Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Slep.Ti si onaj jedan debeli sto se nije pomerio?
Gluv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slep.Ti si onaj jedan debeli sto se nije pomerio?
Gluv?
. . . ., Dementni Srbi zaboravili i nastresnicu, i, jos koje cega.!?Dementni Srbi vec zaboravili zvucni top...
Ne, sad hapse nasumicnoJel srbijanski degenerici iz vlasti jos prete hapsenjem za spominjanje zvucnog topa?
nismo, ali sta mislis zasto je koriscen? ja mislim zato sto su bili spremni i na zesci obracun, i sada vidimo da biju decu divljacki, vucic kaze da ce neko da umre, samo kao sa bokserom ubice ce biti teroristi ili studenti ili blokaderiSrbi vec ste zaboravili?
Pa mogli bi da napravite peticiju da se ponovo upotrebi taj top umesto batina. Sad kad ga nema, od blata biste ga pravili.nismo, ali sta mislis zasto je koriscen? ja mislim zato sto su bili spremni i na zesci obracun, i sada vidimo da biju decu divljacki,
pa niste vi 1 uvezli, kako sad nema, fali vam neki, ili ste neke opet zapakovali? da niste prosledili lojalistima neki, pa ce sutra da bude nismo mi krivi, drugi su ga koristili, paramilitarne organizacije pucistiPa mogli bi da napravite peticiju da se ponovo upotrebi taj top umesto batina. Sad kad ga nema, od blata biste ga pravili.![]()
Znači time je možda srušena i nadstrešnica?manji top može da bude prenosiv i zamaskiran u ranac...
nadstrešnicu je srušio neko ko je isekao ankere na krovu kako je dokazao Sarovic uz pomoc snimka dronom još dan dva posle tragedije...istraga je samo trebala da utvrdi da li je to uradio idiot od majstora misleći da to ničemu ne služi ili je bio teroristički čin...za to normalno treba dan dva a oni nas zavlače skoro godinu dana.... poenta protesta je da se ogoli korupcija koja ide zajedno sa nestručnim režimskim firmama koje fingiraju da nešto rade a ustvari samo služe kao pokriće za pljačku...Znači time je možda srušena i nadstrešnica?
Dementni Srbi vec zaboravili zvucni top...
Jel srbijanski degenerici iz vlasti jos prete hapsenjem za spominjanje zvucnog topa?
Izvestiteljka UN o zvučnom topu: Odgovor “nismo mi” nije dovoljan
Da li se glanca zvucni top za sutra ili ne?>
Posle pirotehnike, jasno je da je koriscen zvucni top 15.3.
Zalosno je da pocinilac nece bici osudjen.
Srbi vec ste zaboravili?
PuNpaaaaj!Kada ce istraga Srbi?
Kažem čoveku da puNpa još, slabo mu je ovo.@Casual Observer sta bi ovo iznad?