- Poruka
- 112.165
a realno je da postoje samo dobri i losi ljudi (karakteri)![]()
Naravno
Samo će se te osobine na određen način manifestovati u zavisnosti od znaka
A i to je relativno
Jer teško da samo Sunčev znak određuje karakter
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a realno je da postoje samo dobri i losi ljudi (karakteri)![]()
Gresis blondi,ne bih ja nikad bio budalasti i detinjasti strelac,veruj ,to onda ne bi bio ja,zar to nije sustina? Imam petlje za mnogo sta,ali jednostavno ne zelim,umem i ja biti budalast i detinjast,ali ponekad,to nije moje stanje uma niti nacin zivota kao kod takvih osoba,i ne nosim ruzicaste naocare.Ne volim bezrazlozno optimisticne i euforicne ,ali dobro ima osoba kojima ce se to svideti.Za mene je zlatna sredina nesto prihvatljivo,ne volim krajnosti.U uvodu si opisala vodoliju,planetu mojih emicija,ali da i strelcevi su nezavisni,ali ta sloboda nije isto kao i kod vodolije.Nikad nisam ni napisao da je strelac los znak(pogledati gornje postove),ali ta nestalnost,nepostojanost,nepouzdanost,nemanje mere kada treba biti ozbiljan a kada se treba zezati,to su osobine koje meni licno smetaju,ali dobro kazem neko se moze nosti s tim.Kad kazem slepac,to je ono kao kad je neko budalast,a los covek je nesto drugo,koristio bih druge reci.Strelac nije buntovnik dok vodolija recimo jeste,globalizacija odgovara strelcevima,a ja se borim protiv globalizacije i globalizma,ne mozes od npr. tipicnih strelceva ocekivati revoluciju,ili borbu za pravedniji svet bas zato sto su neozbiljni,nepouzdani i nestalni,njima je bitna samo dobra zabava hihihahi i sve je ok,ruzicaste naocare i sve je super,a kad neko nosi prave naocare on je za njih pijavica..razumljivo.
![]()
Ima onih koji vole![]()
Zato sto su nasmejani, sale se i u dobru i u zlu, zato sto uvek idu dalje i njihova energija prija
Ne bi pak, bili prvi na listi ukoliko bih trazila ozbiljan oslonac
Pa super![]()
To mi se i inace cinilo, i pre tvog komentara
Da su oni svesni toga. I gle cuda, da se i oko toga sale
Njihov nacin razmisljanja, znatizelju, filozofiju... Obozavam.
Mogu li da ti posaljem 1 pp? Obecavam, samo jednu, i nije pitanje, nesto zanimljivo sam konstatovala![]()
Ti si vrlo skromna, a inace i Elle je za tebe rekla da super baratas materijom![]()
Ona mi je vec pomagala, vrlo je strpljiva, na cemu sam zahvalna, kao i svima ovde
Nego, nemam pitanje, ali videces vec pp, poslala sam ti![]()
Dobila
Stvarno je zanimljiv
I baš mi je drago
A i Elle je Strelac
Eto samo dokaza kako i mi umemo da budemo dragi i simpatični![]()
Ja ni na sebe ne mogu da se oslonim![]()
Zaboravio sam na njihove dobre osobine - sirova (nekad surova) iskrenost i direktonst.To'e to![]()
Ne volim ih ni jacudni su ,i nepouzdani...
Astrologija je jedan procenat ličnosti ... !
Kakva se pouzdanost traži?
Uzdajte se u se i u svoje kljuse.
Ne čekajte da vam drugi grade temelje egzistencije.
Ma to je ti oraspolozis![]()
![]()
Ja ne znam da palim tranzistorjok...kad je cimnem, a retko prvi cimam bilo koju zenu vec pretezno one mene, onda mi je zesci smor u glawia kad je vidim sav postanem veseo ko tranzistor i onda je
- - - - - - - - - -
eo tebe kad vim samo sam na![]()