Da, majku mu, zašto kriju umesto da opterete svoju okolinu da bi im bilo lakše.
Moj otac je bio teško bolestan. Šta misliš, da li je bilo u redu to što smo javili tetki i stricu koji žive u Kanadi? On im je rođeni brat. I došli su u Srbiju, da vide svog brata dok je živ?
Ponoviću, od najuže porodice, bliske rodbine ne treba da se krije, pogotovo što je teška bolest u pitanju, a nije zarazna.
Nismo išli po ulici i svakom poznaniku pričali da mi je otac bolestan.
Bolesne žene bi gore prolazile u životu. Muževi bi ih napuštali, što je i danas slučaj,
Spomenula sam u nekom od postova da mi je bliska, bliska osoba teško bolesna. Muž je sve vreme uz nju i sve joj pomaže.
I sada, kad već pišem o svojoj porodici moram da kažem da ja svoj ortopedski problem sa kolenima, ne mogu da krijem. Kada sam se malo bolje upoznala sa novim komšijama, objasnila sam kako mogu da mi pomognu ako vide da sam na stepenicama zgrade ili na ulici pala.
Iščašenje patele ( čašice ) kolena dogodi se i kad ne razmišljam o tome. Ne znam kada i gde mogu da padnem. Ukoliko hodam ili stojim, kad čašica izleti ja padam.
I onda mora brzo da se vrati u normalan položaj. Ali, ne može na silu da se vraća.. i zato sam objasnila to ljudima koje viđam svakodnevno, a o tome su znale i kolege na poslu kada sam radila.
https://www.stetoskop.info/hirurska...asenje-casice-kolena-znaci-simptomi-i-lecenje