zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e sad *** ja kad kazem nekom volim lose momke oni odmah pomisljaju na drogirante,kriminalce i ostale sve najgore....bolje da kazem sta ne volim, ne volim kad se ulizuju,ispunjavaju sve zenske zelje,,pa ondaa o draga kako ti kazess...volim kad se zna ko je ko..ko je musko a ko zensko..
pa onda jao ja sam fin,ja necu ovo ono...predji odmah na akciju pa vidi sta ce biti..a ne idu okolnim putem izigravaju drugare a onda kad mu dosadi da te juri pokaze pravo lice....

Zasto se devojkama svidjaju losi momci.......Devojkama se svidjaju lepi i duhoviti i bogati koji ih dobro tretiraju.....Ostalo je svejedno..

Kikikiki neke zene bas vole da glume da su stvar,predmet koji je kupljen! Realno ja bih sponzoruse tretirao kao stvari,a ne kao osobe jer zene tretiraju tako te muskarce! A inace svaka zeli da se dobro uda i da ima sve....

Kikikiki neke zene bas vole da glume da su stvar,predmet koji je kupljen! Realno ja bih sponzoruse tretirao kao stvari,a ne kao osobe jer zene tretiraju tako te muskarce! A inace svaka zeli da se dobro uda i da ima sve....

Ja da sam ono bas burzuj ja bi povaljivo elitne drolje one noc 2000 evra uopste se nebi zamarao sa sponzorusama....Silvio Berluskoni fazon..

Ne znam,meni se uvek svidjaju oni fini...Mada sam ranije mislila da mi se svidjaju ,,losi" momci...Vise ni ne znam sta se misli pod tim ,,losi"...Valjda oni sto puse,piju,urade se ponekad???Kod takvih stvarno nista ne moze da mi se svidi :S A pretpostavljam da se devojkama svidjaju jer su drugaciji...Samo ne znam koliko je to dobro,obicno devojke lose prodju kad su sa takvim likovima...

Ne znam,meni se uvek svidjaju oni fini...Mada sam ranije mislila da mi se svidjaju ,,losi" momci...Vise ni ne znam sta se misli pod tim ,,losi"...Valjda oni sto puse,piju,urade se ponekad???Kod takvih stvarno nista ne moze da mi se svidi :S A pretpostavljam da se devojkama svidjaju jer su drugaciji...Samo ne znam koliko je to dobro,obicno devojke lose prodju kad su sa takvim likovima...

Id u pichq materinu pa ispade da je onda 80% posto Srbije loso! Kod tebe prvo mora da donese djacku knjizicu,urinokulturu,krvnu sliku..??:mrgreen: Ccccc sve su sada na klinikama za lecenje od bolesti zavisnosti i samohrane majke... Zaista ti momci sto piju oni su mlogo opasni!

Id u pichq materinu pa ispade da je onda 80% posto Srbije loso! Kod tebe prvo mora da donese djacku knjizicu,urinokulturu,krvnu sliku..??:mrgreen: Ccccc sve su sada na klinikama za lecenje od bolesti zavisnosti i samohrane majke... Zaista ti momci sto piju oni su mlogo opasni!

Taman posla... :D Nisam mislila na one koji nekad popiju nesto nego na one koji preteruju,flasu ne pustaju,cigaru ne vade i te fore...Samo u svemu treba biti umeren...I znati kad sta treba da se uradi...

aman zanam ima nas (ih) raznih... neke ribe se stvarno lože da ih frajer dribla i da glumi neku žestinu... druge vole da bude sladak da se kezi ko idiot, trepće i ćuti... uglavnom ja racunam da je više onih koje vole da vide čoveka, da osete energiju, snagu, strast a ne pi.čku... naravno nije tu fazon u nasilju... mada ima obeju vrsta...

aman zanam ima nas (ih) raznih... neke ribe se stvarno lože da ih frajer dribla i da glumi neku žestinu... druge vole da bude sladak da se kezi ko idiot, trepće i ćuti... uglavnom ja racunam da je više onih koje vole da vide čoveka, da osete energiju, snagu, strast a ne pi.čku... naravno nije tu fazon u nasilju... mada ima obeju vrsta...

E ovo si lepo rekao! Nije fazon u nasilju nego u ovome!

da dam svoje skromno misljenje
Ovde vidim pise los momak, i ja odmah pomislim na scenu iz filmova dakle:

los momak: nosi koznu jashu, vozi motor, ima zalizanu kosicu, pljugu ili cackalicu u ustima i naocare za sunce

dobar momak: nosi pulover, i neke gospodske pantalone, vozi tastu kod lekara i zena mu komanduje :D

To je u filmovima, a sad ocu da mi Over(kao najmudriji, mada moze i njegova cyber-riba) definise dobrog i loseg deckica

da dam svoje skromno misljenje
Ovde vidim pise los momak, i ja odmah pomislim na scenu iz filmova dakle:

los momak: nosi koznu jashu, vozi motor, ima zalizanu kosicu, pljugu ili cackalicu u ustima i naocare za sunce

dobar momak: nosi pulover, i neke gospodske pantalone, vozi tastu kod lekara i zena mu komanduje :D

To je u filmovima, a sad ocu da mi Over(kao najmudriji, mada moze i njegova cyber-riba) definise dobrog i loseg deckica

Los momak vako dobar coek sa ok ljudima,smradove i ***** ne podnosi,miran je ali kad ga iznerviras ebace ti mater na naj bolesniji nacin! Pije kao zmaj,a tesko se opija,krupan je,samostalan,jak,ume sa ljudima i razbija im psihu jednostavno ume da proceni ljude kakvi su i od sljama tipa narkomani,******,satanisti se distancira i lomi im kosti! Moze da bude neki veci ebac a i nemora,ali kad je sa devojkom ima cvrst stav i zna se ko je gazda i ne preza od samara! Posao mu je obican,tipicna radna klasa,ima par ortaka koji su slicni njemu ili koji umeju da ga razvesele i koji nisu skrtice i koji vole zaebanciju!

Gud gaj... Lik koji je citavog zivota ucio ili ne ucio,trudio se da izbegne gluposti,trudio se da sa svima bude ok,imao je par riba ali nije nista povalio,ne zna bas sa zenama i cesto ga one vozaju oko prsta,ima par ortaka koji su tu uz njega i glume mu neko prijateljstvo a ljubomorni su na njega,ribe ga vole iz sazaljenja jer je mnogo dobar,cesto je jako vezan za majku,nije nesto fizicki razvijen ili je debeo,ne bavi se nikakvim sportom i za njega je citav zivot neka cirka,drkanje,koncerti i pri manjem pritisku neko moze da mu nametne misljenje! Obicno takvi ljudi zavrse neku srednju,visu ili cak faks i opet citav zivot slusaju nekog kako im zapoveda,inace su slab autoritet!

Retard... Lik koji ne ume ni da ide pravilno,citav svoj zivot je posvetio ucenju,fizicki je nesposoban da ponese stolicu ili da potrci. ribe su mu naucna fantastika,na mnoge je kivan i misli da su sve neke fukse a neke jednostavno i ne zanimaju! Obicno takvi postanu neki potrcci gazdi kojem se gadi i da ga vidi kao i profesorima u skoli! Serije i SF filmovi su sve,umesto da prica o necemu normalnom lik davi o igricama i sl sranjima!Uvek imaju faksove,roditelji su im sve i smatraju sve ostale da su nizi od njih a da su oni bogovi.

obican covek... Ima par ortaka koji su propaliteti kao i on,obicno se drze po strani u odeljenju i drustvu,imaju neku svoju ekipu i zivotni sav im je daj da sve probam u zivotu alkohol,cigare,vuja i sl.Pola dana prebleje na kompu,pola dana prespava,a noc prebleji u parku! Vole provode za siroke narodne mase,sa devojkama i nisu bas vicni,za cala i kevu ih boli tuki kao i za posao i skolu,bice jednog dana radnicka klasa,imace neku porodicu, to ce uspeti da stvore i deca ce im biti isto sto i oni kad odrastu! Jednom recju ladovina ljudi... Generalno izbegavaju frku,ali su spremni na sorku!

Seljacine... Vole da se napijaju i onda da naprave dobar fajt,svako ko je drugaciji od njih treba da dobije po nosu,recnik im je krajnje prost,3 stepen srednje je plafon sto mogu da imaju,splavovi,motori,dobra kola,kriminal,kajle i slicna sranja su im u glavi,obicno su puni sponzorusa i slicnih fufica,ugledaju se na Kristijana Golubovica a Vidimo se u citulji im dodje kao sveto pismo!

mogao bih ja ovako do sutra da pisem profile ljudi ali ***!

Poslednja izmena:

Back