Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Gresis blondi,ne bih ja nikad bio budalasti i detinjasti strelac,veruj ,to onda ne bi bio ja,zar to nije sustina? Imam petlje za mnogo sta,ali jednostavno ne zelim,umem i ja biti budalast i detinjast,ali ponekad,to nije moje stanje uma niti nacin zivota kao kod takvih osoba,i ne nosim ruzicaste naocare :cool:.Ne volim bezrazlozno optimisticne i euforicne ,ali dobro ima osoba kojima ce se to svideti.Za mene je zlatna sredina nesto prihvatljivo,ne volim krajnosti.U uvodu si opisala vodoliju,planetu mojih emicija,ali da i strelcevi su nezavisni,ali ta sloboda nije isto kao i kod vodolije.Nikad nisam ni napisao da je strelac los znak(pogledati gornje postove),ali ta nestalnost,nepostojanost,nepouzdanost,nemanje mere kada treba biti ozbiljan a kada se treba zezati,to su osobine koje meni licno smetaju,ali dobro kazem neko se moze nosti s tim.Kad kazem slepac,to je ono kao kad je neko budalast,a los covek je nesto drugo,koristio bih druge reci.Strelac nije buntovnik dok vodolija recimo jeste,globalizacija odgovara strelcevima,a ja se borim protiv globalizacije i globalizma,ne mozes od npr. tipicnih strelceva ocekivati revoluciju,ili borbu za pravedniji svet bas zato sto su neozbiljni,nepouzdani i nestalni,njima je bitna samo dobra zabava hihihahi i sve je ok,ruzicaste naocare i sve je super,a kad neko nosi prave naocare on je za njih pijavica..razumljivo.:namcor:

Jao koliko izvucenih zakljucaka ni iz cega.

Sada bih ti mogla citavu teoriju razviti o tome kako i sta odredjuje temperament jednog coveka oko cega se kasnije plete citavo klupko necije licnosti.
To sto pises je cista generalizacija na osnovu Suncevih znaka koja ni u jednoj ozbiljnoj astrologiji ne pije vodu.
Te price o ruzicastim naocarima, neozbiljnosti i neodgovornosti, neutemeljenom optimiznu su nivo novinske astrologije i trebalo bi odavno da su prevazidjene. :)

Pa super :D :D To mi se i inace cinilo, i pre tvog komentara :) Da su oni svesni toga. I gle cuda, da se i oko toga sale :D
Njihov nacin razmisljanja, znatizelju, filozofiju... Obozavam.
Mogu li da ti posaljem 1 pp? Obecavam, samo jednu, i nije pitanje, nesto zanimljivo sam konstatovala :D

Pa super :D :D To mi se i inace cinilo, i pre tvog komentara :) Da su oni svesni toga. I gle cuda, da se i oko toga sale :D
Njihov nacin razmisljanja, znatizelju, filozofiju... Obozavam.
Mogu li da ti posaljem 1 pp? Obecavam, samo jednu, i nije pitanje, nesto zanimljivo sam konstatovala :D

Naravno
Samo odma da ti kažem-ne mislim da znam astrologiju bolje od tebe
Al znam neke druge stvari
Pa ako tu mogu nešto da ti novo da ti kažem -rado ću to učiniti
Za astro pitaj Elle- izuzetno je dobar astrolog

Kakva se pouzdanost traži?

Uzdajte se u se i u svoje kljuse.
Ne čekajte da vam drugi grade temelje egzistencije.

Ovo je apsolutno tacno, bravo!
Ali valjda zbog onih nepredvidjenih okolnosti, iako redjih, zbog toga sto se nikada ne zna kada ce da zatreba podrska, jer ce snaga mozda da nam splasne...Ocekuje se pouzdanost.
Jasno je da pouzdanoscu treba i da se odgovori.

Kada su bas velike, vazne, a teske stvari u pitanju...Verujem da bi Strelac bio tu. On je dobrocudan. Ali...Koliko dugo bi bio...:D

Ma samo neka se oni nama osmehuju! :)

Uf, Strelac može da bude žešće loš i zao znak. I još pri tome da diže svoje gluposti u nebesa, kao da su mnogo posebne, šta li.

Ja mislim i dalje da su Strelac i Blizanac patološki depresivni. Devica i Ribe to ne kriju na sebi, oni zrače time, ali Strelac i Blizanci - ne daj Bože da njima postane dosadno nešto ili da budu zatvoreni u kući predugo.

To ume da bude i vika, i dreka, i fizičko nasilje, ma svašta nešto. :)

Svi vole tigra da vide, ali ga niko ne želi u kući. :mrgreen:

Back