- Poruka
- 130.340
Volim boraniju, i jedem je često.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da ti ja spremam boraniju...
Naravno
Donecu ti nesto lepo iz Ceske
Znaaaaam!
Češko pivo i onaj sok koji ne mogu ovde da nađem!
Posle kazu prost ko boranija....a neki se smuvali na corbastu boraniju s kajmakom i junetinom....
Ti nam neke recepte daješ ...?Ajd pasulj to nekako ide, ali boranija i muvanje....jos s projom od onoliko jaja i mladim sirom...
Pa, svima...Daješ nam predloge za ručak od boranije?
Jasta, samo za one koji se muvaju....da ne znas nekoga?Pa, svima...Daješ nam predloge za ručak od boranije?
Nemam pojma...Jasta, samo za one koji se muvaju....da ne znas nekoga?
Ja ne kuvam ni sebi...Nema veze ti mu skuvaj boraniju po receptu, pa sta bude...
To je bar lako...izvadis fiksni iz frizidera i okrenes "donesi.." pre toga proveris da li je s junetinom i kajmakom....Ja ne kuvam ni sebi...
ovo poslednje, boranija je mnogo luda stvarPrema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Potom slede klasici srpske kuhinje, sarma i pasulj. Ono što muškarci uglavnom ne vole su jela od povrca .
Od toga 70% muškaraca ne voli boraniju
Pitanje je: Zašto ne volite boraniju ? Šta je u tom povrcu sto vas odbija od njega ?
Izgled, miris, ukus ili nekmo ko vam kuva ne zna da je spremi ?
ja jedem boraniju sa mesom, tako da me ne odbija...Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Potom slede klasici srpske kuhinje, sarma i pasulj. Ono što muškarci uglavnom ne vole su jela od povrca .
Pitanje je: Zašto ne volite boraniju ? Šta je u tom povrcu sto vas odbija od njega ?
I deca ne vole brokoliPrema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Rekle im babe da nece biti jaki ako ne jedu meso >lol>Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Evo ja sam zensko boraniju smisliti ne mogu. nezukusno DO BESVJESTI. Ako mislis na muskarce u Srbiji samo ili na Balkanu onda mislim da vole meso jer rade fizicke poslove do iznemoglosti, i treba im meso da bi se osjecali sito. Drugo to je nasa kuhinja, jaka , puna mesa, zacinjena. Pa nije cudno da volimo nasu hranu.Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Boranija i heljda su jedne od najkorisnijih namirnica koke covek moze da jede.Naglasak na moze.Ako nema receptore ukusa...ti ne samo da si gurman vec umes i da kuvas
a sto se tice boranije nisi jedini muskarac koji je ne voli, pa nemoj ni da se sekiraš
iako je boranije izuzetno zdravo povrce i moze da se spremi na vise nacina
kao varivo, kao prilog, kao salata, kao musaka itd
Muskarci koji jedu varivo buraniju,dva puta nedeljno,prave musku decu,iz prvog puta.Naravno,oni nisu toga svesni,zasto su tako uspesni !Od skora je jedem i dopada mi se.. najukusnija je mlada boranija sa kajmakom