zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam mislila na lose momke msm ono mafijasi i te gluposti a ne na popularne... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne d**aj,Korleone je čovek sa stilom...I voli mačke.:ok:
artwork_images_3276168_508643_steve-schapiro.jpg

Samozvani gangsteri su druga stvar.:thumbdown:
large_1gang.jpg

Ama ti na koje vi mislite da su "dobri momci" nisu dobri momci. To su oni sh'o samo nisu loshi...
Al' ne znachi da su dobri...
Dobri momci su oni koji aktivno chine dobre stvari za devojku koja je predmet njihovog interesovanja...
Takvi su manjina...
Vecina su oni sh'o sede sa strane, ispred kompa, negde u cosku kafica... i kukaju.. "Buhuhu... shmrc... ja sam tako dobar, i nijedna me nece... one sve vole loshe momke koji ih tretiraju kao stoku... sve su one k.urve... buhuhu... ja sam dobar... shmrc..."

I onda se svi cude kad pored takvih kilavih pizdi od muskaraca devojka izabere nekog "bad boy-a". Ja ne.

Poslednja izmena:
Ovo ce zaboleti mnoge ali u ovo me je ceo fazon... Pazi vako...
-Devojke hoce da se osecaju sigurno pored muskarca nece picku pored sebe i nekog retarda.
-Devojke vole muskarce koji im se cine nedostiznim,koji im ne govore cesto volim te,koji im nekad ne daju sebe.
-Devojke ne vole likove koji im puze po zemlji i uvlace im se u bulju kako bi je umilostivili da se smuva sa njima.
-Devojke traze coveka koji ima stav i jak karakter i koji zna sta hoce u zivotu (ne, ne loze se na likove sa stavom e ja cu ici na ETF kad zavrsim srednju,pomislice da si dileja i da je ona glupa a ti pametan i da nije ona na tvom nivou)!
-devojke vole likove koji nekad umeju i da im svezu sljagu kao vaspitnu meru,koji ce da ih zajebavaju i ebu u mozak a ne da budu fini prema njima...

Eto ovo vam je zivotna skola,sad znate ceo fazon i zasto ribe vole lose momke,jer ipak su oni za njih pravi muskarci i mogu da ostave dobo "seme" za narastaje (ipak tu igra i malo zivotinjski inSEkt ulogu)

Ovo ce zaboleti mnoge ali u ovo me je ceo fazon... Pazi vako...
-Devojke hoce da se osecaju sigurno pored muskarca nece picku pored sebe i nekog retarda.
-Devojke vole muskarce koji im se cine nedostiznim,koji im ne govore cesto volim te,koji im nekad ne daju sebe.
-Devojke ne vole likove koji im puze po zemlji i uvlace im se u bulju kako bi je umilostivili da se smuva sa njima.
-Devojke traze coveka koji ima stav i jak karakter i koji zna sta hoce u zivotu (ne, ne loze se na likove sa stavom e ja cu ici na ETF kad zavrsim srednju,pomislice da si dileja i da je ona glupa a ti pametan i da nije ona na tvom nivou)!
-devojke vole likove koji nekad umeju i da im svezu sljagu kao vaspitnu meru,koji ce da ih zajebavaju i ebu u mozak a ne da budu fini prema njima...

Eto ovo vam je zivotna skola,sad znate ceo fazon i zasto ribe vole lose momke,jer ipak su oni za njih pravi muskarci i mogu da ostave dobo "seme" za narastaje (ipak tu igra i malo zivotinjski inSEkt ulogu)

slazem se samo sa trecom tezom(tackom)
a ovo poslednje... :confused: nisam znala da devojke vole one koji ih biju....

Back