Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 11.000
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш Јовановић каже у тој епизоди ,,Па шта ако сам,луд то је мени најачи адут, и народ је луд".i sta ti nije jasno? ljudi vole ludake
iza ledja me ogovarate? muskarcine! samo trebate da pitate.
ako mislis da su srbi normalni varas se kakva vlast takav i narodБаш Јовановић каже у тој епизоди ,,Па шта ако сам,луд то је мени најачи адут, и народ је луд".
Antiamericko raspolozenje je zbog klasicnog spina, narativa i demagogije. Klasicno mesanje kolektiviteta i drzave, i nabijanje im ljudske osobine, i onda to prebacivanje na citav jedan sistem i kulturu. Providno.То је демагогија Ками, одавно растурена.
Антиамеричко расположење у Срба је због Милице Ракић, у Сиријаца због клања која су тамо изазвали, у Либији исто, у Ираку такође, у Палестини исто, итд, итд.
Смучило се људима.
А то о антикапитлизму је исто твоја жвака за лудака, добар део Путинове економске политике осмислила је иста она школе која је осмислила чилеански модел, исто тако, Кина је економски чист капитализам. Да не помињем да ни сама Америка не поштује правила капитализма у огромној мери.
Заправо,тај анархистички капитализам о ком ти причаш, је утопија, нит је постојао нит ће икада постојати.
Америка врши протекционизам само тако од свог оснивања, па и данас.
Можеш мислити. Чак га на крају победио онај луди Јовановић на изборима у тој епизоди.
Али најаче кад у истој тој сцени,после те Кићине реченице, Вера каже ,,Немој се блесавиш Кићо "... И она зна да од Миће нема ништа.
Лудница од серије...
Не, него због Милице Ракић. И свега осталог. Због њихове политике према нама.Antiamericko raspolozenje je zbog klasicnog spina, narativa i demagogije.
Ti ne znas nista!Не знаш ти ништа, Дуле.
Šta je trebalo ? Da izaberu pederopapizam ?Upravo su zato Nemanjici 1217-1219 izabrali pravoslavlje umesto katolicanstva, jer su hteli privatnu crkvu i da rade sta hoce, umesto da polazu racune mrskom papi.
Амин!Šta je trebalo ? Da izaberu pederopapizam ?
Neka je Nemanjićima večna slava i hvala što nismo pederopapisti.
Zato sto su vekovima navikli na kralja, a monarhija im je nasilno i bez referenduma ukinuta da bi se uvela diktatura republike i “koalicionih” partnera.Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?
To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.
Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.
Zasto je to tako?
Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
Ko kaze...upljuvani natojaneri i ljubitelji Genocidanjahua, Obame, Vesli Klarka, Klintona i slicne fasiSSticke gamadi? Nije valjda da njihovim kevtanjima pridajes znacajnu pažLJu? Kolega molim vas...
А за нас кажете да смо болесни што подржавамо Ратка Младића?
Стварно сте дивни људи.
Буквално. Садам Хусеин је Морална Величина за све ове које си набројао!Ko kaze...upljuvani natojaneri i ljubitelji Genocidanjahua, Obame, Vesli Klarka, Klintona i slicne fasiSSticke gamadi? Nije valjda da njihovim kevtanjima pridajes znacajnu pažLJu? Kolega molim vas...
Ха, ха, ха, баш си нашао екипу. Овог Вучића се никако решити. Треба се молити Богу да ослободи Србију тог баласта. Опозиција је потпуно неспособна. Не знам више шта им још преостаје против Вучића - влашка или вуду магија, ма неће ни ђаво на своје.Буквално. Садам Хусеин је Морална Величина за све ове које си набројао!
Ђенерал Младић је Витез за њих!
То можда Мариника Чобану зна.влашка
Опасна је влашка магија. Слушао сам једног професора енглеског који је био у Америци, човек се куне да је индијански врач једног човека претворио у коња. Тог би требало ангажовати за ову кљусину од председника.То можда Мариника Чобану зна.
Не петљај се у та ђаволска посла, бежи од тога.Опасна је влашка магија. Слушао сам једног професора енглеског који је био у Америци, човек се куне да је индијански врач једног човека претворио у коња. Тог би требало ангажовати за ову кљусину од председника.
Наравно да нећу. Сам са ђаволом тикве сади. И немој да вређаш госпођу Маринику, Влахе и Румуне. То су наша православна браћа.Не петљај се у та ђаволска посла, бежи од тога.
Ко је вређа? Док је ње, Вучић нема да се брине за власт. Она чини опште добро за све нас.Наравно да нећу. Сам са ђаволом тикве сади. И немој да вређаш госпођу Маринику, Влахе и Румуне. То су наша православна браћа.
Pa on je već konj .Treba ga pretvoriti u konjsku baleguОпасна је влашка магија. Слушао сам једног професора енглеског који је био у Америци, човек се куне да је индијански врач једног човека претворио у коња. Тог би требало ангажовати за ову кљусину од председника.
Упрегнути га нек вуче кола. И хоће пред Трампом.Pa on je već konj .Treba ga pretvoriti u konjsku balegu
Što je najgore taj je spreman i da vuče plugove kao vo ,samo da ostane na vlastiУпрегнути га нек вуче кола. И хоће пред Трампом.
Nažalost naš narod u velikoj većini podržava one koji su na vlasti. Isto tako će tog vrlo brzo pustiti niz vodu i podržati istom zaslepljenošču sledećeg pod uslovom da dodje na vlast. Kakvu je samo podršku imao Koštunica posle 5 oktobra, s do tog 5 oktobra je bio ajde ne kombi, ali mini-bus stranka. Zato je i isturen kao kandidat, jer je uvek prolazio ispod režimskog radara, a bio je koliko toliko poznat u narodu. Tu podršku kako je dobio tako je i brzo izgubio. Mislim da je slično i kod drugih naroda. Problem kod nas je sto je je AV mister mind medijske i svake druge manipulacije, a opozicija apsolutno nesposobna i razjedinjena.Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?
To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.
Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.
Zasto je to tako?
Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.