Zasto narod voli autokrate i diktatore?

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

To su ljudi koji su sigurno sociopate, a verovatno i psihipate.

Pa opet, imaju veliku popularnost u narodu.

Zasto je to tako?

Ja mislim da ima neke veze sa mommy/daddy issues.
debili vole debile
narkosi narkose
frustrirani frustrirane
psihopate psihopate

kod seselja je od prvog dana na kaminu u francuskoj na pocasnom mestu stajao mein kampf i jos neke knjizica o onom ludaku sa brcicima.

to je broz drzo pod kljucem znajuci dobro u ono vreme sta ce biti ako takvima dozvolis raspojasavanje.

Svuda je bitno ko je na vlasti; vlast je vlast Druze Krivokuca, i mora da se slusa.
Време је да мало, што би твој другари рекли, апдејтујеш концепт диктатуре и да престанеш да живиш у средњем веку. ( Мада, није то ништа ново. Узми читај Стари Завет. И тамо је лепо описано. )

Време је да мало, што би твој другари рекли, апдејтујеш концепт диктатуре и да престанеш да живиш у средњем веку. ( Мада, није то ништа ново. Узми читај Стари Завет. И тамо је лепо описано. )
Neka hvala.

Жене воле демократе. Дакле, лепе, згодне, пристојно одевене, елоквентне, пријатне за слушање и обавезно оне који делују као изузетно осећајне и мирољубиве индивидуе.

Као например Обама.

А то што је Обама фараон нема везе.
Zato mene retko koja hoTJE?A ja mislio zbog mojeg fetisha na strojenje.

Zasto narod voli ljude kao sto su Putin, Vucic, Tramp, Orban, Caves, Kastro, Erdogan?

Zasto je to tako?

Pa nisu nabrojani svi za isti koš...zapravi maltene svi se dosta razlikuju...bezobrazna generalizacija :lol:

Zbog ovoga...

• A doctor, Dr. Nadezhda Buyanova, was convicted of spreading false information about the Russian military and sentenced to 5 1/2 years in prison.
  • She was reported by a patient’s mother who claimed Buyanova criticized Russia’s war in Ukraine.
  • According to OVD-Info, over 1,000 people have faced charges for opposing the war since new laws were enacted in March 2022.

Zasto je to tako?

Zato što je totalitarizam koje je emitovala neoliberala internacionala neuporedivo veče zlo od autoritarnosti većine nabrojanih .

Robert Habek , nemački Ministar privrede pre dva dana govori o tome kako se X platforma i Tik Tok moraju cenzurisati ;

Back