Zasto narod voli autokrate i diktatore?

Ja u štabu uzmem za poneti. Odličan ali mi se ne sedi.:heart:
Inače, ovo su nam zgradske mačke:
Ovu zovemo MAGA
Screenshot_20241106-142203~3.png

A ova je SNS vođa botova
Screenshot_20231223-225855~4.png

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.

Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.

Zasto je to tako?

Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
Kako mozes Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica staviti na drugo mjesto?

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

Zasto je to tako?

Bajden je veći autokrata do pobrojanih osim Vučića .Sloboda medija na nikad nižem nivou,potpiruje ratove ,ubija tužioce,nameće jednoumlje,stvara tenzije u društvu ,izazivanjem rasnih netrpeljivosti ...

Mozda je to u genetici, s obzirom da su do skoro ljudi hiljadama godina unazad imali nekog vladara na celu drzave (cara, kralja, sultana, kneza, kana, itd). I ljudima je lakse da se misleno snadju sa cinjenicom da imaju jednog "sefa" koji rukovodi, nego da imaju vecu grupu ljudi, gde lako moze da se prebacuje odgovornost i ne zna se ko je glavni.

Ako je ova tema otvorena zbog Trampa, ne bih rekao da je Tramp diktator, niti je SAD takva drzava. Tu postoji jak senat, zatim vojni lobi td. Glavna fora je sto se Amerima skurcilo vise da se milijarde dolara daju na izbeglice, na rat u Ukrajini, na crnce koji ne rade nista vec primaju socijalnu pomoc, a oni sami moraju da rintaju ko konji po ceo dan da bi preziveli. Normalno da to izaziva bes i porast desnicarskog razmisljanja, jer nije fer postavljen sistem.

Zasto je to tako?

Зато што су они фаце! На пример, мени један од омиљених Пуковник Муамер Ел Гадафи :

1730902904643.jpeg

Кажу да је имао Елитну Гарду Амазонки! Био је фаца! Нажалост,убише га светски крвници!

Zasto je to tako?

Cim vidim Putina, odma znam da autor nije ozbiljan.. Pa vise slobode ima u toj Rusiji nego u jebenoj americi. Ziveo sam u obe drzave, dzaba svi americki dolari kad ti ne smes da kazes javno sta mislis

Зато што су они фаце! На пример, мени један од омиљених Пуковник Муамер Ел Гадафи :

Pogledajte prilog 1638099
Кажу да је имао Елитну Гарду Амазонки! Био је фаца! Нажалост,убише га светски крвници!
Jesi li bio ti na forumu kada je pisala forumasica Sandrina?

Sandrina je bila legenda Krste, isto tog vaseg srpsko-patriotsko-pomahnitalog tipa.

I volela je Gadafija, cak je i pricala po forumu kako je bila u Libiji ranije u doba SFRJ diktature, i rukovala se i pricala sa pukovnikom.

I Dule, cak i ona, znaci Sandrina sa Krste, jedna od najvecih fiju fiju forumasica u istoriji Krsinog foruma, koja je obozavala Gadafija, CAK I ONA je znala sta je bila ta 'Elitna Garda Amazonki' kod Gadafija.

Je li treba da ti nacrtam ko su bile te zene kod Gadafija, i za sta su sluzile?

I ti voliš diktatore. Na primer, ti voliš Broza.
То је уједно и одговор. Барем један део одговора. Воле диктаторе зато што не знају да су диктатори тј. зато што су модерни манипулатори, добрим делом захваљујући технологији, довољно вешти да сакрију ко су и шта су. Зашто наш дежурни политички кењац није поменуо Обаму :think:Или рецимо Бајдена :think:

Jesi li bio ti na forumu kada je pisala forumasica Sandrina?

Sandrina je bila legenda Krste, isto tog vaseg srpsko-patriotsko-pomahnitalog tipa.

I volela je Gadafija, cak je i pricala po forumu kako je bila u Libiji ranije u doba SFRJ diktature, i rukovala se i pricala sa pukovnikom.

I Dule, cak i ona, znaci Sandrina sa Krste, jedna od najvecih fiju fiju forumasica u istoriji Krsinog foruma, koja je obozavala Gadafija, CAK I ONA je znala sta je bila ta 'Elitna Garda Amazonki' kod Gadafija.

Je li treba da ti nacrtam ko su bile te zene kod Gadafija, i za sta su sluzile?
За одбрану Пуковника Гадафија! :per:

Jeste, ali autokrate populisti se uvek obraćaju onom prostom delu publike koji je ujedno i brojniji i lako se manipuliše. Ako je pogledati ko je prosečan glasač Trampa, sve bude jasno. I onda kad imaš situaciju da ti polu-svet bude toliko dominantan, onda oni izaberu i predsednika po svojoj meri.
Taj kako ti kažeš polusvet je većina u svim državama. Glasa za populiste ne toliko što ih voli ili veruje im. Više zbog toga što ih ovi drugi potcenjuju. Imaš i na forumu primere takvih.

Back