Zasto ne dolaze Putin i Xi na paradu?

1. Vaš klijent, vojvođanski Hrvat je jednom na nekoj temi objavio nešto o otcepljenju Vojvodine, a i često ima prilike da lajkuje objave svojih saboraca iz matične Hrvatske na ovom forumu koji pozivaju na otcepljenje severne srpske pokrajine. Žao mi je što nisam uspeo da skrinšotujem te objave, verovatno su obrisane od strane moderatora.

2. Nisam deo mafijaškog SNS kartela, i više puta sam pisao protiv Vučića. I sam sam nastradao od njih mnogo puta u privatnom životu. Često sam ulazio u otvorene sukobe sa članovima ove mafijaške organizacije, tako da presta i da k*njaš i da me nazivaš botom.

3. Skender Vuqiqi je samo kapitalizovao na postojećoj ideji separatizma u Vojvodini što ne znači da je sama ideja secesije Vojvodine bezopasna. Mnogi profesori, istoričari i političari zagovaraju i šire ideju o secesionizmu Vojvodine, što se može suditi na osnovu javnih izjava vojvođanskih intelektualaca kao i njihovim objavama po društvenim mrežama.
Nijedan od navedenih nema veze sa studentskim protestima. Kradu svoje trenutke slave povodom trenutnih dešavanja. Ne bi me začudilo da rade po nalogu sns-a kako bi umanjili i osporili značaj protesta i kod pojedinih izazvali mržnju prema neistomišljenicima vlasti. Još u martu je vladajući vrištao kako otcepljuju Vojvodinu...

I sta ces sad?

Pitaj ******og predsednika za koliko je prodao Kosovo Albacima? Kad on bude u bukagijama onda mozes i mene za pisanje na krizarici.

A sada, dobrodosao na ignore listu, 86. Jos malo do 100. clana, on dobija zajecarsko pivo.
Samo izvoli nemam ništa protov da me neko stavi na ignore.

Činjenica je da otvoreno zagovaraš vojvođanski separatizam. Imaš pravo na mišljenje, samo nemoj da izigravaš zabrinutog građanina kome je stalo do svoje zemlje.

Autorska.

Dakle da cujem.

Kakav je to nacin ti odes i ispostujes, odneses kovertu a kad treba da se vrati koverta onda prc?
Jel se tako postuje domaćin?
Znaci mi smo njima niko i nista?

kakva decija glupa tema z:D

Putin i Si su svetski lideri

Samim tim dolaze iskljucivo na dogadjaje najviseg formata a ovaj nas je lokalnog samo za nas bitan

Da si intelektualno na nivou odraslog coveka ne bi postavljao ovako glupa pitanja

I ovaj sto kaze da sam ja pozivao na neko otcepljenje, to je laz.

Nije isto pozivati, jer ja nikoga nisam pozvao niti sam rekao niti je realno da neko otcepi deo teritorije - pogotovo jedan gradjanin.

Ali ja imam pravo da PRIZELJKUJEM sta god pozelim.

To sada kada izmenite krivicni zakonik pa sputate sve slobode kao slobodu govora onda hapsite. Ali to cemo vam ponistiti sve.

To je isto kao sto ja mogu da prizeljkujem npr. da nekom forumasu umre svo sto ima po kuci i van kuce.
To nije krsenje zakona.

Inace dobro kunem, naucila me baba. Tako da pazite se.

Nijedan od navedenih nema veze sa studentskim protestima. Kradu svoje trenutke slave povodom trenutnih dešavanja. Ne bi me začudilo da rade po nalogu sns-a kako bi umanjili i osporili značaj protesta i kod pojedinih izazvali mržnju prema neistomišljenicima vlasti. Još u martu je vladajući vrištao kako otcepljuju Vojvodinu...
Pojedini ljudi JESU pod dirigentskom palicom bezbednosnih službi koje imaju za cilj da naprave radzor i podele između pobunjenim studentima. Međutim postoje ljudi iz intelektualnih krugova koji zaista veruju u samostalnu Vojvodinu i zagovaraju secesiju severne pokrajine. Ti ljudi su uzor mnogim mlađim ljudima i njima prenose svoje maliciozne ideje o nekakvom "četničkom srpskom okupatoru" koji razara identitet i multikulturalnost Vojvodine. Takve ideje o separatizmu su postojale i pre tragedije u Novom Sadu i pre dolaska naprednjaka na vlast.

Prica o nekakvom otcepljenju Vojvodine je nerealna s obzirom na strukturu stranovnistva u istoj.

Tako da je ta prica u startu propala.

Naravno to ne znaci da kada se nasele Nepalci, Sirijci, Mongoli i ostali da za jedno 100 godina nece biti drugacije...

To je jednostavno tok istorije i sasvim normalna pojava.

Pojedini ljudi JESU pod dirigentskom palicom bezbednosnih službi koje imaju za cilj da naprave radzor i podele između pobunjenim studentima. Međutim postoje ljudi iz intelektualnih krugova koji zaista veruju u samostalnu Vojvodinu i zagovaraju secesiju severne pokrajine. Ti ljudi su uzor mnogim mlađim ljudima i njima prenose svoje maliciozne ideje o nekakvom "četničkom srpskom okupatoru" koji razara identitet i multikulturalnost Vojvodine. Takve ideje o separatizmu su postojale i pre tragedije u Novom Sadu i pre dolaska naprednjaka na vlast.
Da, sa tim se slažem ali i ponavljam, samo su povampirili tu ideju koristeći trenutnu situaciju. Kao što imaš i u Sandžaku ljude koji propagiraju otcepljenje. Očekivano da se u ovo nestabilno političko vreme takvi aktiviraju. Taj Čanak nije silazio sa Pinka. Tada ga niko nije prozivao.

Ја радим на томе да читава Србија постане Војводина.

Kakvi su to Vučićevi prijatelji Xi i Putin koji ne uzvraćaju posjetom na vojnu paradu. Ako je neko prijatelj onda se valjda taj odnos gaji na ravnopravnoj osnovi. Otprilike to ide ovako, neko ode prijatelju pomoći sazidat kuću, a kada taj prijatelj treba uzvratit uslugu pošalje poruku moralne podrške

Back