JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
nije ni cudo kakva mu je ishrana
dorucak-kokain
rucak-heroin
vecera-lsd
dorucak-kokain
rucak-heroin
vecera-lsd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
ti si bas neka posebna
Ne znam za druge ali u svoje ima mogu da kazem da se ja bas ne bih smuvala sa nekim ko je popularan(sem da mnogo poludim za njim)..i lepota je u oku posmatraca obicno ko je svima lep,meni nije..:mrgreen:
E sad..devojke vole lose momke prvenstveno jer se osecaju sigurnije,ja bar vise volim eto lose momke iako mi drage devojke vise patimo
Zasto?zato sto ne volimo pickice,volimo da se osecamo sigurno da nam ne sme niko nista,ali ja se ne slazem da devojke vole kad ih decko bije(koje budale) ili da on uvek dominira u vezi,devojke ne vole pickice koje ce da ih mole da budu zajedno(e pa ja takve najvise volim)...ukratko nisam ja samo za lose momke ili samo za ,,dobre,, ja volim lose momke al da ja od njih napravim pickicu...![]()
Ja sam lepo rekla x puta da volim ono izvorno muško,pravo iz pećine
Što dođe,počupa me za kosu i kaže "ajmo na pivo"
živele sirovine!
Svasta. To uopste nije diskutabilno.živ i zdrav,fala Bogu
a dal mu je živ,pa...diskutabilno
To je rock oprema, sta sad..nije ni cudo kakva mu je ishrana
dorucak-kokain
rucak-heroin
vecera-lsd
Ne znam za druge ali u svoje ima mogu da kazem da se ja bas ne bih smuvala sa nekim ko je popularan(sem da mnogo poludim za njim)..i lepota je u oku posmatraca obicno ko je svima lep,meni nije..
E sad..devojke vole lose momke prvenstveno jer se osecaju sigurnije,ja bar vise volim eto lose momke iako mi drage devojke vise patimo
Zasto?zato sto ne volimo pickice,volimo da se osecamo sigurno da nam ne sme niko nista,ali ja se ne slazem da devojke vole kad ih decko bije(koje budale) ili da on uvek dominira u vezi,devojke ne vole pickice koje ce da ih mole da budu zajedno(e pa ja takve najvise volim)...ukratko nisam ja samo za lose momke ili samo za ,,dobre,, ja volim lose momke al da ja od njih napravim pickicu...![]()
ti si bas neka posebna
7:1 za mene! Naj sam pametniji od sve dece!Vidite rodjaci sigurnost. Kikikikiki ala si opasna...
![]()
sumnjam
Mozda...Tesko mi je objasniti ...valjda ce vecina razumeti sta sam gore napisala...
![]()
Ne znam za druge ali u svoje ima mogu da kazem da se ja bas ne bih smuvala sa nekim ko je popularan(sem da mnogo poludim za njim)..i lepota je u oku posmatraca obicno ko je svima lep,meni nije..
StO?
MoLila bih te da mi pojasnis neke stvari tek sam sad usla u temu./..![]()
slazem se sa tobom osim ovo da pravim pickice od njih(nemam takve ambicije)
ali molim te smanji slova
Bih ja ali trenutno sam u poslovima,ono su pravila u globalu kod nekih zena ne pale iste stvari jer onda nebi bilo ni zanimljivo ali navedeno je sve sto se moze koristiti i sto drugi rade! a opasna si sto od opasnih faca pravis pickice!![]()
ma jok se ne bi smuvala s nekim ko je popularan
samo što bi zažalila posle dva dana
kad krenu da te opsedaju ljubomorne kuje
A drugo,"loš" momak upravo i nije neka garancija sigurnosti...ima zbog njega da upadaš u sranja samo takva
doduše to je mnogo relativan pojam,"loš" momak
Ja nesto i nevolem te popularne ribe,najpre zato sto misle da kostaju mnogo,a drugo sto oko tebe onda pocnu da kruze lesinari,tj. muski koji su obicne smoklje i samo gledaju da je napujdaju da te ostavi i tako sebe zadovoljavaju...
Inace to da kao ribe vole lose momke zato sto se osecaju ''sigurnije'' ne pije vodu,posto ne zivimo u kameno doba,niti smo zivotinje,zivimo u pravnoj drzavi...
Ma da... Jesi ti iz Srbije? ovo pravna zemlja?Ovde vlada zakon sile,a mi Balkanci smo oduvek bili brdjani i gadne naravi tako da ti prica ne pije vodu...
Ja nesto i nevolem te popularne ribe,najpre zato sto misle da kostaju mnogo,a drugo sto oko tebe onda pocnu da kruze lesinari,tj. muski koji su obicne smoklje i samo gledaju da je napujdaju da te ostavi i tako sebe zadovoljavaju...
Inace to da kao ribe vole lose momke zato sto se osecaju ''sigurnije'' ne pije vodu,posto ne zivimo u kameno doba,niti smo zivotinje,zivimo u pravnoj drzavi...
Reklamirao sam svoju profesiju...Nego mi smo grozan narod kome bi trebalo naneti takav udarac da prakticno nestane,sad sam bio sarkastican...
ono opak je osecaj da samo ti mozes da smeksas srce tamo nekom ozloglasenom decku i otkrijes njegovo drugo lice.. xD