci su naveli da je opozicija imala realne šanse za pobedu.
Očigledno iz tog razloga, građani iz drugih delova zemlje, pa čak i iz susednih zemalja, odvezeni su u prestonicu da daju svoje glasove, dodaje se.
Da bi se dao privid legitimiteta, popisani su neki bizarni objekti, uključujući neuseljive zgrade i napuštene kuće. Sumnjamo da rezultat odgovara stvarnoj volji birača. U ovom slučaju izbori za gradski parlament Beograda morali bi da se ponove, ističe se u saopštenju.