Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Rasprsio si mi iluzije! :rida:

:mrgreen:

Ako je tacno ovo za dosadu, a cini se da jeste, sto ne bi bio tacan i ostatak...
Koliko relativnosti na ovozemaljskom svetu :D

Tako je, ne postoji gora stvar od Blizanca ili Strelca kojima je dosadno jer su oba znaka primorani, fizički, da budu aktivni i u pokretu. Tu je najviši stepen potrebe za dinamikom. Zbog toga Strelac mora da se smeje uvek, čak i kada za to nema nikakvog razloga. Na taj način beži od realnosti i tuge. To ti je kao prekidač kod Strelca.
Kod Lava je slično, sa tim što se Lav smeje da šarmira i skuplja poglede oko sebe. Lav zrači vitalnošću.

Tipični Strelčevi su ti recimo Brad Pitt i Boris Bizetić.

Interesantno je da Boris nema ni jednu sliku gde mu se pri osmehu vide zubi. Barem medju ovim koje mi je Google prikazao. Meni je taj sirok osmeh bas tipican za Strelca, eto, bas kao Bredov :)
Tacno razumem sta govori NW3, nista nije kontradiktorno receno, samo treba prodreti u malo dublji smisao.
A, deluje da ima smisla...

Ko je onda prirodno pozitivan?

Poslednja izmena:
Mozda astrologija jeste kontradiktorna, sa tvog stanovista i sigurno, i u to niko ne moze da dira, svako formira stavove po zelji/iskustvu/uverenju.
Ali u izlaganju o kom govorimo nema niceg kontradiktornog, zapravo je vrlo jasno.
Da li je tacno, to je vec druga tema :) Meni itekako ima smisla...

svako veruje u ono sto zeli
ti delis ljude po astroloskim tipovima, ja se tome smejem jer znam koliko ljudi proizvoljno reaguju na isti senzaciju pa bili u istom znaku i podznaku...da je nauka o coveku po tipu ovan drcan lav samoljubiu bik trezven a skorpija fatalna, onda nije ni cudo kad neko posle iskustva sa ribom ili vagom kaze da su droce :lol;

Proizvoljno i razlicito. A sta odredjuje koji nacin ce da prevagne? Priroda coveka, a cime je ona sve odredjena? Biopsiholoskim osobinama, urodjenim i stecenim sklonostima. Gde je uticaj Kosmosa u svemu tome? Izazove buru u moru. Zasto ne bi i u coveku?

- - - - - - - - - -

Mi tu govorimo o tipicnom predstavniku Strelca, ima primera gde je znak jaci i gde je slabiji, zavisno od polozaja ostalih planeta. Nije belo-crno. Kompleksno, kao sto svi i jesmo kompleksni.

uzdajem se samo u osecaj pa neka ima i dva rodjendana...do sada se samo dvaput prevario a to je manje nego da sam gledao u zvezdane karte i abakusom birao druga ili partnerku.

- - - - - - - - - -

digresija :lol: a da mi najvise leze ribe i shkorpije to sam davno izracunao srcem i qurzem.

Tako je, ne postoji gora stvar od Blizanca ili Strelca kojima je dosadno jer su oba znaka primorani, fizički, da budu aktivni i u pokretu. Tu je najviši stepen potrebe za dinamikom. Zbog toga Strelac mora da se smeje uvek, čak i kada za to nema nikakvog razloga. Na taj način beži od realnosti i tuge. To ti je kao prekidač kod Strelca.
Kod Lava je slično, sa tim što se Lav smeje da šarmira i skuplja poglede oko sebe. Lav zrači vitalnošću.

Tipični Strelčevi su ti recimo Brad Pitt i Boris Bizetić.

susret ova dva znaka je fatalan po lavića . Kada kažem fatalan , to znači da mu strelac dođe glave .......kombinacija za izbegavanje , mada imaju život , DOK TRAJE , porilično interesantan .

Strelac je inače najslobodniji od svih znakova , tu svoju slobodu misli i pokreta mnogi poistovećuju sa negativnim osobinama , jednostavno se plaše te njihove slobode pa se često može čuti kako su to samo velike budale :mrgreen:

Slabo poznajem taj znak...eto u zadnje verme sam upoznala dva strelca i često ih srećem...opšti utisak je ...dva lažova do neba i nazad...psihički se pripremam, da svaki sledeći susret filovan njihovim lažima, nekako prevaziđem, jer mi je jako teško da ih gledam pogledom gluperde (jer sam otvoreno ranije pokazivala nelogičnost u njihovim pričama..par je u pitanju)...veseli su, uvek raspoloženi, aktivni su...hedonisti...hvalisavi međusobno...škrti, a pritom se diče dobrim zaradama i poznanstvima...pod uticajem su medija, estrade-devedesetih i sve što ide uz to...muški je ratoboran i agresivan..ženski onako malo pasivnija..razlika u godinama 30...verujem, da ovo moje šturo mišljenje nema veze sa tim znakom..ali sam napisla post jer su igrom slučaja eto dva strelca u paketu...

Strelčevi su toliko dobri da je ovo jedini znak koji mora da ima temu u kojoj ga moraju pljuvati z:mrgreen:

Ko nije Strelac, ne zna šta propušta z:mrgreen:

41.png

Jedino ne vole depresivne ljude, odmah vade krst...

6662090.jpg

Poslednja izmena:
Slabo poznajem taj znak...eto u zadnje verme sam upoznala dva strelca i često ih srećem...opšti utisak je ...dva lažova do neba i nazad....................................

Jasno je da slabo poznajete taj znak, kao sto kazete, pa ipak dozvoljavate sebi da o njima govorite kao o "najvecim lazovoma, do neba i nazad ... ". Ako STRELAC nesto NE PODNOSI - to je LAZ.
Takodje im smeta: uskogrudost svake vrste, zloba, ljubomora, sitnicavost, dvolicnost, pesimizam, ... .
Iznad svega vole: slobodu, istinu, dobronamernost, sirinu u svakom smislu, sve sto je lepo i pozitivno, putovanja... . Uvazavaju i postuju drugog i razlicitog, ako je to vredno postovanja. Altruisti su, raduju se tudjim uspesima i saosecaju sa svima u nevolji - sve to iskreno, bez ikakvih kalkulacija i potencijalnog profiterstva... . Vole i postuju umetnost, nauku, etiku, estetiku, red, rad i disciplinu, porodicu i prave prijatelje. I jos mnogo toga ... .

Ne vole ih samo oni koji im nisu slicni.

Poslednja izmena:

Back