Zasto ne dolaze Putin i Xi na paradu?

Pojedini ljudi JESU pod dirigentskom palicom bezbednosnih službi koje imaju za cilj da naprave radzor i podele između pobunjenim studentima. Međutim postoje ljudi iz intelektualnih krugova koji zaista veruju u samostalnu Vojvodinu i zagovaraju secesiju severne pokrajine. Ti ljudi su uzor mnogim mlađim ljudima i njima prenose svoje maliciozne ideje o nekakvom "četničkom srpskom okupatoru" koji razara identitet i multikulturalnost Vojvodine. Takve ideje o separatizmu su postojale i pre tragedije u Novom Sadu i pre dolaska naprednjaka na vlast.
Da li bi bilo ljubazan i imenovao ih?
Da se razumemo ne mislim na eksponirane minorne licnosti koje niko ozbiljan ne uvazava sama eksploatacija im se placa sinekurom.

Poslednja izmena:
Gde da dođe na paradi 20 vojnika koji se stalno presvlače ko manekenke na reviji i glume razne rodove vojske. Publika ako ima 1000 razvučeno uz samu ogradu. Nijedna jedina zastava. Baš siromaški jbt.

Ovolike pripreme za šta? Ja očekivao defile brodova, podmornica, tenkova, aviona.

Hoće li barem skinuti cerade sa mehanizacije?

Prica o nekakvom otcepljenju Vojvodine je nerealna s obzirom na strukturu stranovnistva u istoj.

Tako da je ta prica u startu propala.

Naravno to ne znaci da kada se nasele Nepalci, Sirijci, Mongoli i ostali da za jedno 100 godina nece biti drugacije...

To je jednostavno tok istorije i sasvim normalna pojava.
Koms'o ptica Feniks se uvek dize iz pepela, a ona je kao sto znamo evropska ptica.

ZASTO BRE NE DOLAZE?!
прецртали су га

„Нисмо се видели скоро годину дана“. Наравно, Путин се сигурно сећа да се са Вучићем срео пре четири месеца, на прослави Дана победе у Москви, кад га је, као сада Си Ђинпинг, поставио на крај реда са гостима.
https://srbin.info/bezace-u-kinu-vu...d-za-namestanje-izbora-2020-godine/#gsc.tab=0
Да понижење буде још веће, док је Вучић говорио, Путин је опуштено слагао неке цедуље на сточић испред себе. Можда је на тим папирима писало: „Украјинској војсци си дао наоружање у вредности милијарду евра“, „Потписао си резолуцију, по којој си обавезао Србију да ћеш ме ухапсити и узручити Хашком суду за ратне злочине“, или „У Уједињеним нацијама си гласао за све резолуције против Русије“… Што год да је писало на Путиновим папирима, нема сумње да је Вучић прецртан.

Da li bi bilo ljubazan i imenovao ih?
Da se razumemo ne mislim na eksponirane minorne licnosti koje niko ozbiljan ne uvazava cija eksploatacija se placa sinekurom.
Najočigledniji primer za kojeg sam gotovo siguran je Nenad Čanak koji je čest gost prorežimskih medija što nam daje naznake da je "režimski separatista", kao i njegov sin. Zatim Dinko Gruhonjić za kojeg se spekuliše da je također postavljen od strane službe da obavlja posao režimskog separatiste.
Advokat Olenik koji se povremeno nađe na naslovnoj strani prorežimskih medija koji ga označavaju kao separatistu što baca sumnju, ali nije čvrst dokaz da je u sprezi sa režimom.

Gde da dođe na paradi 20 vojnika koji se stalno presvlače ko manekenke na reviji i glume razne rodove vojske. Publika ako ima 1000 razvučeno uz samu ogradu. Nijedna jedina zastava. Baš siromaški jbt.

Ovolike pripreme za šta? Ja očekivao defile brodova, podmornica, tenkova, aviona.

Копију хрватског "мимохода", "мимолета" и "мимоплова"? :mrgreen:

Najočigledniji primer za kojeg sam gotovo siguran je Nenad Čanak koji je čest gost prorežimskih medija što nam daje naznake da je "režimski separatista", kao i njegov sin. Zatim Dinko Gruhonjić za kojeg se spekuliše da je također postavljen od strane službe da obavlja posao režimskog separatiste.
Advokat Olenik koji se povremeno nađe na naslovnoj strani prorežimskih medija koji ga označavaju kao separatistu što baca sumnju, ali nije čvrst dokaz da je u sprezi sa režimom.
Naznacio sam da te nisam pitao za njih, kao sto sam napisao nisu bitni, nemaju uticaj ni u Novom Sadu ostale delove Vojvodine je iluzorno spominjati.
Sluze samo kao babaroge rezimu koji ih zloupotrebljava po potrebi namenjenoj publici.

džaba ti miniranje – narod zna da vojska znači sigurnost. A tvoje umanjivanje ne menja ništa.

Back