zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
trenutno citam knjige Marka Vidojkovica i Bukovskog,oni uvek ribama kazu ajde da se jebemo i uvek ih povale,ako njima pali mozda i tebi upali. Mozda da sam ja praktikovao to,mozda bi i bio neki *****. .
Onda je trebalo da ideš sa mnom na doček Nove godine :lol: takvih zagorelih ženski je bilo kolko hoćeš, doduše to nisu bile klinkice nego godišta tipa '86-'90, nije gurao jezik i ostalo samo onaj koji nije pitao, e sad to što sam ja kulturan i lepo vaspitan pa nisam pitao to je druga stvar. :D

Zaboravi na to iz odeljenja (zajebavace vas ortaci i smarati i nista od toga nece biti) , znaci pre 3 godine kad sam bio 7raz. lozio sam se na drugaricu iz odeljenja, isto mi se tako svidjala kao i tebi samo sto ja nisam padao u nesvest, jednog dana ja uzeo broj od nje i dopisivali smo se ceo dan i ona je to rekla svojim drugaricama i drugarice rekle drugovima i tako cela skola saznala, i posle kao svi nas smaraju aj kao smuvajte se, smuvajte se. i tako na kraju posle 3-4 meseca kao nije htela bas zato sto se znamo 7 godina, i pocela da mi ***** kako ne zeli da me povredi ostanimo drugovi i tako bla bla bla :D i ostali smo drugovi najbolji :) i dan danas..lepo se druzimo u boljim smo odnosima sad, nego pre 3 godine.. Bolje je sto se nismo smuvali..

Tako da ako si se bas toliko zaljubio uzmi br mozda ga i imas pitaj sta radi veceras, izadjite malo prosetajte se i iskazi joj ljubav :D samo nemoj da padnes u nesvest :D to uradi da ne saznaju tvoji drugovi ili drugarice, jer ce vas zajebavati i smarati.. vremenom ce se saznati..

Poslednja izmena:
User - probaj da razlučiš realnost od fikcije. Bukovski je, primera radi, izgubio nevinost u dvadeset i četvrtoj godini. Naravno, nakon toga je imao dosta žena (što one same potvrdjuju), ali uopšteno gledano - dosta je tu umetničke izmaglice

Vidojković, takodje, sigurno dosta toga preuveličava, mada znam za neke odista prelepe ribe koje su stvarno bile s njim i koje je opisao u knjigama, a iz BG-a su
procitao sam juce onu Hocu da mi se nesto lepo desi odmah i iznervirao me je lik kad je poceo da sere kako **** mnogo citateljki,kao da ga salecu i tu se bas proseravao.

procitao sam juce onu Hocu da mi se nesto lepo desi odmah i iznervirao me je lik kad je poceo da sere kako **** mnogo citateljki,kao da ga salecu i tu se bas proseravao.

Trebalo je da čitaš od početka, tj. od prvog romana, hronološki

inače, kako rekoh - znam za devojke sa kojima je stvarno bio, recimo jedna prelepa srednjoškolka koju je opisao baš u tom romanu

zato sto je najveca zabluda koja postoji medju devojkama "ja mogu da ga promenim"...misleci pri tom da ce dobiti na kredibilitetu ako uspeju jednog takvog pastuva da nateraju da im se pokori sto se naravno ne desava, pa pokusavaju sve dok se potpuno ne iscrpe i na kraju bude daj sta das...

Ova ladno u dve rečenice rekla čitavu tajnu muško-ženskih odnosa

odoh da zalijem svoje biljke, biću bolji prema njima od danas, obećavam

A loše cure?:mrgreen:
hrvatica.jpg

Back