Zasto je uopste koriscen zvucni top?

Звучни топ звучи онако како пустиш звук на њему. Сваки звук може да репродукује, пиштање, цвркут птица, авион у ниском лету, Ролингстонсе, поруку упозорења...
Тврдити како звучни топ може да репродукује само један звук је сасвим бесмислено, а и противно здравом разуму.

To da ali covek objasnjava kako zvuk slabi na daljinu i ostalo a zanimljivo kako nema nijedan animal sa pocetka kolone odakle je krenulo sirenje. Neko tu nekog laze, bice da svi lazu :lol:

Mozda ovi govore istinu ili ni medjunarodni faktor radi protiv studenata

Звучни топ звучи онако како пустиш звук на њему. Сваки звук може да репродукује, пиштање, цвркут птица, авион у ниском лету, Ролингстонсе, поруку упозорења...
Тврдити како звучни топ може да репродукује само један звук је сасвим бесмислено, а и противно здравом разуму.
A jbt...

...

Totalno je nebitna rasprava kako cemo prevesti kako se zove to sto su upotrebili...
LARD je upotrebljen
I to je bitno...
Šizoje je bio spreman da zrtvuje par stotina ili hiljadu ljudi...u posledicnom stampedu + sinhronizovani pokret batinaša crnokačketaša i onda to svali na studente i ugasi bunt...
I to je STRAŠNO I ZLO, SATANSKI ...
Svako ko nadalje brani ti stranu samo da zna na kojoj je strani...

Sami Bog koji je ucinio da narod ipak pribrano odreaguje na LARD... (a to je ucinio jer su u tom trenutku bili u masovnoj molitvi tj tisini...) kao i veterani 63. padobranske i studentski redari...su spasili Srbiju i narod od ocigledno unapred planiranog strasnog i pogibeljnog false flaga...

...
Pa da ..svi smo lepo ideli videli...ja sam bio tamo,još me boli glava .

To da ali covek objasnjava kako zvuk slabi na daljinu i ostalo a zanimljivo kako nema nijedan animal sa pocetka kolone odakle je krenulo sirenje. Neko tu nekog laze, bice da svi lazu :lol:

Mozda ovi govore istinu ili ni medjunarodni faktor radi protiv studenata

топови су испаљивани са почетака колона одакле је кретало комешање
и то из ранчева, врло је лако утврдити ко је то урадио...
овај мариникин ЛСРАД је тројански коњ, јер из њега И НИЈЕ пуцано
већ из малих топчића за пољске глодаре, довољно да изазову стампедо...

то су могле урадити стране службе бет проблема
студенти се љубе са хрватима само тако!

Back