DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
[COLOR="MediumTurquoise"]Da,to nam se svidja,ali ne mora da znaci,te norme nisu bas tacne![/COLOR]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[COLOR="MediumTurquoise"]Da,to nam se svidja,ali ne mora da znaci,te norme nisu bas tacne![/COLOR]
Zasto se devojkama svidjaju losi momci.......Devojkama se svidjaju lepi i duhoviti i bogati koji ih dobro tretiraju.....Ostalo je svejedno..
Kikikiki neke zene bas vole da glume da su stvar,predmet koji je kupljen! Realno ja bih sponzoruse tretirao kao stvari,a ne kao osobe jer zene tretiraju tako te muskarce! A inace svaka zeli da se dobro uda i da ima sve....
Ne znam,meni se uvek svidjaju oni fini...Mada sam ranije mislila da mi se svidjaju ,,losi" momci...Vise ni ne znam sta se misli pod tim ,,losi"...Valjda oni sto puse,piju,urade se ponekad???Kod takvih stvarno nista ne moze da mi se svidi :S A pretpostavljam da se devojkama svidjaju jer su drugaciji...Samo ne znam koliko je to dobro,obicno devojke lose prodju kad su sa takvim likovima...
Id u pichq materinu pa ispade da je onda 80% posto Srbije loso! Kod tebe prvo mora da donese djacku knjizicu,urinokulturu,krvnu sliku..??Ccccc sve su sada na klinikama za lecenje od bolesti zavisnosti i samohrane majke... Zaista ti momci sto piju oni su mlogo opasni!
Id u pichq materinu pa ispade da je onda 80% posto Srbije loso! Kod tebe prvo mora da donese djacku knjizicu,urinokulturu,krvnu sliku..??Ccccc sve su sada na klinikama za lecenje od bolesti zavisnosti i samohrane majke... Zaista ti momci sto piju oni su mlogo opasni!
zato sto one vole da im decko bude mocan
devojke vole kad je decko dominantan, da im lupi po vaspitnu tu i tamo, da im pokaze mesto, pale se na to
-devojke vole likove koji nekad umeju i da im svezu sljagu kao vaspitnu meru,koji ce da ih zajebavaju i ebu u mozak a ne da budu fini prema njima...
)
aman zanam ima nas (ih) raznih... neke ribe se stvarno lože da ih frajer dribla i da glumi neku žestinu... druge vole da bude sladak da se kezi ko idiot, trepće i ćuti... uglavnom ja racunam da je više onih koje vole da vide čoveka, da osete energiju, snagu, strast a ne pi.čku... naravno nije tu fazon u nasilju... mada ima obeju vrsta...
da dam svoje skromno misljenje
Ovde vidim pise los momak, i ja odmah pomislim na scenu iz filmova dakle:
los momak: nosi koznu jashu, vozi motor, ima zalizanu kosicu, pljugu ili cackalicu u ustima i naocare za sunce
dobar momak: nosi pulover, i neke gospodske pantalone, vozi tastu kod lekara i zena mu komanduje
To je u filmovima, a sad ocu da mi Over(kao najmudriji, mada moze i njegova cyber-riba) definise dobrog i loseg deckica