Зашто је Србија и даље република?

Neshvatljivo vam je, jer niste dio zapadnoeuropske civilizacije.

Mađari su izgubili svoje kraljeve 1301. godine. Otada su im vladali talijanski Francuzi, Litavci i Nijemci. Česi su izgubili svoje kraljeve 1306. godine. Otada su češki kraljevi Litavci i Nijemci. Španjolci su izgubili svoje kraljeve 1580. godine ili čak 50-tak godina ranije, ne sjećam se više točno. Otada su im kraljevi Nijemci i Francuzi. Današnja španjolska kraljevska loza je francuske krvi. Stranci! Englezi su izgubili svoje kraljeve 1066. godine. Ako ćemo kasnije, onda su ih izgubili u 17. stoljeću kada su Škoti sjeli na englesko prijestolje. Današnju britansku kraljevsku obitelj čine potomci Nijemaca.

Svi ti kraljevi, iako STRANCI, bili su zakoniti kraljevi i Mađarske, i Češke, Poljske, Španjolske, Engleske..... Neshvatljivo ti je jer ne shvaćaš društvena pravila.
Bugari i Rumuni su isto imali strance kraljeve. Kada su oboreni Obrenovići slična ideja se pojavila u Srbiji, no među Srbima je vladao veliki otpor tome, nisu hteli stranca za kralja. Normalna pojava u Evropi tada (a i ranije) osim u Srbiji. Slično bi vrv bilo i u CG da je neko hteo Petroviće zameniti strancima.

Хм, баш монарх регент Го вно је не "допустио" него раскомадао српски народ.
Jasno je da voliš svoja vnago okupljena u Šestoj ličkoj, koja je asistirala zlikovcu Titu u komadanju srpskog naroda. Ali baš da ideš daleko da Ujedinitelja nazivaš razbijačem, a pravog razbijača srpskog naroda voliš i veličaš, to je orgomna perverzija.

Ti sa njim nemaš baš ništa

Samo si okaĉio sliku
472064194_1112379776924502_8527218593539710720_n.jpg

z;)

A mi eto - lelemudali :bye:

Pa śto ga niste vratili 5-og oktobra?
Sad se setili 2025 za jeftine poene

Nećete vi skoro prekinuti budžetski post... A-aaa... :kafa:
To je proces, Stole. 2001. je vraćen na Kraljevski dvor i dodeljeno mu je državljanstvo. Odluku dr. Đinđića sproveo je savezni ministar policije Zoki Živković.
NJKV je prihvaćen od Crkve i većeg dela SANU, kao i od intelektualne elite.
Znači, polako, ne žurimo da formalizujemo. Kraljevski dom brine o obrazovanju, zdravstvu, humanitarnim aktivnostima. Prima i ambasadore. Dakle ništa ne više od tog ne radi ni kralj Čarli u Britaniju.

To je proces, Stole. 2001. je vraćen na Kraljevski dvor i dodeljeno mu je državljanstvo. Odluku dr. Đinđića sproveo je savezni ministar policije Zoki Živković.
NJKV je prihvaćen od Crkve i većeg dela SANU, kao i od intelektualne elite.
Znači, polako, ne žurimo da formalizujemo. Kraljevski dom brine o obrazovanju, zdravstvu, humanitarnim aktivnostima. Prima i ambasadore. Dakle ništa ne više od tog ne radi ni kralj Čarli u Britaniju.
Naravno.
Za kralja ne žurite, samo neke leve počasti.
A da namestite dupeta na jasle to već nemate strpljenja.

Vuĉić - Kovid šerpe 1:0
Vuĉić - Izbori po ekstra pravilima 2:0
Vuĉić - Smrdljivi BG ekolozi 3:0
Vuĉić - Necentralizovani propali lgbt studenti 4:0

Jbg...
Čak i da Vuĉić ne valja a ne znaĉi da ćemo vas glasati
Svašta...

Naravno.
Za kralja ne žurite, samo neke leve počasti.
A da namestite dupeta na jasle to već nemate strpljenja.

Vuĉić - Kovid šerpe 1:0
Vuĉić - Izbori po ekstra pravilima 2:0
Vuĉić - Smrdljivi BG ekolozi 3:0
Vuĉić - Necentralizovani propali lgbt studenti 4:0

Jbg...
Čak i da Vuĉić ne valja a ne znaĉi da ćemo vas glasati
Svašta...
Tu se crkva, akademija, intelektualci pitaju, a oni nisu leve pošasti.

Nego kojćekurac Kralju monarhija kad vi olešite Srbiju?
Pa MMF morao da vas obuzdava, ej, svetski ološ...
STRAŠNO!
Evo ne mogu da zaspim a vidi koliko je...
pa po našoj račinici Av leši Srbiju. A mi monarhisti obnavljači Srbije u nazivima svojih organizacija smo imali reč "obnova" uvek! :D
Srpska narodna obnova, Srpski pokret obnove, Pokret obnove KS!

@aleksije radicevic

Alo majstore, gde si?
Vidi rekao sam da si šaljivdžija jer pominješ "vašu raĉunicu"
Vidi, mene ne zanimaju vaše žute jedinice mere za "snalaženje" i "usralo ga" a to "usralo ga" valjda iznosi 100X "snašao se"
Otkud ja znam, kod vas je žuti etalon.

Mene zanima da li vi imate papire gde se to vidi?
Eto zahvaljujući preširoko komfornoj koaliciji ušli ste u Skupśtinu "na foru" kako to kažu mladi i studenti.
E pośto ste u Skupštini onda imate uvid u papire, jel tako?

CRNO NA BELO! :rtfm:
Dakle nikakva "vaša računica" mene ne zanima
Crno na belo pa da uporedimo sa periodom vaše "MMF nas koĉi da obrćemo kapital" vlasti.

Jel sad jasnije? :D

@aleksije radicevic

A ovo će ti presedne mada imate jak želudac

Ono śto ste, za vreme zenita svoje vlasti, zajebavali narod u zdrav mozak da su svi "nesposobni za posao" da bi ucenom zvanom "radna zadruga bez radnog staža" Žute Gazde zakidale i zaposlene (PIO) i državu (porez za zaposlenog) vratilo vam se istom merom.

Koliko vas bolelo za narod toliko narod sad boli za vas.
Pośteno, kapiraj kopiraj

A vratimo se i na moj slučaj, gde imamo situaciju da ne da "nisam sposoban za posao" nego imam sve preporuke i potvrde koje govore da "radim sa sveobuhvatnim razumevanjem" - vaš direktorčić drka bazu podataka da li imam partijsku knjižicu?

I vi sebe ne smatrate komunistima nego ĉetnicima?
Samo za partijaše... :kafa:

Dakle igrate na pogrešnu kartu sve vreme.
Ne treba narodu da pričate bajke o poštenju.
Baba na pijaci pa zavrće...
Zna narod da u politiĉare idu laki na proviziju da se izrazim politički korektno.
To da Lopov viĉe "držte lopova dok ja kradem" kod naroda ne prolazi

Ali da ste radili kao Vučiċ - on drpne za sebe al zapošljava narod bez zadruga i sa ugovorima na neodredjeno e ne bi vas skinuo ni tomahawk sa vlasti.

Sad ste se zajebali, probajte u sledećem životu.
Ovo nije "Stojko priĉa gluposti" ovo je - zašto vam treba preširoko komforna koalicija...

Poslednja izmena:
Za vreme žutih Srbija je bila na 30% plate poput one u Hrvatskoj

Pogledajmo odnos/razinu sa lepim pametnim dobronamernim zatim sposobnim elokventnim obrazovanim kulturnim otresitim odlučnim mudrim Aleksandrom Vuĉićem na čelu države? A? Jel smo "tu negde" a cene bolje nego tamo. Umesto da se Srbi vraćaju na svoja vekovna ognjišta Hrvati sa dvostrukim državljanstvom prelaze u Srbiju.

@aleksije radicevic

A ovo će ti presedne mada imate jak želudac

Ono śto ste, za vreme zenita svoje vlasti, zajebavali narod u zdrav mozak da su svi "nesposobni za posao" da bi ucenom zvanom "radna zadruga bez radnog staža" Žute Gazde zakidale i zaposlene (PIO) i državu (porez za zaposlenog) vratilo vam se istom merom.

Koliko vas bolelo za narod toliko narod sad boli za vas.
Pośteno, kapiraj kopiraj

A vratimo se i na moj slučaj, gde imamo situaciju da ne da "nisam sposoban za posao" nego imam sve preporuke i potvrde koje govore da "radim sa sveobuhvatnim razumevanjem" - vaš direktorčić drka bazu podataka da li imam partijsku knjižicu?

I vi sebe ne smatrate komunistima nego ĉetnicima?
Samo za partijaše... :kafa:
Pa jeste, eno bratska kompanija bratske Kine Mei Ta Europe otpustila 350 Srba i zaposlila 350 Indijaca...zašto?Potrošili subvencije i zato što Indijci radeju za 300 evra i igru i pevu i kuća im peva. A 350 Srba? Pa ima posla ko će da radi, jel tako.

Za vreme žutih Srbija je bila na 30% plate poput one u Hrvatskoj

Pogledajmo odnos/razinu sa lepim pametnim dobronamernim zatim sposobnim elokventnim obrazovanim kulturnim otresitim odlučnim mudrim Aleksandrom Vuĉićem na čelu države? A? Jel smo "tu negde" a cene bolje nego tamo. Umesto da se Srbi vraćaju na svoja vekovna ognjišta Hrvati sa dvostrukim državljanstvom prelaze u Srbiju.
I Njemci stoje u redovima ispred srbske ambasade, čekaju na radnu dozvolu da rade u Srbiji...samo malo zastoj, niko u ambasade ne zna njemački, takvi kadrovi...

Back