Zasto je, zbog kog razloga, Lucifer pogresio

Tema je takva da tu nema mesta za ateiste i njhova "pitanjca"
Zasto? Zato sto sam naslov teme potvrdjuje postojanje Stvoritelja i onaj ko ne veruje u postojanje nasega Oca, iz fundamenta rusi sve svoje tvrdnje dolaskom na ovu temu i komentarisanjem.
Tema jeste zanimljiva i nisam ja protiv vaseg dolaska, ali je licimerno i kao drugo spamujete temu bezrazlozno.

Luciferova greska je nacinjena i tu nema povratka, a za nas jedino dobro je u tome sto mozemo da zakljucimo na osnovu njegovog iskustva:

- da inteligencija, moc i superiornost ne moraju da cine bice dobrim
-mnogo je teze superiornijem bicu priznati da gresi
-najveci uspeh je biti superioran a ostati ponizan
-a to su dve osobine koje mnogi dozivljavaju kao suprotnost
-sam Bog nam je pokazao da se moze biti najsuperiorniji a u isto vreme i najponizniji
-Lucifer je pokazao posledice gordosti superinteligentnog bica - cisto zlo
-Isus je pokazao posledice krajnje i totalne poniznosti i dao nam do znanja da je sve crno ili Belo,
-Sivu boju dobijas kad belu boju zaprljas, i sto vise prljas belu boju, a ne cistis je (citaj - ne priznajes da gresis) na kraju se ipak crno pojavi

Zasto? Zato sto sam naslov teme potvrdjuje postojanje Stvoritelja i onaj ko ne veruje u postojanje nasega Oca, iz fundamenta rusi sve svoje tvrdnje dolaskom na ovu temu i komentarisanjem.
Tema jeste zanimljiva i nisam ja protiv vaseg dolaska, ali je licimerno i kao drugo spamujete temu bezrazlozno.

Luciferova greska je nacinjena i tu nema povratka, a za nas jedino dobro je u tome sto mozemo da zakljucimo na osnovu njegovog iskustva:

-sam Bog nam je pokazao da se moze biti najsuperiorniji a u isto vreme i najponizniji
-Isus je pokazao posledice krajnje i totalne poniznosti i dao nam do znanja da je sve crno ili Belo,
-Sivu boju dobijas kad belu boju zaprljas, i sto vise prljas belu boju, a ne cistis je (citaj - ne priznajes da gresis) na kraju se ipak crno pojavi

:hvala:

:)

:cool:

O, jesi ti protiv dolazaka ateista.
Biblija je književno delo i kao takvo dostupno je analizi. Pogotovo na javnom forumu.
Ili misliš da je analiza druge neke bajke, recimo "Snežane i sedam patuljaka" dozvoljena samo onima koji veruju u Snežanu i sedam patuljaka"?
Između te dve bajke nema nikakve razlike. Čak je i Snežana umrla, pa oživela. :mrgreen:

O, jesi ti protiv dolazaka ateista.
Biblija je književno delo i kao takvo dostupno je analizi. Pogotovo na javnom forumu.
Ili misliš da je analiza druge neke bajke, recimo "Snežane i sedam patuljaka" dozvoljena samo onima koji veruju u Snežanu i sedam patuljaka"?
Između te dve bajke nema nikakve razlike. Čak je i Snežana umrla, pa oživela. :mrgreen:
Da al niko ne komentarise Snezanu tako da poredjenje ti nema tezinu - tema je jasna, za tvrdnju besmislenosti kreacionizma je namenjena druga tema ovde se bavite spamom
Al kad si vec uzeo Snezanu to ti je isto ko kad bi tema bila zasto lovac nije ubio Snezanu, a ti uleces sa svojom tvrdnjom "ljudi Snezana je nestvarna!!!" ...
I ko god sta kaze evo tebe da sabotiras temu spamovanjem...

Tema je takva da nema mesta ateiste?:eek:
Spremaš lomaču?

Hvala sto mi reklamiras post :-)

Nema veze sa temom ... spam

Ima veze sa temom-Luciferom.
Zašto os svih ljudi da baš kod Adama i Eve dodje?:D

Koješta. Odgovorio sam samo na tvoju primedbu o ateistima. Pored te poruke, imam samo još jednu koja se odnosi na rečenog Lucifera.

Naravno, prvo bi trebalo pitati da li je Lucifer uopšte pogrešio, ili mu je ljubomorni Jehova namestio zvrčku. :mrgreen:
Ili možda nije pogrešio?Hteo je da ljudi imaju razum,što im ovaj ljubomorni nije hteo dati :D

Zasto je najpametniji, najlepsi, Bogu najmiliji andjeo, koji je stalno bio u Bozjoj ljubavi i dobroti postao simbol potpune suprotnosti pa cak u suprotnosti mozda i prevazisao savrsenstvo kakvo je bio i kojem se i Bog divio?

Da bi figurativno bila prenesena poruka ovozemaljskim roditeljima da svoju decu ne maze preterano,vec da povremeno koriste i rajsku batinu,jer u suprotnom,dobice svog Lucifera!

Evo i precizne statistike,ko ne veruje.Koliko je ubio Bog koliko Lucifer.
god-v-satan-1.png

Bog je u ubijanju nadmašio Lucifera,u čemu je onda Lucifer pogrešio?
Izgleda da on nije pogrešio.Možda je pokušavao da zaštiti ljude od Boga?

Back