Anđelija
Ističe se
- Poruka
- 2.790
pa verovatno zato sto su samo lepi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak shvatih da su dobri momci bolji. Ubedljivo. Mnogo, mnogo, mnogo, mn... kapirate poentu.
Verovatno zato sto imaju tvrd razlog. I debeo, naravno.
Ne,ne kapiram poentu! Ja sam sve u jednom,praktican i lak za upotrebu i spreman na sve,ali bukvalno sve za svoju partnerku!![]()
Ox, cut the c*ap.![]()
Pa kod mene su uglavnom popularni ovi koji se biju, ne znam bas nesto njih da su popularni zato sto su lepi![]()
Loši momci nisu momci, oni taj svoj nedostatak muškosti nadoknađuju ,,lošim'' ponašanjem
zato mi se i ne sviđaju
čisto foliranje....
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
To nije tacno!!!
Ti popularni su uglavnom budale...i isfolirani su...i sve je to bljak.
Mene bas takve osobe ne mogu da privuku...![]()
Ne d**aj,Korleone je čovek sa stilom...I voli mačke.ja sam mislila na lose momke msm ono mafijasi i te gluposti a ne na popularne...![]()
![]()
![]()
Ne d**aj,Korleone je čovek sa stilom...I voli mačke.
![]()
Samozvani gangsteri su druga stvar.
![]()
Ovo ce zaboleti mnoge ali u ovo me je ceo fazon... Pazi vako...
-Devojke hoce da se osecaju sigurno pored muskarca nece picku pored sebe i nekog retarda.
-Devojke vole muskarce koji im se cine nedostiznim,koji im ne govore cesto volim te,koji im nekad ne daju sebe.
-Devojke ne vole likove koji im puze po zemlji i uvlace im se u bulju kako bi je umilostivili da se smuva sa njima.
-Devojke traze coveka koji ima stav i jak karakter i koji zna sta hoce u zivotu (ne, ne loze se na likove sa stavom e ja cu ici na ETF kad zavrsim srednju,pomislice da si dileja i da je ona glupa a ti pametan i da nije ona na tvom nivou)!
-devojke vole likove koji nekad umeju i da im svezu sljagu kao vaspitnu meru,koji ce da ih zajebavaju i ebu u mozak a ne da budu fini prema njima...
Eto ovo vam je zivotna skola,sad znate ceo fazon i zasto ribe vole lose momke,jer ipak su oni za njih pravi muskarci i mogu da ostave dobo "seme" za narastaje (ipak tu igra i malo zivotinjski inSEkt ulogu)