Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.734
Ma jasno. Kao dan.Шта се писало? Овде свако пише шта му се ћефне, поприличан проценат будалаштине, ето на пример твоје поруке.
Ја причам о томе шта студенти захтевају, то је проверива чињеница.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jasno. Kao dan.Шта се писало? Овде свако пише шта му се ћефне, поприличан проценат будалаштине, ето на пример твоје поруке.
Ја причам о томе шта студенти захтевају, то је проверива чињеница.
pa stvarno, kako naše oči i uši mogu da budu pouzdanije od lažljivih usta naprednjakaPa nije baš bio infra... Čulo se nešto, glasno. Nešto što se približava. Kao avion u niskom letu. E sad, vi tvrdite da nije bilo ničega i da se ništa nije desilo, te da ne treba verovati svojim očima i ušima. To je novi nivo narativa
Oni su ozbiljno oboleli, nesvesni da će i ova vlast pre ili kasnije otići, a oni ostati nefunkcionalni članovi društvapa stvarno, kako naše oči i uši mogu da budu pouzdanije od lažljivih usta naprednjaka
oni bukvalno poriču stvarnost, ne samo u ovom slučaju
mi nešto vidimo, av kaže na tv-u nije tako bilo, botovi se za to uhvate kao da je aksiom
Nzm, verujem da vi tako zainteresovani za bezizbornu demokratiju tu nešto vidite, a možda je Ponoš uz to još i vidovit, a ukoliko N1 i Nova S nešto ne potvrde to se naravno nije ni desilo, ništa bez Šolakovog pečata…mi nešto vidimo, av kaže na tv-u nije tako bilo, botovi se za to uhvate kao da je aksiom
Амбасадор Џонатан Мур: На протесту у Београду није било употребе звучног топа
Глобални дистрибутер звучних топова потврдио да у Београду нису примењени ни топ ни „вортекс”
mogu da budem zainteresovana ili nezainteresovana za šta god, ali je činjenica da sam u subotu bila u kralja milana i sve i da poludim i stanem na stranu sns-a to neće promeniti činjenicu da se tamo desilo nešto strašnoNzm, verujem da vi tako zainteresovani za bezizbornu demokratiju tu nešto vidite, a možda je Ponoš uz to još i vidovit, a ukoliko N1 i Nova S nešto ne potvrde to se naravno nije ni desilo, ništa bez Šolakovog pečata…
AV će otići, a činjenica da izvesni što iz ideološke potrebe, što iz partijske discipline baš svuda vide isključivo ono što treba da vide ostaje.Oni su ozbiljno oboleli, nesvesni da će i ova vlast pre ili kasnije otići, a oni ostati nefunkcionalni članovi društva
Desilo se nešto strašno, međutim to nije bio ni zvučni top ni Vortex. Desilo se to da se neograničeno veruje svojim odabranim medijima, ništa drugo.mogu da budem zainteresovana ili nezainteresovana za šta god, ali je činjenica da sam u subotu bila u kralja milana i sve i da poludim i stanem na stranu sns-a to neće promeniti činjenicu da se tamo desilo nešto strašno
Sta se desilo?AV će otići, a činjenica da izvesni što iz ideološke potrebe, što iz partijske discipline baš svuda vide isključivo ono što treba da vide ostaje.
Stvar postaje komična, globalni distributer za LRAD i Vortex gun kaže da njihovog proizvoda na snimcima nema ni u tragovima. N1 i Nova S izgleda pomalo vuku i za nos, isto kao i Pink i Happy.
Pogledajte prilog 1700374
pa da, imam vremeplovDesilo se nešto strašno, međutim to nije bio ni zvučni top ni Vortex. Desilo se to da se neograničeno veruje svojim odabranim medijima, ništa drugo.
da nije vucic zabranio da se tako zove?Samo... predlažem da ga ne zovete zvučni "top", jer taj LRAD uređaj
onda lepo uzmes recnik i vidis sound da znaci zvucni, a cannon - TOPLong-range acoustic device
A long-range acoustic device (LRAD), acoustic hailing device (AHD) or sound cannon
Evo kazu na informeru da je taj uredjaj zapravo megafon hahahaha
Овде пише овако:Nzm, verujem da vi tako zainteresovani za bezizbornu demokratiju tu nešto vidite, a možda je Ponoš uz to još i vidovit, a ukoliko N1 i Nova S nešto ne potvrde to se naravno nije ni desilo, ništa bez Šolakovog pečata…
U međuvremenu…
Pogledajte prilog 1700373
Nzm, verujem da vi tako zainteresovani za bezizbornu demokratiju tu nešto vidite, a možda je Ponoš uz to još i vidovit, a ukoliko N1 i Nova S nešto ne potvrde to se naravno nije ni desilo, ništa bez Šolakovog pečata…
U međuvremenu…
Замјеник америчког амбасадора у БиХ Џонатан Мур znaci nije dao dozvolu da se zvucni top upotrebi, u sns rezim njega bespogovorno slusa? NIJE TEBI DOBRO.mp3, definitivno, jer kako on moze da zna, rezim u Beogradu njemu polaze sve racune?Амбасадор Џонатан Мур: На протесту у Београду није било употребе звучног топа
Neko nerazume engleski moždaNzm, verujem da vi tako zainteresovani za bezizbornu demokratiju tu nešto vidite, a možda je Ponoš uz to još i vidovit, a ukoliko N1 i Nova S nešto ne potvrde to se naravno nije ni desilo, ništa bez Šolakovog pečata…
U međuvremenu…
da bi razdvojio masu koja bi postala plen maloumnika sa kapuljacama i cekicimaSad se trenutno vodi polemika da li je to uopste bio zvucni top i ako jeste ko ga je aktivirao.
Neko iz vlasti (vojska, policija, bia) ili neki provokatori u fazonu onih iz Novog Sada sto su pohapseni dan pre demonstracija.
Sta mislite, ko ga je aktivirao jer je cinjenica da se nesto culo i zasto je to uradio?
Zasto bi vlast to uopste palila kad nije bilo nereda a ako su provokatori kako ih nije sprecila?
I najvaznije pitanje.. postoji milion snimaka od 15. marta ali nema nijednog na kome se vidi taj zvucni top niti ko ga aktivira?
Kako ?
I odakle je ispaljen?
Pretpostavljam morao je da bude ispaljen negde sa dna kolone odakle je krenuo talas i bezanje ljudi.
Earshot kao firma majka NVO CRTE vs proizvođač?Овде пише овако:
In 4 recordings from the site of the “sound impact” on March 15, Earshot earshot.ngo/experts determined the noise was produced by a Vortex Ring Gun
Сад ја, несигуран у свој енглески, а верујући у твоје знање јер ти, као, живиш у тим америкама, и не би ваљда лагао кад је то лако проверљиво, па ниси ваљда Вучић, замолим Гугл да ми преведе, и он каже овако:
У 4 снимка са места „звучног удара“ 15. марта, Еарсхот еарсхот.нго/екпертс утврдили су да је буку произвео Вортек Ринг Гун
![]()
II deo:Овде пише овако:
In 4 recordings from the site of the “sound impact” on March 15, Earshot earshot.ngo/experts determined the noise was produced by a Vortex Ring Gun
Сад ја, несигуран у свој енглески, а верујући у твоје знање јер ти, као, живиш у тим америкама, и не би ваљда лагао кад је то лако проверљиво, па ниси ваљда Вучић, замолим Гугл да ми преведе, и он каже овако:
У 4 снимка са места „звучног удара“ 15. марта, Еарсхот еарсхот.нго/екпертс утврдили су да је буку произвео Вортек Ринг Гун
![]()
Sad se trenutno vodi polemika da li je to uopste bio zvucni top i ako jeste ko ga je aktivirao.
Neko iz vlasti (vojska, policija, bia) ili neki provokatori u fazonu onih iz Novog Sada sto su pohapseni dan pre demonstracija.
Sta mislite, ko ga je aktivirao jer je cinjenica da se nesto culo i zasto je to uradio?
Zasto bi vlast to uopste palila kad nije bilo nereda a ako su provokatori kako ih nije sprecila?
I najvaznije pitanje.. postoji milion snimaka od 15. marta ali nema nijednog na kome se vidi taj zvucni top niti ko ga aktivira?
Kako ?
I odakle je ispaljen?
Pretpostavljam morao je da bude ispaljen negde sa dna kolone odakle je krenuo talas i bezanje ljudi.
That somebody is definitely you my friend.Neko nerazume engleski možda
i ja sam bio ... meni zuji u usima jos uvek od detonacijemogu da budem zainteresovana ili nezainteresovana za šta god, ali je činjenica da sam u subotu bila u kralja milana i sve i da poludim i stanem na stranu sns-a to neće promeniti činjenicu da se tamo desilo nešto strašno
dapa stvarno, kako naše oči i uši mogu da budu pouzdanije od lažljivih usta naprednjaka
oni bukvalno poriču stvarnost, ne samo u ovom slučaju
mi nešto vidimo, av kaže na tv-u nije tako bilo, botovi se za to uhvate kao da je aksiom
Bože svašta pa osveta! Žvala je planirao da unakazi narod a studenti prebacili protest na slaviju. Nadigrali ih opet.ja mislim da je neki od tih njihovih debila iz policije slcajno aktivirao.
vidi se na onim snimcima iz pionirskog parka da su doveli huligane i da su samo cekali da krenu na narod, u tu svrhu protiv demonstanata je zvucni top svakako bio planiran da se upotrebi. a zasto su ga aktivirali pre pocetka nereda... kao sto rekoh mogu samo da pretpostavim da je neki retardirani pandur slucajno opalio... nemam drugho logicno objasnjenje.![]()
Vojni ili neki drugi avion u niskom letu je probio zvučni zid a ljudi su u tolikoj gomili prirodno uplašeni i na mali šuš panično reaguju.Sta se desilo?
Narodu je planirao da naudi neko drugi.Bože svašta pa osveta! Žvala je planirao da unakazi narod a studenti prebacili protest na slaviju. Nadigrali ih opet.