zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo ce zaboleti mnoge ali u ovo me je ceo fazon... Pazi vako...
-Devojke hoce da se osecaju sigurno pored muskarca nece picku pored sebe i nekog retarda.
-Devojke vole muskarce koji im se cine nedostiznim,koji im ne govore cesto volim te,koji im nekad ne daju sebe.
-Devojke ne vole likove koji im puze po zemlji i uvlace im se u bulju kako bi je umilostivili da se smuva sa njima.
-Devojke traze coveka koji ima stav i jak karakter i koji zna sta hoce u zivotu (ne, ne loze se na likove sa stavom e ja cu ici na ETF kad zavrsim srednju,pomislice da si dileja i da je ona glupa a ti pametan i da nije ona na tvom nivou)!
-devojke vole likove koji nekad umeju i da im svezu sljagu kao vaspitnu meru,koji ce da ih zajebavaju i ebu u mozak a ne da budu fini prema njima...

Eto ovo vam je zivotna skola,sad znate ceo fazon i zasto ribe vole lose momke,jer ipak su oni za njih pravi muskarci i mogu da ostave dobo "seme" za narastaje (ipak tu igra i malo zivotinjski inSEkt ulogu)

overu ti bi i knjigu mogao da napises. :lol:
"zivotne mudrosti by overkill"
al slazem se sa gore navedenim

super. možeš da pišeš kolumne u nekom teen časopisu.
i zaboga, kakav 'životinjski insekt' (wtf?) ?
eeee, insekt? :D

no, ja i dalje ne vidim po čemu je taj neko 'bad boy'.
k'o što napisa ovaj buda na prethodnoj strani, to što nije degenerik, ne znači da je 'bad'.

Jesi gledo Zikinu dinastiju kad kaze Zika insekt umesto instinkt?:D smatraju ih pravim muskarcima,a ako nemas snage onda barem se potrudi da budes duhovit i romantican. Da jos ribe ne vole likove koji imaju zenske sise i siroke kukove a uska ramena!;)

sta po tvom misljenju uopste znaci ta "vaspitna"???lupis joj jednu samarcinu i zavrsio si aa...???!!! :eek:

Ja do sada nisam praktikovao tu metodu,ali mnogi koji jesu kazu da je jako delotvorna,prosto bensedin bude za zenska brbljiva usta koja umeju da ti nagare pritisak 220 sa 160! Ja bi ih samo koristio kod histericnih napada ljubomore i paranoje!;)

Kad budu dobri izgledali ovako
Billy+Idol+billy_idol.jpg

.. Tad vise nece da budu dobri z:shock:

Back