Zasto narod voli autokrate i diktatore?

То су приче за малу децу. Мислиш да се у Америци о свему прича? А Макетијев период? А ФЕМЕ и патриотски закони?
Није то тако демократска држава како ти мислиш.

Што се Гадафија тиче, он је контролисао своје друштво и пружао је стабилност. И социјално је одржавао свој народ. И то је факт.

И нема шта да питам, знам да су Иранци поткопавали тај режим, као и Садамов, али то говори само да су тада испали глупи. Сада се и они суочавају са истим онима који су рушили Садама и Гадафија.

Међутим, све то не мења ни трунку истину од онога што сам написао горе. Амерички ,, извоз демократије" није ништа друго до троцкистичка ,, перманентна револуција", извоз револуције у цео свет. У ствари, америчка дубока држава је и настала од троцкиста који су побегли од Стаљина на запад.
То је велико зло и донело је Либијцима, Сиријцима, Ирачанима, Србима, Русима, Украјинцима и свима где су они ,,извозили демократију" много веће зло него што је Гадафи икад икоме нанео.

Е сад се враћамо на твоје питање- зашто је боље Гадафи него Хилари Клинтон? Зато што је она убила и унесрећила много више људи него било који блискоисточни ,,диктатор". Антиамеричко расположење је на највећем нивоу на свету. Зашто? Због тога, што се свуда петљају, што воде неки ,,крсташки рат" против ,,диктатура" широм света, притом помажући кад им то одговара, најгоре могуће диктаторе и убице (Пиноче, Саудијци, ИСИЛ) ! Због тога је свакако Гадафи и Путин много позитивнија појава од свих НАТО и западних снага.
Видећемо сад са Трампом шта ће бити, али он је дошао на фону приче да ће прекинути ову праксу коју сам горе описао. Сами Американци то више не желе!
Antiamericko i antikapitalisticko raspolozenje je najvece, zato sto je to idealna tema populista, i najlaksi nacin kontrolisanja indoktriniranog naroda.

Zena te vara- Amerika je kriva!
Imas malu platu-kapitalizam je kriv!
Lokalni krimos te reketira- Jevreji su krivi!

Sve vec vidjeno 1000 puta, zna se recept kako je najbolje da se populisticki vlada.
Svako moze da bude populista, bukvalno te parole moze da prica i dete iz drugog razrrda osnovne.

А јесу ли финансирали исте људе које је финансирала и ЦИА или неке друге и зашто?
Слатко много делује кад овако спакујеш све у једну кутију без детаљног објашњења и образложења.
Ne razumem pitanje.

CIA su drzavni paraziti.

Kao svi drzavni paraziti, i oni su mnogo glupi i nesposobni.

Amerika i amreicko drustvo nije lider sveta zbog americkih drzavnih parazita.

To sto vi drzavne parazite i Drzavu mesate sa drustvom, to nije moj problem.

Antiamericko i antikapitalisticko raspolozenje je najvece, zato sto je to idealna tema populista, i najlaksi nacin kontrolisanja indoktriniranog naroda.

Zena te vara- Amerika je kriva!
Imas malu platu-kapitalizam je kriv!
Lokalni krimos te reketira- Jevreji su krivi!

Sve vec vidjeno 1000 puta, zna se recept kako je najbolje da se populisticki vlada.
Svako moze da bude populista, bukvalno te parole moze da prica i dete iz drugog razrrda osnovne.
То је демагогија Ками, одавно растурена.

Антиамеричко расположење у Срба је због Милице Ракић, у Сиријаца због клања која су тамо изазвали, у Либији исто, у Ираку такође, у Палестини исто, итд, итд.
Смучило се људима.

А то о антикапитлизму је исто твоја жвака за лудака, добар део Путинове економске политике осмислила је иста она школе која је осмислила чилеански модел, исто тако, Кина је економски чист капитализам. Да не помињем да ни сама Америка не поштује правила капитализма у огромној мери.
Заправо,тај анархистички капитализам о ком ти причаш, је утопија, нит је постојао нит ће икада постојати.
Америка врши протекционизам само тако од свог оснивања, па и данас.

a zasto zene vole lose momke?
Жене воле демократе. Дакле, лепе, згодне, пристојно одевене, елоквентне, пријатне за слушање и обавезно оне који делују као изузетно осећајне и мирољубиве индивидуе.

Као например Обама.

А то што је Обама фараон нема везе.

Жене воле демократе. Дакле, мораш да будеш леп, згодан, пристојно одевен, елоквентан, пријатан за слушање и обавезно да делујеш изузетно саосећајно.

Као например Обама.

А то што је Обама фараон нема везе.
Ni ti nemas pojma! Narod voli da bude deo moci,zene vole kad ih *ebu isti takvi. ❤️

a zasto zene vole lose momke?
Подсетила си ме на ону сцену из серије ,,Љубав, навика, паника" на ону сцену кад се Мића кандидује за председника кућног савета станара, а његова жена Вера и њена пријатељица Кића му помажу у кампањи.

И сад Кића каже у једном моменту ,,Увек сам се ложила на диктаторе". :hahaha::hahaha::hahaha:

Подсетила си ме на ону сцену из серије ,,Љубав, навика, паника" на ону сцену кад се Мића кандидује за председника кућног савета станара, а његова жена Вера и њена пријатељица Кића му помажу у кампањи.

И сад Кића каже у једном моменту ,,Увек сам се ложила на диктаторе". :hahaha::hahaha::hahaha:
A Mica slika i prilika diktatora :mrgreen:

Upravo to. Ceo prigradski Beograd npr. (''unutrasnjost'' da ne spominjem) se lozi na vucice i slicnu baraberiju jer zLiZuTi, a i dalje ipak zive ko psi, cak i gore nego kod ''zutih''.
Ne lože se svi, pogledaj malo rezultate poslednjih izbora, gde je imao najmanji broj glasova, što se tiče nas iz provincije, u odnosu na neke elitne BG opštine...

Jeste, Aristotel je uzdizao ambiciju.

To ljudi cesto zaboravljaju. Svako treba da neguje ambiciju/zelju da napravi nesto od svog zivota i da bude svestan cene od malih nogu.

Medjutim, americke kamiondzije to ne zele.
Njima je dovoljno sto su beli i sto imaju poster gologuzog zeca u kamionu.
I takve ugrozavaju pismeni Indijci...kako da ne.
Ma kakav Aristotel. On je isto kao Platon branio državu i nije video robovlasništvo u njenim korenima i srži.

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.

Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.

Zasto je to tako?

Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
Ne slažem se da narod voli Putina,Čaveza,Kastra.Ipak taj narod ima mozga i ta diktatura im je nametnuta što oružanim nametanjem što kađom glasova,hapšenjem,političkim ubistvima,zastrašivanjem. Srbi su pokvaren i glup narod, vrlo podmitljiv,tako da ne samo da bi doope dao, nego i ceo život,život svojih pokolenja za 1000 dinara ili čak manje,za detergent za sudove i kafu iz svetofora.
Šta onda da očekuješ od nekog ko nije u vinklu kakva će mu biti vlast? Kod Turaka je glupost u drugom smislu, da ima dosta zatucanih religijski u istočnom delu zemlje i kad se ovaj pozove da će da zaštiti muslimane u Gazi, da će da vojno odgovori Izrailju, ceo istok bi mu dao i ženu, i decu i život bi mu dao.
Tramp je komičar,možda je narodu bilo dosadno da sluša onu monofonu ženu.Barem Tramp na unutrašnjem planu ne odlučuje mnogo već postoji sistem koji je funkcionalan i prosperitetan

A Mica slika i prilika diktatora :mrgreen:
Можеш мислити. Чак га на крају победио онај луди Јовановић на изборима у тој епизоди.
Али најаче кад у истој тој сцени,после те Кићине реченице, Вера каже ,,Немој се блесавиш Кићо "... И она зна да од Миће нема ништа.

Лудница од серије... :rotf::rotf::rotf:

Можеш мислити. Чак га на крају победио онај луди Јовановић на изборима у тој епизоди.
Али најаче кад у истој тој сцени,после те Кићине реченице, Вера каже ,,Немој се блесавиш Кићо "... И она зна да од Миће нема ништа.

Лудница од серије... :rotf::rotf::rotf:
i sta ti nije jasno? ljudi vole ludake

Back