- Poruka
- 48.345
Ne voli je ni većina ženaI ja je volim i sutra cu da je spremim( danas sam je kupila) zato me i zanima zasto je vecina muskaraca ne voli
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne voli je ni većina ženaI ja je volim i sutra cu da je spremim( danas sam je kupila) zato me i zanima zasto je vecina muskaraca ne voli
Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Potom slede klasici srpske kuhinje, sarma i pasulj. Ono što muškarci uglavnom ne vole su jela od povrca .
Od toga 70% muškaraca ne voli boraniju
Pitanje je: Zašto ne volite boraniju ? Šta je u tom povrcu sto vas odbija od njega ?
Izgled, miris, ukus ili nekmo ko vam kuva ne zna da je spremi ?
Nisam muško, ali moram da se ubacim:Ne voli je ni većina žena
To su majke krive.Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Potom slede klasici srpske kuhinje, sarma i pasulj. Ono što muškarci uglavnom ne vole su jela od povrca .
Pitanje je: Zašto ne volite boraniju ? Šta je u tom povrcu sto vas odbija od njega ?
Ništa ne fali ni boraniji od Frikoma, ali treba začiniti i ubaciti meso...Obozavam boraniju, narocito onu belu i tanku
Ništa ne fali ni boraniji od Frikoma, ali treba začiniti i ubaciti meso...
Ćuti , voliš ti meso.Ne volim sa mesom, samo klot boraniju
Ćuti , voliš ti meso.
Zašto si mi sumnjiv?Volim i meso ali ne sa boranijom.
Inace bih se pre odlucio za boraniju nego za sniclu kada dodjem kuci.
Zašto si mi sumnjiv?
Kako?Hoces da me testiras?
Sve manje žena ume da spremi ručak kako treba.Ne voli je ni većina žena
Pa kuvajte sami , kada žene ne znaju.Sve manje žena ume da spremi ručak kako treba.
Lošu boraniju ni pavlaka ne može da opravi...
Sa ovim novim ženama slavski kolač stiže sa Glovo a dve sarme za svakog gosta preko Wolta
Pričamo o baraniji ne o graškuNe volim sa mesom, samo klot boraniju
Nek je tata onda uda na stočnu pijacuPa kuvajte sami , kada žene ne znaju.
Pih.Nek je tata onda uda na stočnu pijacu
Pričamo o baraniji ne o grašku
Ma Nina nume da spremi pa kao "muškarci ne voledu" a ono cvrc - Krstarica ti je ovo.Spremis mi boraniju ili da ubedimo @Nina da mi spremi boraniju
Grasak ne volim.
Nisam nigde pogresio.
I?
On line ti pošaljem da klopaš?
Hahaha....Sta online.
Izbacis serpu ispred mene, tanjir, visuljku i gledas kako dokazujem svoju ljubav prema njoj
Hahaha....
Pa da ti ja spremam boraniju...Ne smej se vec da se dogovorimo kad cu na odmor
Ja volim boraniju.Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.