Mstislav
Legenda
- Poruka
- 67.162
Koliko ih vole pokazuje cinjenica da beze u zemlje gde su autokrate i diktatori nepoznata stvar.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ih vole pokazuje cinjenica da beze u zemlje gde su autokrate i diktatori nepoznata stvar.
Reče neko koga je Milo kecao 30 godinaAli ljubav prema autokratama je usadjena u srpsku kulturu preko SPC....sveti nemanjici...
Nije da su Crnogorci, Bosnjaci i Makedonci bolji. Hrvati su imali epizodu sa Tudjmanom, ali su sada ipak kudikamo operisani od toga manje-vise.Ali ljubav prema autokratama je usadjena u srpsku kulturu preko SPC....sveti nemanjici...
Nije da su Crnogorci, Bosnjaci i Makedonci bolji. Hrvati su imali epizodu sa Tudjmanom, ali su sada ipak kudikamo operisani od toga manje-vise.
Reče neko koga je Milo kecao 30 godina
debili vole debileZasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?
To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.
Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.
Zasto je to tako?
Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
А ови што воле Тита, шта су они?debili vole debile
narkosi narkose
frustrirani frustrirane
psihopate psihopate
На којој планети се налазе те земље?Koliko ih vole pokazuje cinjenica da beze u zemlje gde su autokrate i diktatori nepoznata stvar.
Pogledati u Excel tabeli u kolumni - Drzave gde je vlast predata mirno posle izbora.На којој планети се налазе те земље?
Јесу то исте оне земље где је мање више небитно ко је на власти?Pogledati u Excel tabeli u kolumni - Drzave gde je vlast predata mirno posle izbora.
Hint- nema Rusije i Severne Koreje u tabeli!!
Svuda je bitno ko je na vlasti; vlast je vlast Druze Krivokuca, i mora da se slusa.Јесу то исте оне земље где је мање више небитно ко је на власти?
Види се да ниси упућен.Svuda je bitno ko je na vlasti; vlast je vlast Druze Krivokuca, i mora da se slusa.
Redom zemlje gde ima najvise nasih gastosa.На којој планети се налазе те земље?
Време је да мало, што би твој другари рекли, апдејтујеш концепт диктатуре и да престанеш да живиш у средњем веку. ( Мада, није то ништа ново. Узми читај Стари Завет. И тамо је лепо описано. )Svuda je bitno ko je na vlasti; vlast je vlast Druze Krivokuca, i mora da se slusa.
Neka hvala.Време је да мало, што би твој другари рекли, апдејтујеш концепт диктатуре и да престанеш да живиш у средњем веку. ( Мада, није то ништа ново. Узми читај Стари Завет. И тамо је лепо описано. )
Свако има право да буде необавештен и ја те апсолутно подржавам у томе.Neka hvala.
Zato mene retko koja hoTJE?A ja mislio zbog mojeg fetisha na strojenje.Жене воле демократе. Дакле, лепе, згодне, пристојно одевене, елоквентне, пријатне за слушање и обавезно оне који делују као изузетно осећајне и мирољубиве индивидуе.
Као например Обама.
А то што је Обама фараон нема везе.
зато што једе месо - иначе би сконтао какви су то пр3варантиZasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?
Pa nisu nabrojani svi za isti koš...zapravi maltene svi se dosta razlikuju...bezobrazna generalizacijaZasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?
Zasto je to tako?
Zato što je totalitarizam koje je emitovala neoliberala internacionala neuporedivo veče zlo od autoritarnosti većine nabrojanih .Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?
Zasto je to tako?