PETAR PAN
Iskusan
- Poruka
- 5.195
molim vas da obratite paznju kako i sta pisete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zato sto su svi redom muske stoke iskompleksirane i ne izivnjene
aj brzo sad svi muskarci, visinu, tezinu, duzinu

Muskarci lazu da su VISI, ne zato sto su NEIZIVLJENI, nego zato sto zene vole visoke.
200, 100, 20...ja sam prava srbenda
a sad ti....
Muskarci lazu da su VISI, ne zato sto su NEIZIVLJENI, nego zato sto zene vole visoke.
Može Šon Pen, bez obzira na visinu, težinu i ostalo...![]()
Ovo $to si napisala je za sramotu i osudu moderko. Stidi se svih sada$njih i buducih tinejdjerki koje chitaju i postuju na ovom podforumu. Od koga ce da prochitaju lepu rech i da sutra ne postanu droljice, vec zhene, sestre i majke
ops:
ops:
ops:100, 200, 20... prava srpska majka.200, 100, 20...ja sam prava srbenda
a sad ti....
A ukus ti je bas jak
Pravi grinto
Zašto sinnke? Jesu li te učili da o ukusima ne treba raspravljati?
Ucili su mene svasta, samo nisam ja bas telac pa da sve prihvatam kako mi je servirano. Inace lepota je univerzalna, tako da se i moze raspravljat o ukusima. Znas lunisikuse.

lepota nije univerzalna,objektivna ni apsolutna.
Kako si mi promućuran, čudo jedno![]()
Nisam, samo sam standardan. A to sto se ti odusevljavas obicnim stvarima, je problem tebe.
Vise mi ne vredi trositi slova na tebe. Ali mogu ja jos pisat sa tobom, ako bas zelis. Cini mi se da si jako dobra kad vec nisi previse inteligentna, ali bitna je dobrota coveka.
he, he, he...jeste sinče, sve si ti u pravu. Odličan 5
Ti se sigurno bavis pcelarstvom.
Pa me zanima kad ti pobegnu pcele, koju prvu lovis?
Pozdrav do sledećeg pisanja sinče i...nemoj mnogo da razmišljaš, nije dobro za ten