38imak
Veoma poznat
- Poruka
- 12.092
Antiamericko i antikapitalisticko raspolozenje je najvece, zato sto je to idealna tema populista, i najlaksi nacin kontrolisanja indoktriniranog naroda.То су приче за малу децу. Мислиш да се у Америци о свему прича? А Макетијев период? А ФЕМЕ и патриотски закони?
Није то тако демократска држава како ти мислиш.
Што се Гадафија тиче, он је контролисао своје друштво и пружао је стабилност. И социјално је одржавао свој народ. И то је факт.
И нема шта да питам, знам да су Иранци поткопавали тај режим, као и Садамов, али то говори само да су тада испали глупи. Сада се и они суочавају са истим онима који су рушили Садама и Гадафија.
Међутим, све то не мења ни трунку истину од онога што сам написао горе. Амерички ,, извоз демократије" није ништа друго до троцкистичка ,, перманентна револуција", извоз револуције у цео свет. У ствари, америчка дубока држава је и настала од троцкиста који су побегли од Стаљина на запад.
То је велико зло и донело је Либијцима, Сиријцима, Ирачанима, Србима, Русима, Украјинцима и свима где су они ,,извозили демократију" много веће зло него што је Гадафи икад икоме нанео.
Е сад се враћамо на твоје питање- зашто је боље Гадафи него Хилари Клинтон? Зато што је она убила и унесрећила много више људи него било који блискоисточни ,,диктатор". Антиамеричко расположење је на највећем нивоу на свету. Зашто? Због тога, што се свуда петљају, што воде неки ,,крсташки рат" против ,,диктатура" широм света, притом помажући кад им то одговара, најгоре могуће диктаторе и убице (Пиноче, Саудијци, ИСИЛ) ! Због тога је свакако Гадафи и Путин много позитивнија појава од свих НАТО и западних снага.
Видећемо сад са Трампом шта ће бити, али он је дошао на фону приче да ће прекинути ову праксу коју сам горе описао. Сами Американци то више не желе!
Zena te vara- Amerika je kriva!
Imas malu platu-kapitalizam je kriv!
Lokalni krimos te reketira- Jevreji su krivi!
Sve vec vidjeno 1000 puta, zna se recept kako je najbolje da se populisticki vlada.
Svako moze da bude populista, bukvalno te parole moze da prica i dete iz drugog razrrda osnovne.