- Poruka
- 81.509
Oduvek sam mrzeo ljude koji internet posmatraju kao neki firewall.. Oni mogu sve da kazu i ponasaju se ali kad se dirne u njihovu privatnost.. to je strogo podeljeno.. odbijam sve uzivo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gore kosulja, sako, dole kupace gaceu digitalnom svetu ne treba da pereš zube, da menjaš veš, da se umiješ...
a kad ustaneš, ostaviš masnu fleku na stolici pred kompjuteromgore kosulja, sako, dole kupace gace![]()
Zna se koji vam je jezik ljubaviSa dodirom, ništa ne može da se poredi. To je nešto najlepše. Međusobna razmena energije i inpulsa. Svaka čast tehnologiji, ali žena je zakon. To je božansko biće.
Koji?Zna se koji vam je jezik ljubavi![]()
U digitalnom prostoru imas zastitu ekrana.Mozes biti sta hoces.Sto se tice tela, imas internet sobe za cyber-sex (zajednicku masturbaciju), sto i nije tako losa solucija.Brze se upoznateLjudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.
Kontrola?
To samo nove generacije, navikli se tako.Ljudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.
Kontrola?
Ne nego sloboda.Ljudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.
Kontrola?
Dobro je za stidljivije ljude da ostave bolji prvi utisak. Nemaju svi samopouzdanje i ovo je ok praksa da ljudi probiju led i nakon toga predju uzivo na kafu/pice.
Poenta je da se smanji online. samo malo da vidiš da li ima zainteresovanosti. ako vidiš da ima, odmah smuvaš na foru da se vidite. šta ima da se dopisujete danima, meni je to vrlo bezveze i kontraproduktivno.Problem nastaje kada dođe do viđanja uživo. Samopouzdanje može da preraste i u paniku, naročito ako to on line dopisavanje dugo traje.
Upravo tako.Poenta je da se smanji online. samo malo da vidiš da li ima zainteresovanosti. ako vidiš da ima, odmah smuvaš na foru da se vidite. šta ima da se dopisujete danima, meni je to vrlo bezveze i kontraproduktivno.
Zainteresovana? Zoveš na kafu.
Nije? Prestani da se dopisuješ.
Poenta je da se smanji online. samo malo da vidiš da li ima zainteresovanosti. ako vidiš da ima, odmah smuvaš na foru da se vidite. šta ima da se dopisujete danima, meni je to vrlo bezveze i kontraproduktivno.
Zainteresovana? Zoveš na kafu.
Nije? Prestani da se dopisuješ.
Sumira:I zbog potenijalnog gubitka vremena i zbog nekog nadanja - prvo da ga osmotrim, pa se onda možemo dopisivati etc
*do pitanja UŽIVO viđanjaNemam takav utisak. U retkim situacijama u kojima sam se online muvala uvek bi došlo do pitanja online viđanja. E sad, ako sam odbila, odbila sam jer mi nije bilo dovoljno stalo da se cimam uživo.