Zasto narod voli autokrate i diktatore?

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.

Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.

Zasto je to tako?

Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
Демократија је измишљена глупост, илузија и она не постоји.
Питање политике је увек ком господару служиш, чији си витез и одувек је било тако.
САД јесу економски моћне понајвише због миграција мозгова. Мислим Тесла је отишао тамо.
Сада, добро је питање зашто је морао да оде у САД да би се бавио тиме што се бавио као и вероватно многи други.
Шта су му САД пружиле што Аустро-Угарска и Беч као главни град нису могли да му пруже је право питање.

И питање које бих ја могао поставити аутору ове теме и његовим истомишљеницима је због чега се они ложе на НАТО кољаче који побише и упропастише пола света и силне земље и народе одведоше у хаос?

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.

Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.

Zasto je to tako?

Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
Kad na drugoj strani ima woke idiota onda izabere tradicionalizam.

Ne izlazite sa crnom zenom za predsednika.

И питање које бих ја могао поставити аутору ове теме и његовим истомишљеницима је због чега се они ложе на НАТО кољаче који побише и упропастише пола света и силне земље и народе одведоше у хаос?
Svi do jednog primeri koje bi hteo da navedes- Lokalan banda koljaca je ili ubila, ili je najvise odgovorna za smrt svih tih ljudi.

I 100% su upropastili ta drustva, jer su lokalna banda ubica, otimaca, reketasa i udbasa.

Ti zbog NATO-a npr. danas imas 5 puta veci zivotni standard nego u doba Slobe.

Svi do jednog primeri koje bi hteo da navedes- Lokalan banda koljaca je ili ubila, ili je najvise odgovorna za smrt svih tih ljudi.

I 100% su upropastili ta drustva, jer su lokalna banda ubica, otimaca, reketasa i udbasa.

Ti zbog NATO-a npr. danas imas 5 puta veci zivotni standard nego u doba Slobe.
Либија пре Америке је била сређена земља, после је ужас, земља страха, смрти и терора.

Мисли о томе .

Наравно. Чекај, јел боље мир и стабилна држава са солидарном социјалном политиком и стабилном економијом (што је била Либија у време Гадафија) или рат, страдање, поделе и крв до колена, што је постала након ,,интервенције" запада?

Та потреба јастребова из манихејске власти, која је надам се срушена данас или бар од дана почиње њен пад, довела је стотине хиљаде и милионе људи у несрећу, трагедију, пропаст.

Мисли о томе.

Наравно. Чекај, јел боље мир и стабилна држава са солидарном социјалном политиком и стабилном економијом (што је била Либија у време Гадафија) или рат, страдање, поделе и крв до колена, што је постала након ,,интервенције" запада?

Та потреба јастребова из манихејске власти, која је надам се срушена данас или бар од дана почиње њен пад, довела је стотине хиљаде и милионе људи у несрећу, трагедију, пропаст.

Мисли о томе.
Ne postoji mir i stabilnost u totalitarnoj diktaturi, to je ono sto ti Dule ne razumes.

Totalitarne diktature su zestoko podeljena, nestabilna drustva, koja samo cekaju da prokljucaju.

Sto vise vremenski vlada totalitarizam, te unutrasnje patologije postaju vece.

I na kraju ce sve da puknu.

Sto su se duze krckale u totalitarizmu, puknuce gore, nasilnije, strasnije.

Da je neka spolja sila okupirala Rusiju 1919-e, ili Nemacku 1934-e, manje krvi bi bilo po svetu, a o manje krvi i u samoj Rusiji i Nemackoj i da ne pocinjemo.

Ne postoji mir i stabilnost u totalitarnoj diktaturi, to je ono sto ti Dule ne razumes.

Totalitarne diktature su zestoko podeljena, nestabilna drustva, koja samo cekaju da prokljucaju.

Sto vise vremenski vlada totalitarizam, te unutrasnje patologije postaju vece.

I na kraju ce sve da puknu.

Sto su se duze krckale u totalitarizmu, puknuce gore, nasilnije, strasnije.

Da je neka spolja sila okupirala Rusiju 1919-e, ili Nemacku 1934-e, manje krvi bi bilo po svetu, a o manje krvi i u samoj Rusiji i Nemackoj i da ne pocinjemo.
Свако друштво је подељено. Па ево ти америчко друштво, зар оно није подељено?

Свуда има подела. Није проблем био у либијском режиму који је успешно контролисао поделе и ,,намиривао" да се тако изразим,све слојеве друштва. Проблем је био у западњачкој агресији која је потпомогла екстремисте (којих свуда има), изазвала рат и страдање.

Другим речима, Гадафи је одржавао Мир, западњаци су то срушили. Гадафи је позитивац због тога, а то шта је он радио са својим Амазонкама је његова ствар.
Капираш?

То насилно наметање демократије целом свету, те америчке ,,интервенције" широм света угрозиле су сам свет. Довеле су га на руб пропасти. То се смучило свима. Па и самим Американцима, зато су и гласали за Трампа јер је обећао да ће то да заустави (поред још свих других његових идеја и обећања која су привукла његове гласаче). Не може се силом наметати целом свету идеологија из једног центра и једно виђење света. Не може.

Свако друштво је подељено. Па ево ти америчко друштво, зар оно није подељено?

Свуда има подела. Није проблем био у либијском режиму који је успешно контролисао поделе и ,,намиривао" да се тако изразим,све слојеве друштва. Проблем је био у западњачкој агресији која је потпомогла екстремисте (којих свуда има), изазвала рат и страдање.

Другим речима, Гадафи је одржавао Мир, западњаци су то срушили. Гадафи је позитивац због тога, а то шта је он радио са својим Амазонкама је његова ствар.
Капираш?

То насилно наметање демократије целом свету, те америчке ,,интервенције" широм света угрозиле су сам свет. Довеле су га на руб пропасти. То се смучило свима. Па и самим Американцима, зато су и гласали за Трампа јер је обећао да ће то да заустави (поред још свих других његових идеја и обећања која су привукла његове гласаче). Не може се силом наметати целом свету идеологија из једног центра и једно виђење света. Не може.
Jeste podeljeno.

Podele su normalne u drustvu. Ja sam skroz razlicit od tebe, i ti od mene, i to je ok.

I fora je u tome sto o tim podelama treba pricati, one treba da se sukobljavaju na neki normalan nacin, a ne gurati ih pod tepih, da komsije ne vide, kako se stvaraju patologije.

E to rade totalitarne diktature.

Sto se tice konkretno Gadafija, ja predlazem da o njemu pitas iste ove tvoje iz Revolucionarne Garde.

Da ti oni kazu sta misle o Gadafijevoj vladavini.

Revolucionarna Garda je bila jedna od finansijera Arapskog proleca, ne samo zapad.

Jeste podeljeno.

Podele su normalne u drustvu. Ja sam skroz razlicit od tebe, i ti od mene, i to je ok.

I fora je u tome sto o tim podelama treba pricati, one treba da se sukobljavaju na neki normalan nacin, a ne gurati ih pod tepih, da komsije ne vide, kako se stvaraju patologije.

Sto se tice konkretno Gadafija, ja predlazem da o njemu pitas iste ove tvoje iz Revolucionarne Garde.

Revolucionarna Garda je bila jedna od finansijera Arapskog proleca, ne samo zapad.
Nesto kao cancelovanje na zapadu i proglašavanje svakoga ko misli drugačije fasistom , rasistom, itd.....
Jedan pogrešan vic i ode karijera u kantu.

Jeste podeljeno.

То су приче за малу децу. Мислиш да се у Америци о свему прича? А Макетијев период? А ФЕМЕ и патриотски закони?
Није то тако демократска држава како ти мислиш.

Што се Гадафија тиче, он је контролисао своје друштво и пружао је стабилност. И социјално је одржавао свој народ. И то је факт.

И нема шта да питам, знам да су Иранци поткопавали тај режим, као и Садамов, али то говори само да су тада испали глупи. Сада се и они суочавају са истим онима који су рушили Садама и Гадафија.

Међутим, све то не мења ни трунку истину од онога што сам написао горе. Амерички ,, извоз демократије" није ништа друго до троцкистичка ,, перманентна револуција", извоз револуције у цео свет. У ствари, америчка дубока држава је и настала од троцкиста који су побегли од Стаљина на запад.
То је велико зло и донело је Либијцима, Сиријцима, Ирачанима, Србима, Русима, Украјинцима и свима где су они ,,извозили демократију" много веће зло него што је Гадафи икад икоме нанео.

Е сад се враћамо на твоје питање- зашто је боље Гадафи него Хилари Клинтон? Зато што је она убила и унесрећила много више људи него било који блискоисточни ,,диктатор". Антиамеричко расположење је на највећем нивоу на свету. Зашто? Због тога, што се свуда петљају, што воде неки ,,крсташки рат" против ,,диктатура" широм света, притом помажући кад им то одговара, најгоре могуће диктаторе и убице (Пиноче, Саудијци, ИСИЛ) ! Због тога је свакако Гадафи и Путин много позитивнија појава од свих НАТО и западних снага.
Видећемо сад са Трампом шта ће бити, али он је дошао на фону приче да ће прекинути ову праксу коју сам горе описао. Сами Американци то више не желе!

А јесу ли финансирали исте људе које је финансирала и ЦИА или неке друге и зашто?
Слатко много делује кад овако спакујеш све у једну кутију без детаљног објашњења и образложења.

Nesto kao cancelovanje na zapadu i proglašavanje svakoga ko misli drugačije fasistom , rasistom, itd.....
Jedan pogrešan vic i ode karijera u kantu.
Или блокаде руских рачуна, избацивање руских класика, ненормална русофобична хистерије на западу, итд, итд.

Back