zemunski kej
Elita
- Poruka
- 21.687
Mislim da je neko cacnuo pogresno dugme s obzirom na dejstvo od par sekundi. Moguce greskom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad i par sekundi? Non stop menjaš strane, ovo ti je valjda hiljaditi put.Mislim da je neko cacnuo pogresno dugme s obzirom na dejstvo od par sekundi. Moguce greskom.
ili su pogrtesno stisli kao u un, ili nisu pitali vucica, on da je znao to se ne bi desiloMislim da je neko cacnuo pogresno dugme s obzirom na dejstvo od par sekundi. Moguce greskom.
A jbbg. Nešto se desilo. Na desetine snimaka pokazuje da jeste. Neki ljudi su povređeni, u stampedu. Ima tu i iščašenih ramena, pa čak i jedna slomljena noga. A šta se desilo, niko ne zna. Sad su svi zapeli za zvučni top, a možda nije to. Postoji i vortex top, A postoji i Miljan Vidović Hofman. I on može da napravi ovakvu paniku
Ponekad pomislim ovo pise Dj Vucicevic ili Djuka Bizon? Sto ih toliko branis? Jesi li poslom vezan pa moras? Trepni ako moras ,da im dostavljas postove.Sad i par sekundi? Non stop menjaš strane, ovo ti je valjda hiljaditi put.
Imputiraš a posle sam pišeš hvalospeve AV. Potraži šta si sve ovde pisao, menjaš strane kako vetar duva.Ponekad pomislim ovo pise Dj Vucicevic ili Djuka Bizon? Sto ih toliko branis? Jesi li poslom vezan pa moras? Trepni ako moras ,da im dostavljas postove.
Ко ти каже да је то твоја слика?I sam se nekada budim držeći ličnu kartu ispred ogledala koja služi da utvrdi da sam ja ja![]()
E ebg. sadКо ти каже да је то твоја слика?![]()
Pitanje je jeli ovo zvucni top, ili obican razglas .
Bahati ste.Cui bono? Kome bi to odgovaralo? Stvarno veruješ da su oni koji su na vlasti hteli revoluciju?![]()
ТО ЈЕ САМО ГЕБЕЛСОВСКА ПРОПАГАНДА УСТАШКОГ ГЕНЕРАЛА ПОНОША И АНТИСРПСКИХ МЕДИЈА, НАРОЧИТО Н1 ...Sad se trenutno vodi polemika da li je to uopste bio zvucni top i ako jeste ko ga je aktivirao.
Neko iz vlasti (vojska, policija, bia) ili neki provokatori u fazonu onih iz Novog Sada sto su pohapseni dan pre demonstracija.
Sta mislite, ko ga je aktivirao jer je cinjenica da se nesto culo i zasto je to uradio?
Zasto bi vlast to uopste palila kad nije bilo nereda a ako su provokatori kako ih nije sprecila?
I najvaznije pitanje.. postoji milion snimaka od 15. marta ali nema nijednog na kome se vidi taj zvucni top niti ko ga aktivira?
Kako ?
I odakle je ispaljen?
Pretpostavljam morao je da bude ispaljen negde sa dna kolone odakle je krenuo talas i bezanje ljudi.
Може, наравно, али тога није било и нико то није употребљавао ...145 decibela moze ostetiti sluh i uticati na organizam
Vidis da daje zvuk od 145 decibela, time pada u vodu daciceva * prezentacija* gde ga testiraju * pojacan do kraja*ТО ЈЕ САМО ГЕБЕЛСОВСКА ПРОПАГАНДА УСТАШКОГ ГЕНЕРАЛА ПОНОША И АНТИСРПСКИХ МЕДИЈА, НАРОЧИТО Н1 ...
Јеси ли то све видео и чуо? Где је био тај фамозни топ, дај доказ, и како је употребљаван?Vidis da daje zvuk od 145 decibela, time pada u vodu daciceva * prezentacija* gde ga testiraju * pojacan do kraja*
https://n1info.rs/magazin/zdravlje/uticaj-buke-na-zdravlje-je-mnogo-veci-nego-sto-se-misli/
Ovde su pustili zvuk vozila u pokretu, cenim oko 120 db
A ti se smej na informacije kao da vidis brasno
https://www.instagram.com/ekostraza/reel/DHQfpnOi0er/Јеси ли то све видео и чуо? Где је био тај фамозни топ, дај доказ, и како је употребљаван?
Управо тако, протест је протицао мирно, како је власт могла само пожељети, није им било у интересу да ескалира, јер са оволиким бројем људи могло се свашта десити, студентима је такође одговарало да све прође мирно јер је адреса организације на њима, дакле једино ако неко има интерес да ситуација ескалира и доведе до сукоба.
Ocigledno neki fanatici idu logikom ako budu cvrsto verovali u njega on ce se pojaviti.. ovo postaje sve zabavnije slusati ih...taman kada pomoslis da ne mogu nesto ludje , oni iznenade..Taj zvučni top je izgleda kao Bog.. svuda je oko nas ali ga niko još nije video.
i sada neko pogleda ovo i nastavi dalje da rvrdi o zvucnom topu, taj bre nije normalan.
Naravno da je eskalacija bila u interesu vlasti. Sve je bilo pravljeno tako da budu incidenti da bi se ljudi prikazali kao rulja, što je taktika već duže vreme
Jel ti razumes ono sto vidis?i sada neko pogleda ovo i nastavi dalje da rvrdi o zvucnom topu, taj bre nije normalan.
Pre svega ti uredjaji na vozilima su tanki po plazma televizori i ko zna sta su i cemu sluze.
Ja sam bio sa prijateljima u masi i nista nas nije pogodilo osim sto se u jednom trenutku ljudi uspanicili misleci da se neko zaleteo u masu kolima.. ljudi ne zele da imaju posla sa takvim idiotima. Pokusali su da laziraju nesto misleci da smo glupi narod samo, a dosli da damo podrsku, znate kad ce ponovo narod izaci na ulicu , nikada. Ostali su opozicioni i NVO ulicari i to je to. I to ce prestati kada prestanu da im daju dnevnice.
Nicega nije bilo. Bili smo u sredini desavanja. Jedino sto smo primetili da je pre predstave naglo nestali bajkeri i oni veterani sto su dosli da kao podrze proteste i naprasno su nestali redari koji su bili medju nama.Jel ti razumes ono sto vidis?
Jak zvuk usmerenog dejstva koji stvara nelagodu, ZAVISI od toga koliko je pojacan
Ako pustis 100db zvuk auta koji ubrzava nece ti previse smetati fizicki ali ce te zvuk auta koji ide ka tebi uznemiriti i uplasiti
Ako pustis isti zvuk na 120db onda ces imati i neke fizicke posledice
Ako pustis isti zvuk na 150db onda ces imati ozbiljne posledice
U svim slucajevima se taj uredjaj naziva zvucni top i to JESTE UPOTREBA ZVUCNOG TOPA
Sta treba? - reci * jeste vi koristili opasno oruzje al smo zadovoljni sto ga niste pojacali*
Ti si onaj jedan debeli sto se nije pomerio?Nicega nije bilo. Bili smo u sredini desavanja. Jedino sto smo primetili da je pre predstave naglo nestali bajkeri i oni veterani sto su dosli da kao podrze proteste i naprasno su nestali redari koji su bili medju nama.
Ja ne znam sta se cudite, 1999 godine je taj aleksandar vucic upozorio svoju majku da izadje iz zgrade RTS-a jer ce biti bombardovana, drugi ljudi su ostali i izgubili zivote, 16toro njih i jednom od tih ljudi telo nikad nisu pronasli jer se dezintegrisalo usled udara rakete.145 decibela moze ostetiti sluh i uticati na organizam