zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hmmmm devojke vole lose momke zato sto su oni onako opasni u drustvu ali su veoma pazljivi prema devojkama... ono opak je osecaj da samo ti mozes da smeksas srce tamo nekom ozloglasenom decku i otkrijes njegovo drugo lice..bla bla...ali mislim da se na to svodi..

Upravo tako:)
Pazljivi rema devojkama kada su sami a ovamo su grubijani teski..i da,u pravu si najveca greska je kad mislimo da bas mi mozemo da mu smeksamo srce,to sam negde jos govorila..

Ovo ce zaboleti mnoge ali u ovo me je ceo fazon... Pazi vako...
-Devojke hoce da se osecaju sigurno pored muskarca nece picku pored sebe i nekog retarda.
-Devojke vole muskarce koji im se cine nedostiznim,koji im ne govore cesto volim te,koji im nekad ne daju sebe.
-Devojke ne vole likove koji im puze po zemlji i uvlace im se u bulju kako bi je umilostivili da se smuva sa njima.
-Devojke traze coveka koji ima stav i jak karakter i koji zna sta hoce u zivotu (ne, ne loze se na likove sa stavom e ja cu ici na ETF kad zavrsim srednju,pomislice da si dileja i da je ona glupa a ti pametan i da nije ona na tvom nivou)!
-devojke vole likove koji nekad umeju i da im svezu sljagu kao vaspitnu meru,koji ce da ih zajebavaju i ebu u mozak a ne da budu fini prema njima...

Eto ovo vam je zivotna skola,sad znate ceo fazon i zasto ribe vole lose momke,jer ipak su oni za njih pravi muskarci i mogu da ostave dobo "seme" za narastaje (ipak tu igra i malo zivotinjski inSEkt ulogu)

Ha?!
:dontunderstand:
Jedino je tacno ovo pod jedan,i pod 4...
Msm ovo zadnje je strasno...:eek:
Ako takve postoje,to su one koje imaju nisko misljenje o sebi,pa to dozvoljavaju..Al opet...
TO JE STRASNO!

Možda ih to napali, kad ih bije. Katastrofa.

Bicuj,bicuj me,bicuj Stojane udri modrica nek ostane....:lol: Ono je navedeno ne da bude set stavki za svaku devojku,ali to su metode kojima se sluze losi momci i koje su jako delotvorne i covek kad to shvati shvatio je filozofiju musko zenskih odnosa i zasto ga zene odbijaju! Msm imate neki osecaj za mazohizam...;) Msm znam da je ovo malo ebeno priznati i da mislite da sam seljak i budala i upravu ste,ali bas me briga ipak je ovo samo forum...:bye:

samo chvrsto overe :P

nasgsatn3.gif

Bicuj,bicuj me,bicuj Stojane udri modrica nek ostane....:lol: Ono je navedeno ne da bude set stavki za svaku devojku,ali to su metode kojima se sluze losi momci i koje su jako delotvorne i covek kad to shvati shvatio je filozofiju musko zenskih odnosa i zasto ga zene odbijaju! Msm imate neki osecaj za mazohizam...;) Msm znam da je ovo malo ebeno priznati i da mislite da sam seljak i budala i upravu ste,ali bas me briga ipak je ovo samo forum...:bye:

Moze biti..ali ne sve devojke!

Back