Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Znači slažeš se da Adam i Eva nisu bili prvi ljudi.![]()
Sad će pitanje: Ko kaže da nisu bili prvi ljudi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je takva da tu nema mesta za ateiste i njhova "pitanjca"
Zasto? Zato sto sam naslov teme potvrdjuje postojanje Stvoritelja i onaj ko ne veruje u postojanje nasega Oca, iz fundamenta rusi sve svoje tvrdnje dolaskom na ovu temu i komentarisanjem.
Tema jeste zanimljiva i nisam ja protiv vaseg dolaska, ali je licimerno i kao drugo spamujete temu bezrazlozno.
Luciferova greska je nacinjena i tu nema povratka, a za nas jedino dobro je u tome sto mozemo da zakljucimo na osnovu njegovog iskustva:
- da inteligencija, moc i superiornost ne moraju da cine bice dobrim
-mnogo je teze superiornijem bicu priznati da gresi
-najveci uspeh je biti superioran a ostati ponizan
-a to su dve osobine koje mnogi dozivljavaju kao suprotnost
-sam Bog nam je pokazao da se moze biti najsuperiorniji a u isto vreme i najponizniji
-Lucifer je pokazao posledice gordosti superinteligentnog bica - cisto zlo
-Isus je pokazao posledice krajnje i totalne poniznosti i dao nam do znanja da je sve crno ili Belo,
-Sivu boju dobijas kad belu boju zaprljas, i sto vise prljas belu boju, a ne cistis je (citaj - ne priznajes da gresis) na kraju se ipak crno pojavi
O, jesi ti protiv dolazaka ateista.Tema je takva da tu nema mesta za ateiste i njhova "pitanjca"
Zasto? Zato sto sam naslov teme potvrdjuje postojanje Stvoritelja i onaj ko ne veruje u postojanje nasega Oca, iz fundamenta rusi sve svoje tvrdnje dolaskom na ovu temu i komentarisanjem.
Tema jeste zanimljiva i nisam ja protiv vaseg dolaska, ali je licimerno i kao drugo spamujete temu bezrazlozno.
Da al niko ne komentarise Snezanu tako da poredjenje ti nema tezinu - tema je jasna, za tvrdnju besmislenosti kreacionizma je namenjena druga tema ovde se bavite spamomO, jesi ti protiv dolazaka ateista.
Biblija je književno delo i kao takvo dostupno je analizi. Pogotovo na javnom forumu.
Ili misliš da je analiza druge neke bajke, recimo "Snežane i sedam patuljaka" dozvoljena samo onima koji veruju u Snežanu i sedam patuljaka"?
Između te dve bajke nema nikakve razlike. Čak je i Snežana umrla, pa oživela.![]()
Pa o tome se i raspravljam sa tobom ti si taj koji se ne drzi teme... spameruPa, kad je tako, onda pričaj o temi, ne o ateistima.![]()
Tema je takva da tu nema mesta za ateiste i njhova "pitanjca"
Luciferova greska je nacinjena i tu nema povratka, a za nas jedino dobro je u tome sto mozemo da zakljucimo na osnovu njegovog iskustva:
- da inteligencija, moc i superiornost ne moraju da cine bice dobrim
-mnogo je teze superiornijem bicu priznati da gresi
-najveci uspeh je biti superioran a ostati ponizan
-a to su dve osobine koje mnogi dozivljavaju kao suprotnost
-sam Bog nam je pokazao da se moze biti najsuperiorniji a u isto vreme i najponizniji
-Lucifer je pokazao posledice gordosti superinteligentnog bica - cisto zlo
-Isus je pokazao posledice krajnje i totalne poniznosti i dao nam do znanja da je sve crno ili Belo,
-Sivu boju dobijas kad belu boju zaprljas, i sto vise prljas belu boju, a ne cistis je (citaj - ne priznajes da gresis) na kraju se ipak crno pojavi
Ne slazem se,samo ne znam kako si dosao do zakljucka da su Kain i njegova zena (i njegovi roditelji) bili jedini ljudi na zemlji.
Koješta. Odgovorio sam samo na tvoju primedbu o ateistima. Pored te poruke, imam samo još jednu koja se odnosi na rečenog Lucifera.Pa o tome se i raspravljam sa tobom ti si taj koji se ne drzi teme... spameru
Hvala sto mi reklamiras post :-)Tema je takva da nema mesta ateiste?
Spremaš lomaču?
Nema veze sa temom ... spamNe slažeš se da Adam i Eva nisu bili prvi ljudi,ali ipak kažeš da nisu bili jedini ljudi?Ja tebe ne razumem uopšte![]()
Hvala sto mi reklamiras post :-)
Nema veze sa temom ... spam
Ili možda nije pogrešio?Hteo je da ljudi imaju razum,što im ovaj ljubomorni nije hteo datiKoješta. Odgovorio sam samo na tvoju primedbu o ateistima. Pored te poruke, imam samo još jednu koja se odnosi na rečenog Lucifera.
Naravno, prvo bi trebalo pitati da li je Lucifer uopšte pogrešio, ili mu je ljubomorni Jehova namestio zvrčku.![]()
Pad njegov ima veze sa posetom Adamu i Evi ... nikakve poseta se desava posle ... spamIma veze sa temom-Luciferom.
Zašto os svih ljudi da baš kod Adama i Eve dodje?
Ili možda nije pogrešio?Hteo je da ljudi imaju razum,što im ovaj ljubomorni nije hteo dati![]()
Adam i Eva su prvi ljudi... nije bilo drugih tadaIma veze sa temom-Luciferom.
Zašto os svih ljudi da baš kod Adama i Eve dodje?
Ili možda nije pogrešio?Hteo je da ljudi imaju razum,što im ovaj ljubomorni nije hteo dati![]()
Adam i Eva su prvi ljudi... nije bilo drugih tada
zar posle to9liko proucavanja Biblije ti ni to ne znas![]()
Ko su ljudi za koje se Kain plašio da će ga ubiti ako naidje na njih?
Adam i Eva su imali i sina Sita,kao i cerke. Nisu Kain i Avelj bili njihova jedina djeca.
Oni su hteli da ubiju Kaina?
Ne znam da li su htjeli,ali su mogli.Oni ili njihovi potomci.
Zasto je najpametniji, najlepsi, Bogu najmiliji andjeo, koji je stalno bio u Bozjoj ljubavi i dobroti postao simbol potpune suprotnosti pa cak u suprotnosti mozda i prevazisao savrsenstvo kakvo je bio i kojem se i Bog divio?
Po tvojoj teoriji,to su mu mogla biti rodjena braća i sestre,ali samo mladja od njega.
Da je tako,rodivši se posle Kaina bili bi u istoj zemlji sa njim i poznavali bi ga i znali da im je to brat![]()
i Kain je znao da mu je Avelj brat pa ga je koknuo.![]()