Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
Onda ne razumeš kako naučni svet funkcioniše.
Što se tiče Kita Mura njegov rad po pitanju Islama je kritikovan i stavovi izraženi u njegovim radovima su identfikovani kao smešne tvrdnje i pareidolija koja podržava beskorisna sujeverja.
Dakle, osim nečijih stavova koji nisu prošli naučno testiranje, nemaš naučni dokaz da je Kuran delo bilo kog boga.
Šta kaže, recimo Enciklopedija Britanika, čiji je sadržaj među najpouzdanijim na svetu?
cekaj malo brate....nisu zapadni naucnici jedini faktor za mjerilo istine.
MI imamo masa knjiga koji daju dokaze da je Kuran od boga....ne samo to nego svi mi licno mozemo da provjeravamo dokaze i dobijemo sliku pred sobom o tezini tih dokaza, i da to zaista upucuje da knjiga dolazi od Boga, tako da nama naucnici sa zapada nisu absolutno ni jedne sekunde potrebni u validaciji Kuranskih dokaza, mi imamo svoje experte u tom polju i cak sta vise svaki musliman moze da licno istrazuje te dokaze a ne da ovisi o drugima.
Dakle, osim nečijih stavova koji nisu prošli naučno testiranje, nemaš naučni dokaz da je Kuran delo bilo kog boga.
ja sam evo licno istrazivac naucnih cuda u Kuranu, koji ukazuju da je Kuran od Boga, tako da meni absolutno nisu potrebni ikakvih naucnici sa zapada da mi kazu o Kuranu kad ja daleko bolje poznajem od njih taj isti Kuran....a kako i nebi kad preko 30 godina izucajem islam.