Zašto muškarci ne vole boraniju ?

Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Potom slede klasici srpske kuhinje, sarma i pasulj. Ono što muškarci uglavnom ne vole su jela od povrca .

Od toga 70% muškaraca ne voli boraniju

Pitanje je: Zašto ne volite boraniju ? Šta je u tom povrcu sto vas odbija od njega ?

Izgled, miris, ukus ili nekmo ko vam kuva ne zna da je spremi ?
ovo poslednje, boranija je mnogo luda stvar

Prema nutricionistima kod muškaraca dominira meso u ishrani, naročito roštilj i svinjsko pečenje.
Potom slede klasici srpske kuhinje, sarma i pasulj. Ono što muškarci uglavnom ne vole su jela od povrca .

Pitanje je: Zašto ne volite boraniju ? Šta je u tom povrcu sto vas odbija od njega ?

ja jedem boraniju sa mesom, tako da me ne odbija...

I deca ne vole brokoli :D
Ja sam svaštojed, može i boranija samo što umešam pavlaku.
A kad je naređenje odozgo nema tu mnogo priče, ćuti i jedi.

Majke mi cu da trazim sebi pi....ispod stomaka....
Ja bas sad kupio bornaiju, belu , pre dva dana je probao , odlicna, slatka, nema konca...i daj da ponovim, dok je ima..
Jos je boranija bez icega , osim zacina, nije bilo u toj prodavnici a nisam imao vremena da setam, ali i ne treba joj nista kad ima zacina i kad je dobra...

Boranija je dobra leti , slaba je, ali je iz istog razloga boranija, tj slaba zimi.
Zimi jesti , a ne mozes da se pokrijes ni od kila je malo apsurdno muskima..
Nije za jednom, ali kad bi pravio dvodnevno, vec je to raskorak..
Kad se kuva u ekspresu , onda potamni, a kad se kuva u serpi , onda ostane zuta...

Ukus je ok kad je fina...a moze biti bas smoran ukus..
Zelena mi bila losa u menzi...al kad si gladan, gladan si.
I ovo ti tema za muskarce...?

Meni nije jasno kako to jedu one gazene psenice i pahuljice...a jedu...
Ja probao , ugojim se od onoga..
Probao sam i krompir, solo, ali to je losa varijanta, isto se malo ugojis, ali bolje je nego hleb...ali ako je sa necim onda je kul.
i smuti mi nisu nesto....mislim izmedju smutija zelene salate i grickanja zelene salate, ne vidim slicnost...ili smuti crnog luka, i crni luk, nikakva slicnost..
Smuti jabuke i sirova jabuka, nikakva slicnost..

A dobro mozda sam ja nekom lud sto jedem pihtije ili pecene bundeve, a smatram i jedno i drugo izuzetno lepo i lekovito...bas uzivam u jelu oba ta deserta.

Evo ja sam zensko boraniju smisliti ne mogu. nezukusno DO BESVJESTI. Ako mislis na muskarce u Srbiji samo ili na Balkanu onda mislim da vole meso jer rade fizicke poslove do iznemoglosti, i treba im meso da bi se osjecali sito. Drugo to je nasa kuhinja, jaka , puna mesa, zacinjena. Pa nije cudno da volimo nasu hranu.

Mada ovi hipici iz Amerike momci su svi listom vegeretijanci. Cak nece ni cimera da prihvate ako jede meso. :D nECE DA SE DRUZE SA TOBOM AKO JEDES MESO. Ja bogami volim najesti se mesine.

ti ne samo da si gurman vec umes i da kuvas :klap:
a sto se tice boranije nisi jedini muskarac koji je ne voli, pa nemoj ni da se sekiraš
iako je boranije izuzetno zdravo povrce i moze da se spremi na vise nacina
kao varivo, kao prilog, kao salata, kao musaka itd
Boranija i heljda su jedne od najkorisnijih namirnica koke covek moze da jede.Naglasak na moze.Ako nema receptore ukusa...
Ukus je neverovatno odbojan,jedino zuta boranija ima koliko toliko jestiv ukus,lici na grasak...
Svejedno je izbegavam u sirokom luku.Lakse mi je gladnom nego sebe da toliko mucim.

Back