Zašto muškarci misle da njihov novac opčinjava sve žene?

Doživela sam neprijatnu stvar danas. Osoba od koje sam se malo nadala jer je dugo poznajem, je pokušala da mi nešto malo veće i skuplje da gratis, džabe.
Videla sam u izrazu lica da je sa nekim podlim ciljem.
Ta osoba očito misli da ako mi pokloni nešto od vrednosti, ja ću biti ne samo zahvalna nego i privučena.
Odbila sam glatko. U snu ne sanjam da me, pogotovo taj čovek, ičim privlači... a čime drugo nego svojom boljom finansijskom situacijom od moje.
Ha!
Dragu osobu bih i iz kontejnera za smeće izvadila i povela sa sobom.
Zašto smo stigli do toga da se smatra da je svaka žena alava na novac, skupe poklone, ekstravaganciju i sl.?
Pogledajte prilog 1531617

Joj.
Mislim da je sve od slucaja do slucaja.

Ko je poklonio, kakav je inace, da li se tebi dopada, da li ste negovali simpatiju...
Bilo bi mi neprijatno. Medjutim, moram biti iskrena pa priznati da bih poklon mogla i da primim i da odbijem, u zavisnosti od toga da li mi se covek dopada ili ne.

Neki pokloni vredjaju, isto tako neki pokloni laskaju.
Poklon koji laska moze biti jeftina kesica malina koje zna da volis...ili umetnicka slika koju zna da volis i to se u oba slucaja zove udvaranje.
Valjda nije budala koja je tresnula nepoznatoj zeni Iphone u ruke. Takav mora biti odbijen jer je jednostavno za odbijanje.

Sto se kontejnera tice, ne preporucujem vadjenje muskaraca iz istog. Znas kako, nemas garanciju i da taj koga izvadis, umijes, obrijas itd, nece pobeci prvom prilikom za nekom drugom kada dobije taj novi zivot.

Najbolje je kada novac nije uopste tema, kada skidaju etikete i cenu sa poklona. I cvece...cokolade i cvece, uopste nepoznati muskarac na ulici koji nosi cvece nekome u mojim ocima ima pet bambija vise od ostalih.
 
Новац опчињава људе, јер представља доказ или приказ моћи. Људи се клањају моћнима и њих уздижу. Воле да су у друштву моћних и да их познају или да су повезани са њима. Зато обраћају пажњу на новац. Мањи број људи томе не придаје значај, али ти људи су углавном неприметни и чине занемарљив број.

Када би моћ могла да се покаже на неки други начин, онда би то друго средство било главно и данас би се сви питали "а зашто људи који имају или су овакви или онакви...".
 
najbolji dokaz necije muzevnosti i muskosti je kad ebe sve zivo iako je siroma
Zašto to misliš?
Zašto je to muškost po tebi?
Po meni je smisao života raditi zanimljive stvari i udovoljavati sebi...
Znači ono što voliš.
Ja lično ne vidim ništa muževno u brdu partnerki.
To mi je ono gubljenje i traćenje života, bacanje sebe u neki besmisao...
Ali okej, svi imamo svoj Put.:ok:
Ako te to usrećava podržavam.:cool:
 
U letu☝️

Novac pokrece svijet i akciju, zene vole akciju🤷 osnove logike🤷
ne vole sve...neke traze smirenje uz partnera koji ima integritet svezeg lesa, znaci mrtav spolja al ko ziv iznutra.

uvek se setim poslednjeg kadra kubrikove lolite kada je posle svega sto se ispodogadjalo poseti u nekoj pripizdini j. mason. dva mentalna lesa, muski i zenski ga gledaju, a oboje ko zivi. :lol:
 
Pa, takvo je takmičarsko društvo. Uspeh je ako dobijam 300K mesečno. Nije uspeh da ispred sebe metnem dete od godinu dana na bicikl i ono se cereka dok se vozikamo i blejimo.

Nije uspeh, jer da napravi dete može bukvalno svako, nikakva životna sposobnost ti ne treba za to, nikakav kriterijum. Za 300k mesečno već treba.
 

Back
Top